Filmele și serialele cu Kevin Dunn

  • Kevin Dunn

    Kevin Dunn

    67 de ani
    Data nașterii: 24.08.1956
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Not Quite Narwhal (2023)

    Unicorn sub apă

    Scenariul: Sarah Katin, Nakia Trower
    0 0
    6.8
  • Scenariul: Ben Falcone
    2 2
    5.8
  • Above Suspicion (2018) urmărește povestea reală a unui agent FBI recent căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan din Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare.

    Regia: Phillip Noyce
    39 6
    5.7
  • Captive State (2019)

    Starea de captivitate

    Plasat într-un cartier al Chicago-ului la zece ani după o ocupaţie extraterestră, Captive State explorează viaţa localnicilor - atât a colaboratorilor, cât şi a disidenţilor.

    Regia: Rupert Wyatt
    102 33
    6.0
  • Trading Paint (2019)

    Regia: Karzan Kader
    33 4
    4.5
  • The Bachelors (2017)

    Burlacii

    După ce și-a pierdut soția, Bill Palet (J.K. Simmons) își ia fiul de 17 ani, Wes (Josh Wiggins), și se mută într-un oraș mare dorind să o ia de la capăt. În timp ce fiecare începe să se adapteze la noua viață, ambii găsesc liniștea în relații noi.

    Regia: Kurt Voelker
    19 7
    6.8
  • Keeping Up with the Joneses (2016)

    Spionii din vecini

    Karen și Jeff Gaffney, doi soți obișnuiți dintr-o suburbie, se trezesc în miezul unei povești internaționale de spionaj după ce află despre noii lor vecini fermecători, Natalie și Tim Jones, că sunt spioni guvernamentali.

    Regia: Greg Mottola
    40 1
    5.9
  • Ashby (2015)

    Elev tipic de liceu, Ed Wallis se împrieteneşte cu vecinul lui, Ashby, un fost asasin al CIA care mai are doar câteva luni de trăit.

    Regia: Tony McNamara
    3 1
    6.4
  • Jobs (2013)

    Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea

    E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul.

    Regia: Joshua Michael Stern
    7 0
    6.0
  • The Frozen Ground (2013)

    Terenul înghețat

    Un agent al statului Alaska face un parteneriat cu o femeie care a izbutit să scape din mâinile criminalului în serie Robert Hansen pentru a reuși să-l aducă pe acesta în fața legii. Povestea se bazează pe un caz real

    Regia: Scott Walker
    29 2
    6.4
  • Veep (2012)

    Vicepreședinta

    Fosta doamnă senator Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) a acceptat oferta de a fi vicepreşedinta Statelor Unite. Această funcţie nu este deloc aşa cum şi-ar fi dorit ci, mai degrabă, aşa cum a fost avertizată că va fi. Serialul o urmăreşte pe...

    Scenariul: Armando Iannucci
    12 2
    8.4
  • You May Not Kiss the Bride (2011)

    Nu poți săruta mireasa

    Un modest fotograf specializat pe animale este aruncat în mijlocul acțiunii, aventurii și romantismului când este obligat să se căsătorească cu o femeie de origine croată. Ei petrec luna de miere într-o stațiune tropicală unde ea este răpită

    Regia: Rob Hedden
    17 3
    5.4
  • Luck (2011)

    Norocul

    Telespectatorii au ocazia să intre în culisele lumii curselor de cai și a pariurilor sportive, să cunoască  toate tipurile de proprietari de cai, jockey-i, antrenori și pariori care se învârt în jurul unui hipodrom

    Scenariul: David Milch
    0 0
    7.4
  • Warrior (2011)

    Războinicul

    După o absență de 14 ani, Tommy își propune să reintre în competițiile de arte marțiale mixte, rugându-l pe tatăl său, Paddy, să îl antreneze pentru a câștiga turneul "Sparta" și cel mai mare premiu pus vreodată în joc în istoria acestui sport.

    Regia: Gavin O'Connor
    36 0
    8.1
  • Transformers: Dark of the Moon (2011)

    Transformers 3

    Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții vor supraviețui?

    Regia: Michael Bay
    104 0
    6.2