Filmele și serialele cu Laz Alonso

  • Laz Alonso

    Laz Alonso

    50 de ani
    Data nașterii: 25.03.1974
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • My Dad the Bounty Hunter (2023)

    Tata, vânător intergalactic

    Scenariul: Everett Downing Jr., Patrick Harpin
    2 0
    7.3
  • Wrath of Man (2021)

    Mânia Omului

    Împreună, primele lor filme au redefinit genul de acțiune. Acum, pentru prima dată în mai mult de 15 ani, Jason Statham și regizorul vizionar Guy Ritchie fac echipă pentru thrillerul de răzbunare exploziv Wrath of Man - Furia unui om periculos.

    Regia: Guy Ritchie
    347 19
    7.1
  • The Boys (2019)

    Băieții

    Într-o lume în care super-eroii îmbrățișează partea întunecată a celebrității și faimei lor impresionante, BĂIEȚII se concentrează pe un grup de justițiari cunoscuți drept „Băieții”, care și-a propus să doboare super-eroi corupți, doar prin...

    Scenariul: Eric Kripke
    293 30
    8.7
  • L.A.'s Finest (2019)

    Detectivele din L.A.

    Scenariul: Brandon Margolis, Brandon Sonnier
    91 6
    6.2
  • Traffik (2018)

    Traffik: Lupta pentru supraviețuire

    Traffik (2018) urmărește povestea unei jurnaliste care este răpită după ce începe să investigheze lumea traficului sexual.

    Regia: Deon Taylor
    96 19
    5.9
  • The Mysteries of Laura (2014)

    Misterele Laurei

    Scenariul: Jeff Rake
    5 0
    6.8
  • Battle of the Year (2013)

    Bătălia anului

    Cea mai importantă competiție de dans din lume atrage la fiecare ediție cele mai bune echipe de pe glob. Sunt 15 ani de când nicio echipă americană nu a mai câștigat, iar asta nu-i convine lui Dante, ufondatorul competiției.

    Regia: Benson Lee
    3 0
    5.0
  • Deception (2013)

    Înșelătorie

    O tânără femeie detectiv se întoarce sub acoperire în apropierea bogatei familii în sânul căreia a crescut ca fiică a guvernantei, pentru a elucida misterul din jurul morții bogatei moștenitoare, cea care era odată cea mai bună prietenă a ei

    Scenariul: Liz Heldens
    3 0
    6.6
  • Straw Dogs (2011)

    Țapi ispășitori

    Michael se întoarce acasă de la şcoala militară şi o găseşte pe mama lui îndrăgostită până peste cap. Tânărul devine din ce în ce mai suspicios în privinţa omului care, la prima vedere, pare bărbatul perfect pentru mama lui.

    Regia: Rod Lurie
    14 0
    5.8
  • Jumping the Broom (2011)

    Dragoste și alte necazuri

    Când Sabrina şi Pim se îndrăgostesc şi decid să se căsătorească, iadul stă să se dezlănţuie pe pământ. Cei doi provin din familii atât de diferite, incat reunirea lor va provoca o mulţime de conflicte amuzante.

    Regia: Salim Akil
    6 1
    5.7
  • Breakout Kings (2011)

    Regii evadărilor

    Motivați de faptul că există puține lucruri mai periculoase decât un prizonier care tocmai a scăpat și obosiți de urmarea protocolului și de recurgerea la metodele învechite de aplicare a legii, veteranul Charlie Duchamp și Ray Zancanelli au o...

    Scenariul: Nick Santora, Matt Olmstead
    8 1
    7.2
  • Just Wright (2010)

    Mișcarea perfectă

    Leslie e o fizioterapeută de culoare, care pare să fi tras lozul câştigător atunci când starul NBA Scott McKnight o angajează pentru a-l ajuta să se recupereze după o accidentare ce-i periclitează cariera de baschetbalist profesionist.

    Regia: Sanaa Hamri
    5 0
    5.9
  • Avatar (2009)

    Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri:
    281 3
    7.9
  • Fast & Furious (2009)

    Furios și iute 4: Piese originale

    Brian ajută federalii să stopeze un mare importator de heroină cunoscut sub numele de Braga. Cu ajutorul unui informator numit James Park, Brian își câștigă un loc în echipa criminalilor, unde încearcă să-l găsească vinovat pe Braga.

    Regia: Justin Lin
    101 3
    6.5
  • Miracle at St. Anna (2008)

    Miracolul de la Sf. Ana

    Filmul spune povestea a patru afro-americani prinsi intr-un sat toscan, in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, in Italia anului 1944.

    Regia: Spike Lee
    14 1
    6.1