Filmele și serialele cu Ken Marino

  • Ken Marino

    Ken Marino

    55 de ani
    Data nașterii: 19.12.1968
    Locul nașterii: West Islip, New York, USA
  • Candy Cane Lane (2023)

    Aleea Acadelelor

    Eddie Murphy joacă într-o comedie de sărbători despre un bărbat care își dorește să câștige concursul anual al caselor decorate de Crăciun și care face o înțelegere cu un elf viclean, ce aduce colindele de Crăciun la viață.

    Regia: Reginald Hudlin
    18 0
    5.6
  • The Babysitter: Killer Queen (2020)

    Bona 2: Regina demonică

    La doi ani după înfrângerea cultului condus de bona sa, Cole încearcă să dea uitării trecutul și să se concentreze asupra vieții școlare. Dar când vechii inamici reapar, Cole trebuie să se dovedească încă o dată mai inteligent decât forțele răului.

    Regia: McG
    20 2
    5.8
  • The Sleepover (2020)

    O noapte cu surprize

    Ce-i de făcut dacă părinții tăi sunt răpiți de o bandă de hoți periculoși? Pornești într-o aventură peste noapte și te asiguri că n-ai uitat echipamentul de spionaj.

    Regia: Trish Sie
    23 0
    5.7
  • The Main Event (2020)

    Masca magică

    Când Leo, un băiat de 11 ani, descoperă o mască magică și observă că îi dă superputere, o folosește și se înscrie la o competiție WWE. Ajutat de bunica lui, Leo va face totul pentru a-și atinge visul de a deveni un superstar WWE.

    Regia: Jay Karas
    4 1
    4.8
  • Black Monday (2019)

    Lunea neagră

    19 octombrie 1987 - lunea neagră, cea mai proastă zi de la bursa de pe piața de capital din istoria Wall Street-ului. Aceasta este povestea unui grup de outsideri care au făcut să se prăbușească cel mai mare sistem financiar din lume.

    Scenariul: Jordan Cahan, David Caspe
    18 1
    7.4
  • Wet Hot American Summer: Ten Years Later (2017)

    Wet Hot American Summer: După zece ani

    La zece ani de la vara nebună petrecută ca ajutoare în tabără, gașca se reunește pentru un week-end de reluare a relațiilor, prositoare și aventuri înspăimântătoare.

    Scenariul: David Wain, Michael Showalter
    0 0
    6.8
  • The Babysitter (2017)

    Bona

    Cole este îndrăgostit de superba sa bonă Bee. Într-o noapte, într-un moment de sfidare, Cole rămâne treaz și descoperă un adevăr șocant: populara, amuzanta și frumoasa Bee este de fapt un ucigaș cu sânge rece care face parte dintr-un cult satanic.

    Regia: McG
    56 10
    6.4
  • Masterminds (2016)

    Hoți de geniu

    Un paznic de noapte la o companie de automobile blindate din sudul Statelor Unite organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Americii.

    Regia: Jared Hess
    29 6
    5.8
  • Goosebumps (2015)

    Goosebumps: Îți facem părul măciucă

    Adolescentului Zach (Dylan Minnette) nu-i convine deloc că trebuie să se mute într-un orăşel neştiut de nimeni, dar regretele îi cam trec când îi atrage atenţia frumoasa Hannah, vecina de alături.

    Regia: Rob Letterman
    33 2
    6.3
  • In a World... (2013)

    Într-o lume...

    O antrenoare de voce ajunge să concureze pentru dublajul trailerului unui film împotriva tatălui ei arogant și a protejatului acestuia.

    Regia: Lake Bell
    7 0
    6.7
  • Bad Milo (2013)

    Rău la stomac

    O comedie de groază centrată pe un tip care învață că problemele pe care le are cu stomacul sunt cauzate de un demon care trăieste în intestinele lui.

    Regia: Jacob Vaughan
    1 1
    5.7
  • Axe Cop (2012)

    Scenariul: Judah Miller, Nick Weidenfeld, Ethan Nicolle
    0 0
    7.3
  • Wanderlust (2012)

    Cu lumea-n cap

    George şi Linda cred că viaţa lor e pe făgaşul cel bun când cumpără un apartament în New York. Doar că George îşi pierde slujba si cuplul decide sa se mute la rude, în Georgia. Drumul până acolo se va dovedi o sursa inepuizabila de păţanii trăznite.

    Regia: David Wain
    16 1
    5.6
  • Whitney (2011)

    Scenariul: Whitney Cummings
    2 0
    5.7
  • Role Models (2008)

    Prieteni model

    Doi agenti de vanzari savarsesc o infractiune. Sunt arestati si, la proces, trebuie sa aleaga intre a sta dupa gratii sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program social pentru indrumarea adolescentilor cu probleme.

    Regia: David Wain
    8 2
    6.8