Filmele și serialele cu Kevin J. O'Connor

  • Kevin J. O'Connor

    Kevin J. O'Connor

    60 de ani
    Data nașterii: 15.11.1963
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Colewell (2019)

    Regia: Tom Quinn
    1 0
    6.3
  • Captive State (2019)

    Starea de captivitate

    Plasat într-un cartier al Chicago-ului la zece ani după o ocupaţie extraterestră, Captive State explorează viaţa localnicilor - atât a colaboratorilor, cât şi a disidenţilor.

    Regia: Rupert Wyatt
    102 33
    6.0
  • Catch-22 (2019)

    Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinaria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandantul lui nebun.

    Scenariul: David Michôd, Luke Davies
    53 9
    7.7
  • 11.22.63 (2016)

    Scenariul: Bridget Carpenter
    24 2
    8.1
  • The Mob Doctor (2012)

    Doctorița Mafiei

    Povestea este despre o tânără doctoriță chirurg care este datoare Mafiei din Chicago. Ea este obligată să lucreze noaptea ca doctorița a Mafiei, în timp ce ziua lucrează la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Chicago.

    Scenariul: Josh Berman, Rob Wright
    10 0
    6.5
  • The Beast (2009)

    Bestia

    Scenariul: Vincent Angell, William L. Rotko
    5 0
    7.7
  • Regia: Scott Thomas
    10 1
    5.1
  • Kettle of Fish (2006)

    Dragoste în ape tulburi

    Mel e un muzician care se mută cu prietena lui. Așadar, închiriază apartamentul său lui Ginger. Dar Mel se îndrăgosteşte de mireasa la nunta căreia cântă. Bărbatul se desparte de prietenă și e acum nevoit să împartă apartamentul cu Ginger.

    Regia: Claudia Myers
    0 0
    5.2
  • Seraphim Falls (2006)

    Cascada Seraphim

    Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

    Regia: David Von Ancken
    35 0
    6.6
  • Van Helsing (2004)

    Tinutul legendar al Transilvaniei este o lume in care pericolul rasare odata cu soarele si unde monstrii salasluiesc. Spectatorii vor fi cufundati in sec XIX si plimbati in Londra, Roma, Paris si Transilvania unde diavolul se poate intruchipa.

    Regia: Stephen Sommers
    65 2
    6.1
  • Chill Factor (1999)

    Temperatură critică

    Pe o insula izolata din sudul Pacificului, proiectul secret cu arme de foc, nume de cod Elvis, esueaza si scapa de sub controlul uman. Efectul neasteptat este ca armele normale se transforma intr-o arma chimica.

    Regia: Hugh Johnson
    10 0
    5.2
  • The Mummy (1999)

    Mumia

    În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcţii în care faraonii şi-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu şi blestemat preotul Imoteph, care abia aşteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.

    Regia: Stephen Sommers
    77 0
    7.1
  • Black Cat Run (1998)

    Urmărirea

    O fată e îndrăgostită de un angajat al unei benzinării cu care tatăl ei nu e de acord. Tatăl e șeriful local și, imediat după ce se confruntă cu băiatul, e ucis de niște deținuți evadați care-i răpesc fiica. Toată lumea, inclusiv ajutorul de...

    Regia: D. J. Caruso
    3 0
    5.6
  • Deep Rising (1998)

    Tentacule

    Câţiva de hoţi se urcă pe un vas de lux, dar membrii sunt surprinşi să constate că acesta este aproape pustiu. La scurt timp, o forţă necunoscută, din adâncul mărilor, atacă cu o forţă necruţătoare atât pe hoţi, cât şi pe puţinii supravieţuitori

    Regia: Stephen Sommers
    21 0
    6.1
  • Lord of Illusions (1995)

    Stăpânul iluziilor

    Cand un detectiv particular este angajat sa protejeze un magician de renume, acesta se trezeste intr-o lume oculta plina de pericole. Totul incepe in momentul in care detectivul o intalneste pe frumoasa Dorothea, sotia unui iluzionist celebru.

    Regia: Clive Barker
    6 0
    6.0