Filmele și serialele cu Kevin Pollak

  • Kevin Pollak

    Kevin Pollak

    66 de ani
    Data nașterii: 30.10.1957
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • Comedy Central Roast of Bruce Willis (2018)

    Să râdem de Bruce Willis

    Regia: Joel Gallen
    8 3
    6.5
  • Three Christs (2017)

    Trei Hristoși

    La sfârșitul anilor ’50, un psiholog ambițios explorează limitele minții umane atunci când tratează trei pacienți care se cred Iisus Hristos.

    Regia: Jon Avnet
    9 0
    6.2
  • The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

    Minunata doamnă Maisel

    În 1958, New York, viața lui Midge Maisel e perfectă - soț, copii și cine elegante de Yom Kippur în Upper West Side. Când viața sa ia o întorsătură surprinzătoare, trebuie să se decidă rapid la ce se mai pricepe - iar trecerea de la casnică la...

    Scenariul: Amy Sherman-Palladino
    93 5
    8.7
  • Better Things (2016)

    Lucruri mai bune

    O comedie care o are în centrul atenției pe Sam Fox, o actriță și mamă singură a trei fete. Viața ei e amuzantă atunci când ești doar telespectator - deși, uneori, ți-ai dori să fii în locul ei.

    Scenariul: Pamela Adlon, Louis C.K.
    6 0
    7.9
  • Special Correspondents (2016)

    Corespondenți speciali

    Frank Bonneville este un jurnalist de radio din New York care caută să-și reînnoiască cariera. Pentru a-și salva locul de muncă, se preface că merge în zona de criză din Ecuador și se raportează direct din front. Dar realitatea este că el stă...

    Regia: Ricky Gervais
    7 0
    5.9
  • Scenariul: Tad Quill
    1 0
    6.2
  • Camino (2015)

    Drumul supraviețuirii

    În junglele din Columbia, un fotojurnalist surprinde adevărul în spatele unui grup de misionari care nu sunt ceea ce par.

    Regia: Josh C. Waller
    4 1
    4.9
  • Filmul spune povestea adevarata a lui Grace, o adolescentă creștină si o cântareata fenomenala. La 18 ani fuge de acasa pentru a-si transforma visele in realitate. Astfel se trezeste aruncata în „lumea reala”, unde credinta ii este pusa la încercare.

    Regia: Brad J. Silverman
    5 0
    6.0
  • Povestea unei mostenitoare retrase intr-un apartament din Manhattan, care va trebui sa-si infrunte temerile in momentul in care un detectiv apare sa investigheze o crima care a avut loc in apartamentul vecin, si in care s-a mutat un nou cuplu.

    Regia: George Gallo
    7 0
    5.9
  • The Big Year (2011)

    Anul cel mare

    Stu, Brad și Kenny, trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord.

    Regia: David Frankel
    8 1
    6.2
  • Choose (2011)

    O studenta la jurnalism ii da de urma unui criminal, cu ajutorul tatalui ei detectiv si a unui terapeut.

    Regia: Marcus Graves
    3 0
    4.7
  • Cop Out (2010)

    Polițai în misiune

    În regia lui Kevin Smith, filmul „Polițai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, trezindu-se în competiție cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecție.

    Regia: Kevin Smith
    29 2
    5.5
  • Middle Men (2009)

    Rețeaua de sexualizare

    Un om de afaceri construiește prima companie de facturare online, ce se ocupă exclusiv cu divertismentul pentru adulți. Personajul se găsește aflat în mijlocul unui vârtej plin de starlete, gangsteri ruși, agenți federali și teroriști internaționali.

    Regia: George Gallo
    7 0
    6.8
  • Tortured (2008)

    Mărturie sub tortură

    Agentul FBI, Kevin Cole, este desemnat să ia parte la o acțiune secretă care implică infiltrarea sa într-una dintre cele mai puternice mafii cu scopul de a afla adevărata identitate a lui Ziggy, conducătorul acestei grupări.

    Regia: Nolan Lebovitz
    1 0
    5.7
  • Picture This (2008)

    Invitație cu bucluc

    Mandy, fata ştearsă şi nepopulară a liceului, se trezeşte invitată la cea mai tare petrecere a anului de cel mai sexy tip din liceu. Dar calea spre fericire şi popularitate nu e uşoară.

    Regia: Stephen Herek
    7 0
    5.1