Filmele și serialele cu Kevin Bacon

 • Kevin Bacon

  Kevin Bacon

  63 de ani
  Data nașterii: 08.07.1958
  Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
 • You Should Have Left (2020)

  Ar fi trebuit să fi plecat

  Regia: David Koepp
  42 12
  5.4
 • City on a Hill (2019)

  Orașul de pe colină

  Începutul anilor '90, Boston. Procurorul Decourcy Ward formează o alianță neașteptată cu un veteran FBI corupt, Jackie Rohr. Cei doi se ocupă de un caz care, într-un final, schimbă întregul sistem de justiție criminală al orașului.

  Scenariul: Chuck MacLean
  84 6
  7.6
 • The Darkness (2016)

  Întunericul

  Aflati in vacanta la Marele Canion, membrii unei familii trezesc în necunoștință de cauză o entitate supranaturală straveche. Ei trebuie să lupte pentru supraviețuire atunci când entitatea îi urmează acasă.

  Regia: Greg McLean
  9 0
  4.5
 • Regia: Gregg Gelfand
  2 0
  7.5
 • Black Mass (2015)

  Black Mass: Afaceri murdare

  Filmul spune povestea adevărată a lui Whitey Bulger, fratele unui senator și cel mai cunoscut criminal din istoria orașului Boston, care a devenit un informator pentru FBI ca să distrugă o familie mafiotă care i-a invadat teritoriul.

  Regia: Scott Cooper
  23 6
  6.9
 • Cop Car (2015)

  Regia: Jon Watts
  6 1
  6.3
 • R.I.P.D. (2013)

  Copoi pentru strigoi

  Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

  Regia: Robert Schwentke
  39 0
  5.6
 • The Following (2013)

  Cultul criminalilor

  Joe Carroll, un criminal în serie diabolic, folosește tehnologia pentru a crea o sectă de ucigași în serie, pe care îi trimite în cele patru colțuri ale Statelor Unite. Fostul agent FBI Ryan Hardy, care îl urmărise în trecut, care a scris chiar o...

  Scenariul: Kevin Williamson
  13 1
  7.4
 • Jayne Mansfield's Car (2012)

  Mașina lui Jayne Mansfield

  Diferențele culturale din era războiului din Vietnam, Lumea Veche versus Sudul cel Bătrân devin fundalul pentru lupta emoționantă și, uneori, ilară dintre două familii, pigmentată cu resentimente înăbușite, rivalități, secrete și amintiri din război.

  Regia: Billy Bob Thornton
  1 0
  6.3
 • Crazy, Stupid, Love. (2011)

  A naibii dragoste

  Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia îl înşală de ceva timp...

  Regia: Glenn Ficarra, John Requa
  58 0
  7.4
 • X-Men: First Class (2011)

  X-Men: Cei dintâi

  Înainte ca Charles Xavier şi Erik Lensherr să ia numele de Profesor X şi Magneto, ei au fost doi tineri care îşi descopereau puterile pentru prima dată. Înainte de a fi duşmani, ei au fost prieteni apropiaţi.

  Regia: Matthew Vaughn
  66 1
  7.7
 • Elephant White (2011)

  Prețul răzbunării

  Curtie este angajat de fiul unui cap al unei bande din Bangkok să detoneze un pachet exploziv asupra câtorva membri dintr-o bandă rivală. Apoi, acesta îl cheamă şi inventează o poveste despre o presupusă fiică şi îl plăteşte pentru a o găsi

  Regia: Prachya Pinkaew
  9 0
  5.1
 • Taking Chance (2009)

  Ultimul drum al soldatului Chance

  Inspirat din povestea adevărată a unui marinar american care s-a oferit voluntar să escorteze rămășițele unui soldat de 19 ani ucis în Irak până într-un orășel din îndepărtata Wyoming.

  5 0
  7.5
 • Frost/Nixon (2008)

  În vara anului 1977, seria de interviuri David Frost / Richard Nixon a atras cea mai mare audientã a unui program de stiri din istoria televiziunii americane. Peste 45 de milioane de spectatori asteptau cu nerãbdare raspunsurile fostului presedinte.

  3 0
  7.7
 • Rails & Ties (2007)

  Trenuri și vieți

  Kevin Bacon si Marcia Gay Harden ne ofera doua prestatii actoricesti deosebite în pelicula Trenuri & Vieti. Regizat de Alison Eastwood, acest film este o poveste tulburatoare despre oamenii ajunsi în momentele de rascruce ale vietii. Bacon...

  Regia: Alison Eastwood
  0 0
  6.7