Filmele și serialele cu Laurie Metcalf

  • Laurie Metcalf

    Laurie Metcalf

    68 de ani
    Data nașterii: 16.06.1955
    Locul nașterii: Carbondale, Illinois, USA
  • Carol & The End of the World (2023)

    Carol și viața apocaliptică

    Scenariul: Dan Guterman
    0 0
    7.2
  • Somewhere in Queens (2022)

    Undeva în Queens

    Regia: Ray Romano
    12 0
    6.8
  • The Dropout (2022)

    Scenariul: Elizabeth Meriwether
    6 2
    7.5
  • Q-Force (2021)

    Scenariul: Gabe Liedman
    0 0
    6.7
  • Lady Bird (2017)

    Lady Bird este o liceană ambițioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viață diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universitățile Ivy League și de cultura cosmopolită

    Regia: Greta Gerwig
    97 33
    7.4
  • Raines (2007)

    Extravagantul Raines

    Los Angeles, zilele noastre. Raines, un polițist cu o minte strălucită, rezolvă numeroase cazuri, pe care mulți sunt nevoiți să le abandoneze. Cum? Cu ajutorul imaginației, el își ia drept parteneri... pe cei dispăruți.

    Scenariul: Graham Yost
    0 1
    7.6
  • Meet the Robinsons (2007)

    Întâlniți-i pe Robinsoni

    Lewis are 12 ani și a inventat o mulțime de lucruri. Ultima sa invenție este ingeniosul scanner al memoriei, care ar trebui să-i permită lui Lewis să-și regăsească mama. Dar scannerul este furat de Omul cu Melon.

    Regia: Stephen J. Anderson
    5 0
    6.8
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9
  • Treasure Planet (2002)

    Planeta comorilor

    Un film de aventuri marca Disney, in care extraterestri si lumi misterioase prind viata. O căutare de comori intergalactică începe atunci când curajosul adolescent Jim Hawkins găsește harta celei mai mari comori din univers.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    29 0
    7.2
  • Toy Story 2 (1999)

    Povestea Jucăriilor 2

    Intimplarile prin care trec jucariile lui Andy ramase singure acasa dupa ce acesta a plecat in tabara. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata din momentul in care colectionarul de jucarii Al McWhiggin il rapeste pe Woody.

    Regia: Ash Brannon, John Lasseter, Lee Unkrich
    23 1
    7.9
  • Dear God (1996)

    Scrisori pentru Cel de Sus

    O comandă specială pentru fanii genului de comedie! Grag Kinnear joacă în rolul principal, iar Garry Marshall regizeazăă această comedie care descrețește frunțile în care un falsificator de bani bun de nimic ajunge să facă fapte bune.

    Regia: Garry Marshall
    1 0
    5.4
  • Toy Story (1995)

    Povestea Jucăriilor

    Woody este o păpuşă-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băieţel pe nume Andy, câştigând astfel statutul de jucărie preferată şi devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării.

    Regia: John Lasseter
    28 0
    8.3
  • Blink (1994)

    Imaginea crimei

    Emma este o tânără oarbă căreia, în urma unei operaţii extrem de complexe, îi este redată vederea, dar care, o dată cu această operaţie începe să se confunte cu diverse probleme. O serie de crime şi de violuri încep să aibă loc, iar victimele sunt...

    Regia: Michael Apted
    6 1
    6.2
  • Pacific Heights (1990)

    Camere de închiriat

    Patte si Drake si-au implinit visul: sunt proprietarii unui superb imobil victorian din San Francisco, grevat, ce-i drept, de datorii la banca, dar foarte cautat de chiriasi. Printre acestia se numara si un oarecare Hays, un tip suspect de simpatic.

    Regia: John Schlesinger
    9 2
    6.4
  • Internal Affairs (1990)

    Afaceri interne

    Raymold isi incepe cariera in cadrul departamentului de Afaceri Interne din cadrul politiei din LA. Impreuna cu partenerul sau, Amy, incepe curand sa monitorizeze activitatea politistului Dennis Peck, implicat in afaceri murdare.

    Regia: Mike Figgis
    19 1
    6.5