Filmele și serialele cu Kevin Chapman

  • Kevin Chapman

    Kevin Chapman

    61 de ani
    Data nașterii: 29.07.1962
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • CODA (2021)

    Regia: Siân Heder
    Oscar-uri:
    70 1
    8.0
  • Slender Man (2018)

    Legenda lui Slender Man

    Într-un mic orăşel din Massachusetts, un grup de prietene parcurg un întreg ritual pentru a încerca să invoce legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit ultima lui victimă.

    Regia: Sylvain White
    27 13
    3.3
  • Good Kids (2016)

    Vara de după

    În vara de după absolvirea liceului, patru elevi silitori din Cape Cod, care pe întreaga perioadă a liceului n-au făcut altceva decât să învete, pentru a fi siguri că vor putea merge la facultate într-un alt oraș, își dau brusc seama ce au pierdut.

    Regia: Chris McCoy
    21 3
    6.1
  • Exeter (2015)

    Regia: Marcus Nispel
    5 1
    4.5
  • Bad Country (2014)

    Țară rea

    Bud Carter este un detectiv cu state vechi care ajunge în situația de a face echipă cu Jesse Weiland, un faimos asasin profesionist, pentru a prinde un cap mafiot care pusese un preț pe capul lui Weiland.

    Regia: Chris Brinker
    10 1
    5.8
  • Person of Interest (2011)

    Persoană de interes

    Finch, un geniu al informaticii, a creat pentru guvern un sistem capabil să detecteze informații legate de acte de violență sau terorism, înainte ca acestea să aibă loc. Mașinăria separă informația acumulată în două categorii: relevantă și...

    Scenariul: Jonathan Nolan
    133 5
    8.5
  • Assassination Games (2011)

    Jocul asasinilor

    Jack Conway și Derek Chase sunt cei mai buni doi asasini din lume, dar nu se cunosc reciproc. În timp ce Conway este un trăgător de elită la rang de maestru, Chase este la fel de calificat în mânuirea cuțitelor.

    Regia: Ernie Barbarash
    29 1
    6.1
  • Street Kings 2: Motor City (2011)

    Stăpânii străzilor: Ucigașul de polițiști

    Street Kings 2: Motor City mută acțiunea la Michigan și explorează lumea politististilor corupti pe strazile violente din Detroit. Marty Kingston (Liotta) este un detectiv sub acoperire de la narcotice.

    Regia: Chris Fisher
    10 2
    4.8
  • Unstoppable (2010)

    De neoprit

    Inspirată dintr-o poveste reală, drama "Unstoppable" relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş extrem de populat din Statele Unite ale Americii.

    Regia: Tony Scott
    53 3
    6.8
  • Omul care i-a ucis fratele celui supranumit Black Dynamite pompează acum heroină în orfelinatele din cadrul comunității unde el a trăit toată viața. CIA-ul are mare nevoie de ajutorul lui, el este singurul care se poate lupta cu acest mafiot.

    Regia: Scott Sanders
    7 0
    7.4
  • Sunshine Cleaning (2008)

    Sunshine: Afacere de familie

    Amy și Emily interpretează două surori disperate să evadeze din insuportabila rutină a vieții lor de zi cu zi. Soluția lor? Înființarea unei firme cu o activitate sângeroasă: curățarea rămășițelor umane de la locul crimelor și al sinuciderilor

    Regia: Christine Jeffs
    7 0
    6.8
  • Brotherhood (2006)

    Frăția

    Scenariul: Blake Masters
    1 0
    7.7
  • Hard Luck (2006)

    Fără șansă

    Lucky, condamnat pentru trafic de droguri, vrea să se reabiliteze. Se întâlnește cu câțiva prieteni care îl atrag într-o afacere... tot cu droguri. Se dovedește a fi un flagrant, iar Lucky fuge cu o dansatoare și o servietă cu 500.000$.

    Regia: Mario Van Peebles
    6 0
    5.1
  • Unknown (2006)

    Necunoscuți

    Lupta pentru supravietuire! Cinci barbati se trezesc incuiati intr-un depozit chimic fara sa cunoasca propria identitate sau modul in care au ajuns acolo. Singura certitudine pe care se pot baza este faptul ca toti sunt raniti si ca trebuie sa...

    Regia: Simón Brand
    11 2
    6.4
  • Long Distance (2005)

    Dupa ce suna la un numar necunoscut gresind formarea cu o singura cifra, o tanara singuratica descopera ca a dat peste un criminal in serie care acum o vaneaza...

    Regia: Marcus Stern
    0 0
    5.2