Filmele și serialele cu Ken Watanabe

  • Ken Watanabe

    Ken Watanabe

    64 de ani
    Data nașterii: 21.10.1959
    Locul nașterii: Koide, Niigata, Japan
  • The Creator (2023)

    Creatorul

    Creatorul este un thriller post-apocaliptic care se desfășoară într-un viitor afectat de războiul dintre oameni și inteligența artificială.

    Regia: Gareth Edwards
    184 26
    6.8
  • Tokyo Vice (2022)

    Inspirată de experiența lui Jake Adelstein, această dramă polițistă îl prezintă pe tânărul jurnalist american, pe măsură ce pătrunde în lumea subterană din Tokyo, de la sfârșitul anilor ’90, în care nimic nu este ceea ce pare.

    Scenariul: J.T. Rogers
    89 2
    8.0
  • Fukushima (2020)

    Regia: Setsurô Wakamatsu
    31 9
    6.1
  • Godzilla: King of the Monsters (2019)

    Godzilla II: Regele monștrilor

    O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters aduce binecunoscuta creatură într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare, la mijloc aflându-se soarta omenirii.

    Regia: Michael Dougherty
    260 57
    6.0
  • Pokémon Detective Pikach (2019)

    Pokémon Detectiv Pikach

    Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

    Regia: Rob Letterman
    92 11
    6.5
  • Bel Canto (2018)

    Bel Canto, bazat pe o poveste reală, prezintă un tensionat episod petrecut pe proprietatea unui industriaş sud-american. Invitată de acesta pentru a ţine un recital, o solistă de operă se trezeşte prinsă într-o luare de ostatici cu potenţial fatal.

    Regia: Paul Weitz
    8 2
    5.5
  • Rage (2016)

    Furie

    O crimă nerezolvată leagă trei povești aparent fără nicio legătură în trei orașe diferite din Japonia. Filmul este un thriller despre pericolele încrederii într-o lume unde violența ar putea intra pe ușă în orice moment.

    Regia: Lee Sang-il
    2 1
    7.0
  • The Sea of Trees (2016)

    Marea de copaci

    Profesorul american Arthur Brennan pleaca in Aokigahara, o padure misterioasa si foarte densa, unde oamenii merg sa isi ia viata. Arthur il intalneste pe Takumi Nakamura, un japonez care s-a ratacit, dupa ce a incercat sa se sinucida si a dat gres.

    Regia: Gus Van Sant
    11 2
    6.1
  • Godzilla (2014)

    Legendarul personaj Godzilla recreează atmosfera epică specifică în Godzilla 3D, o aventură cu totul spectaculoasă, plină de efecte speciale senzaționale, adrenalină și acțiune cât cuprinde.

    Regia: Gareth Edwards
    78 3
    6.4
  • Unforgiven (2013)

    Regia: Lee Sang-il
    11 1
    7.0
  • Shanghai (2010)

    În lunile premergătoare atacului de la Pearl Harbor, un american soseşte în Shanghai să-şi găsească prietenul recent omorât. În investigarea crimei se loveşte de un secret al guvernului Statelor Unite şi se mai şi îndrăgosteşte...

    Regia: Mikael Håfström
    11 1
    6.3
  • Inception (2010)

    Începutul

    Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoţ desăvârşit, un adevărat artist în domeniul revoluţionar al extracţiei, adică al furtului de informaţii preţioase din minţile celor care dorm.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri: x 4
    148 8
    8.8
  • Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

    Circul ororilor: Asistentul vampirului

    Darren încalcă accidental armistițiul de 200 de ani dintre două facțiuni de vampiri. Atras într-o lume plină de creaturi grotești, tânărul renunță la existența lui sigură dar plictisitoare pentru a-și urma destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

    Regia: Paul Weitz
    11 2
    5.8
  • Earth (2007)

    Pământul

    Versiune a serialului documentar Planet Earth (2006), filmul urmareste procesul de migrare a patru familii de animale.

    Regia: Alastair Fothergill, Mark Linfield
    6 0
    7.9
  • Letters from Iwo Jima (2006)

    Scrisori de la Iwo Jima

    Acum peste 60 de ani, soldati americani si japonezi au luptat la insula Iwo Jima. Zeci de ani mai tarziu, mai multe sute de scrisori sunt dezgropate la Iwo Jima, scrisori care dau chip si glas barbatilor care au luptat acolo.

    Regia: Clint Eastwood
    Oscar-uri:
    44 2
    7.8