Filmele cu Kirron Kher

  • Kirron Kher

    Kirron Kher

    68 de ani
    Data nașterii: 14.06.1955
    Locul nașterii: Bangalore, Mysore Eyaleti, Hindistan
  • Khubsoorat (2014)

    Doctor în dragoste

    Ce se intampla cand o incurabila romantica, fizioterpeut, se intalneste cu un barbat aratos, care este opusul ei si, mai mult decat atat, este si logodit cu altcineva?

    Regia: Shashanka Ghosh
    0 0
    6.4
  • Action Replayy (2010)

    Dragostea, de la început

    Regia: Vipul Amrutlal Shah
    0 0
    4.3
  • Milenge Milenge (2010)

    Ne vom regăsi

    Priya nu vrea să își piardă vremea în relații, dacă acestea nu îi sunt predestinate, dar când îl zărește pe Amit pe o plajă e sigură că el e Alesul.

    Regia: Satish Kaushik
    1 0
    4.0
  • Sacrifice (2009)

    Sacrificiul

    Filmul descrie povestea de iubire ce se naște între o profesoară de la un colegiu din Delhi, Avantika (Kareena Kapoor) și noul ei coleg, profesorul Ehsaan Khan (Saif Ali Khan). Când ea este chemată înapoi la Universitatea din New York, Ehsaan o...

    Regia: Renzil D'Silva
    1 0
    5.7
  • Singh Is King (2008)

    Singh este rege

    O comedie poznasa despre Happy Singh, un Punjabi de la sat, care, printr-o serie de intamplari ciudate, ajunge liderul lumii interlope australiene.

    Regia: Anees Bazmee
    1 1
    5.7
  • Dostana (2008)

    Pentru a se asigura ca raman in posesia unui superb apartament din Miami, doi buni prieteni heterosexuali se hotarasc sa afiseze intre ei o relatie gay. Totul merge ca uns pana cand amandoi barbatii se indragostesc de frumoasa lor vecina, Neha.

    Regia: Punit Malhotra, Tarun Mansukhani
    2 0
    6.4
  • Om Shanti Om (2007)

    Dragoste în oglindă

    Om Shanti Om e un omagiu tandru si flamboaiant adus cinematografiei indiene din gloriosii ani '70, o dubla poveste de dragoste in oglinda, cu megastarul SRK in plina forma, o debutanta senzationala, numere muzicale si coregrafii delirante.

    Regia: Farah Khan
    2 0
    6.7
  • I See You (2006)

    Știu ce faci

    Shivani este medic la Londra si vrea sa denunte traficul de organe care are loc acolo. Nu apuca sa faca asta pentru ca sufera un accident. Ajunge in coma la acelasi spital. Fiind considerata pierduta, medicii sugereaza deconectarea de la aparate.

    Regia: Vivek b Agrawal
    1 0
    4.4
  • Paint it Saffron (2006)

    Paint It Yellow

    Regia: Rakeysh Omprakash Mehra
    3 0
    8.1
  • Zooni, o frumoasă tânără oarbă, pleacă la oraș împreună cu prietenele ei și... se îndrăgostește de ghidul lor, Rehan, despre care nu știe că este, în realitate, un temut terorist.

    Regia: Kunal Kohli
    5 0
    7.1
  • Never Say Goodbye (2006)

    Relații

    Dev locuieste in SUA si e fotbalist. E insurat cu Ryna. Dev iai rupe piciorul, dezvolta un handicap si devine dependent de Ryna. Acasa, singur, incepe sa-si faca de lucru, iar apoi incepe s-o suspecteze pe Ryna ca ar avea o aventura cu un alt barbat.

    Regia: Karan Johar
    3 1
    6.0
  • Mangal Pandey (2005)

    Balada Indiană

    In timpul unei aprige batalii purtate de armata britanica in Afganistan la inceputul secolului XIX, Mangal Pandey (Aamir Khan), un soldat indian din armata britanica, il salveaza de la moarte pe comandantul sau englez, William Gordon (Toby...

    Regia: Ketan Mehta
    1 0
    6.5
  • Veer-Zaara (2004)

    O iubire de legendă

    Veer Pratap Singh, pilot in cadrul fortelor aeriene indiene, isi risca adesea viata, pentru a salva oameni. El este trimis s-o salveze pe Zaara, o tanara pakistaneza, care, in urma unui accident de masina, a ramas suspendata deasupra unei prapastii.

    Regia: Yash Chopra
    10 1
    7.8
  • Main Hoon Na (2004)

    Eu sunt

    Ca s-o apere pe Sanjana, protagonistul se duce incognito la școala unde învață. Însă acolo are surpriza să-l găsească pe fratele pe care jurase să-l găsească. Nu-i va fi ușor să-și îndeplinească misiunea.

    Regia: Farah Khan
    0 0
    7.0