Filmele cu Kathleen Wilhoite

  • Kathleen Wilhoite

    Kathleen Wilhoite

    59 de ani
    Data nașterii: 29.06.1964
    Locul nașterii: Santa Barbara, California, U.S.
  • Regia: Sarah Siegel-Magness
    5 3
    5.8
  • Dupa ce a trait multi ani in SUA, un fost rocker britanic este prins beat la volan si risca sa fie deportat.

    Regia: Marshall Lewy
    1 0
    6.2
  • King of California (2007)

    Regele din California

    Charlie, un barbat care si-a dedicat viata pasiunilor sale si si-a petrecut ultimii ani intr-un spital de boli mintale, isi convinge fiica sa-i fie alaturi in ultima nebunie: cautarea unei comori ingropate de misionarii spanioli in California.

    Regia: Mike Cahill
    5 0
    6.6
  • Perfect Opposites (2004)

    Perfect opuși

    Contrariile se atrag. Si apoi? O comedie romantica despre un cuplu care se confrunta cu tranzitia dintre colegiu si viata de adult. Drew, un ambitios viitor absolvent al facultatii de Drept (Martin Henderson) se indragosteste de Julia (Piper...

    Regia: Matt Cooper
    0 0
    5.5
  • Drowning Mona (2000)

    Cum de s-a înecat Mona?

    Mona, o femeie nesuferita si cu gura mare, moare, prabusindu-se cu masina intr-un lac. Seful politiei banuieste ca e vorba de crima si incepe sa-i investigheze pe cei care ar fi avut un motiv sa o ucida, adica... intreaga populatie a micului orasel.

    Regia: Nick Gomez
    6 0
    5.7
  • Nurse Betty (2000)

    Asistenta Betty

    După moartea sotului ei într-o afacere cu droguri, Betty, naivă si fermecătoare, pleacă într-o călătorie de-a lungul tării pentru a se întâlni fată în fată cu actorul ei preferat. Dar e urmărită de fostii partenerii de afaceri ai sotului ei.

    Regia: Neil LaBute
    10 0
    6.3
  • Pay It Forward (2000)

    Dă mai departe!

    Eugene Simonet, profesor de studii sociale, are acelasi discurs pentru elevii săi în fiecare an, sperând, fără o certitudine, că unul dintre ei îl va lua în serios.

    Regia: Mimi Leder
    21 0
    7.2
  • The Edge (1997)

    Înfruntarea

    Filmul pune in prim plan povestea cutremuratoare a doi barbati total diferiti – pe de o parte un intelectual plin de bani si de cealalta un fotograf monden - care se intalnesc intr-o situatie limita.

    Regia: Lee Tamahori
    46 1
    6.9
  • Getting Even with Dad (1994)

    Micul santajist

    Un puști găsește rețeta pentru a-și transforma tatăl într-un părinte model: iubire, tandrețe și un pic de șantaj. Ray nu mai vrea găinării. Deschide o patiserie, dar vrea s-o finanțeze cu bani obținuți dintr-o ultimă lovitură. Fiul lui află de plan!

    Regia: Howard Deutch
    5 0
    4.8
  • Color of Night (1994)

    Culoarea nopții

    În Culoarea nopţii, Bruce Willis joacă rolul unui psihoterapeut care face eforturi să-şi revină după ce o pacientă se sinucide sub ochii lui, aruncându-se pe fereastră. Cu acestă tragedie încă proaspătă în minte, Bill - personajul interpretat de...

    Regia: Richard Rush
    18 4
    5.2
  • Lorenzo's Oil (1993)

    Lorenzo

    La 7 ani, Lorenzo incepe sa prezinte simptome ciudate, iar dupa o multime de analize medicale, parintii sai, Augusta si Michaela, afla ca fiul lor sufera de o boala foarte rara, o degenerare a creierului.

    Regia: George Miller
    10 1
    7.3
  • Fire in the Sky (1993)

    Focul din cer

    Bazându-se pe fapte reale, acest film reconstituie evenimentele ciudate petrecute pe 5 noiembrie 1975 într-un oraș din Arizona de Nord. Travis Walton lucrează ca pădurar în orașul alăturat. Într-o zi, când se întorceau acasă, el și colegii lui,...

    Regia: Rob Lieberman
    12 0
    6.5
  • Bad Influence (1990)

    Influență nefastă

    Alegeti cu grija prietenii sau veti avea mari probleme. Anturajul se dovedeste a fi catastrofal pentru viata unui tanar analist financiar, un om pasnic, prea corect pentru a se descurca in lumea banilor in care vrea sa isi faca un renume.

    Regia: Curtis Hanson
    4 0
    6.3
  • Road House (1989)

    Hanul

    Povestea lui Dalton, absolvent de filosofie, dar care-și câștigă existența ca bătăuș, angajat pe bani grei să rezolve diverse cazuri. Într-unul dintre acestea, el trebuie să curețe un local aflat pe un drum de țară, în Missouri

    Regia: Rowdy Herrington
    51 2
    6.7
  • Angel Heart (1987)

    Inimă de înger

    Harry Angel este detectiv particular si are un nou caz: trebuie sa-l gaseasca pe Johnny Favourite, un sef de orchestra. Numai ca lucrurile nu sunt atat de simple, Johnny nu vrea sa fie gasit. Investigatiile il duc intr-o lume a fortelor oculte si...

    Regia: Alan Parker
    43 2
    7.2