Filmele și serialele cu Lena Headey

 • Lena Headey

  Lena Headey

  48 de ani
  Data nașterii: 03.10.1973
  Locul nașterii: Hamilton, Bermuda
 • Twist (2021)

  Regia: Martin Owen
  24 3
  4.1
 • Masters of the Universe: Revelation (2021)

  Stăpânii universului: Revelația

  Războiul pentru Eternia reîncepe cu ceea ce ar putea fi bătălia finală între He-Man și Skeletor. Un nou serial animat semnat de scenaristul și regizorul Kevin Smith.

  Scenariul: Kevin Smith
  4 1
  5.2
 • Gunpowder Milkshake (2021)

  Milkshake exploziv

  Trei generații de asasine de elită trebuie să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte "Firma" și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.

  Regia: Navot Papushado
  84 11
  6.1
 • Wizards (2020)

  Scenariul: Guillermo del Toro
  7 0
  8.2
 • Infinity Train (2019)

  Trenul Infinit

  Scenariul: Owen Dennis
  1 0
  8.5
 • Fighting with My Family (2019)

  Luptând cu familia mea

  Filmul este bazat pe incredibila poveste a superstarului WWE Paige. Născută într-o familie de wrestleri, este decisa să lupte pentru familia ei și să arate că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

  Regia: Stephen Merchant
  66 13
  7.1
 • Thumper (2017)

  Thumper (2017) urmărește povestea unor adolescenți dintr-un cartier sărac care sunt ademeniți să lucreze pentru un traficant de droguri violent și periculos.

  Regia: Jordan Ross
  6 0
  5.9
 • Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016)

  Spada Regelui: Final Fantasy XV

  Regele Regis, care supraveghează țara lui Lucis, comandă armatei sale de soldați să protejeze regatul de planurile imperiului Niflheim de a fura cristalul sacru care îi oferă lui Lucis magia și puterea sa.

  Regia: Takeshi Nozue
  31 2
  6.8
 • Pride and Prejudice and Zombies (2016)

  Mândrie + Prejudecată + Zombi

  Pride and Prejudice and Zombies este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice este combinată cu elemente contemporane... şi o mulţime de zombi

  Regia: Burr Steers
  22 1
  5.8
 • Zipper (2015)

  Obsesie periculoasă

  Sam Ellis este un avocat federal care se află foarte aproape de un viitor politic strălucit. Dar ceea ce trebuie să fie o experiență unică se transformă într-o dependență. Noul lui demon amenință să-i distrugă familia, cariera și viața.

  Regia: Mora Stephens
  4 0
  5.8
 • 300: Rise of an Empire (2014)

  300: Ascensiunea unui imperiu

  Acțiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina.

  Regia: Noam Murro
  84 2
  6.2
 • The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)

  Blestemul regelui Midas

  Viața lui Mund, un băiat de 17 ani, e dată peste cap când părinții lui dispar și fratele mai mic e răpit. Urmând mai multe indicii până la întunecatul hotel Prince Regent, Mariah descoperă un tărâm plin de creaturi care fură copii și un artefact.

  Regia: Jonathan Newman
  5 1
  5.5
 • The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

  Instrumente mortale: Orașul oaselor

  În timp ce se îndreaptă spre clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuiește că va fi martoră la o crimă. Și mai ales la o crimă comisă de trei adolescenți care au pe brațe tatuaje bizare și mânuiesc arme neobișnuite

  Regia: Harald Zwart
  32 4
  5.9
 • The Purge (2013)

  Noaptea judecății

  Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită.

  Regia: James DeMonaco
  18 2
  5.8
 • Dredd (2012)

  Dredd: Ultima judecată

  Povestea lui Dredd are loc în viitor pe un Pământ care a trecut prin războaie atomice. Supraviețuitorii acestei perioade trăiesc în orașe gigant, care protejează cetățenii de pământul blestemat, un deșert radioactiv populat de mutanți.

  Regia: Pete Travis
  47 5
  7.1