Filmele și serialele cu Leon Rippy

  • Leon Rippy

    Leon Rippy

    74 de ani
    Data nașterii: 30.10.1949
    Locul nașterii: Rock Hill, South Carolina, USA
  • Deadwood: The Movie (2019)

    Lemnul Mort

    Personajele inconfundabile din apreciatul serial HBO revin după 10 ani ca să sărbătorească statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechi răni sunt redeschise.

    Regia: Daniel Minahan
    52 7
    7.4
  • Alcatraz (2012)

    Alcatraz este un thiller ce are în prim plan cea mai celebră închisoare din America - Alcatraz - odată casă a celor mai celebri criminali, violatori, răpitori şi hoţi. Când detectivei Rebecca Madsen de la departamentul de poliţie din San Francisco...

    Scenariul: Steven Lilien, Elizabeth Sarnoff, Bryan Wynbrandt
    3 0
    6.9
  • Leverage (2008)

    Escroci de treabă

    Creat de doi scenarişti experimentaţi şi cu mai multe succese în palmares, atât în producţii de televiziune (cum ar fi serialul The King of Queens), dar şi pentru marele ecran, Leverage spune povestea unei echipe de escroci high-tech care fac tot...

    Scenariul: Chris Downey, John Rogers
    33 3
    7.9
  • Saving Grace (2007)

    Iertarea păcatelor

    Scenariul: Nancy Miller
    3 0
    7.6
  • Gridiron Gang (2006)

    Echipa de încredere

    Emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni.

    Regia: Phil Joanou
    16 1
    7.1
  • The Alamo (2004)

    Bătălia de la Alamo

    Filmul este povestea celei mai faimoase bătălii din istoria Texasului. Este un mit si o poveste adevărată în acelasi timp. O epopee glorioasă si cutermurătoare despre curaj, despre vointa de a trăi, visul pe care s-a întemeiat natiunea americană.

    Regia: John Lee Hancock
    9 0
    6.0
  • Deadwood (2004)

    Producatorul Executiv David Milch aduce Deadwood, un nou serial dramatic care se concentreaza pe nasterea unui oras situat la frontiera Americana si asupra luptei sangeroase pentru putere care are loc intre granitele sale stapanite de faradelege....

    Scenariul: David Milch
    41 3
    8.6
  • The Life of David Gale (2003)

    Viața lui David Gale

    Printr-o ciudată răsturnare de situație, David Gale, un tată devotat, profesor foarte apreciat și un înverșunat oponent al pedepsei cu moartea se găsește el însuși în celula morții, acuzat de violarea și asasinarea colegei sale Constance Harraway.

    Regia: Alan Parker
    24 0
    7.5
  • Eight Legged Freaks (2002)

    Lighioane cu opt picioare

    În “Lighioane cu opt picioare” locuitorii unui oraș minier descoperă că o nefericită scurgere de substanțe chimice a dus la producerea unor mutații genetice asupra câtorva sute de mici păianjeni, ce ajung la dimensiuni uriașe. Și sunt înfometați.

    Regia: Ellory Elkayem
    8 0
    5.5
  • The Patriot (2000)

    Patriotul

    Carolina de Sud - 1776. Benjamin Martin (Mel Gibson), fost erou al războiului franco-indian, a renunţat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace.

    Regia: Roland Emmerich
    55 0
    7.2
  • The Thirteenth Floor (1999)

    Al treisprezecelea etaj

    Douglas se trezește într-o dimineață din 1937 și descoperă în casa sa o cămașă plină de sânge, precum și pe șeful său, Hannon Fuller, mort. Nu-și amintește nimic. Mai rău, nu-și amintește nici că el și Fueller trăiesc de fapt la sfârșitul secolului.

    Regia: Josef Rusnak
    40 0
    7.0
  • The Visitor (1997)

    Vizitatorul

    In urma cu 50 de ani, Adam MacArthur a disparut in Triunghiul Bermudelor. Intors acum cu o nava spatiala, venind de nicaieri, urmarit cu obstinenta de agenti guvernamentali, Adam incearca sa-si duca la bun sfarsit misiunea de a salva Pamantul si,...

    Scenariul: Dean Devlin, Roland Emmerich
    0 1
    7.0
  • The Arrival (1996)

    Mesaj din spațiu

    Zane Ziminski (Charlie Sheen), un astrofizician, descopera un semnal ce pare a avea origine extraterestra. Imediat dupa aceasta descoperire, Zane este concediat. Intrigat si nelinistit, el demareaza o cercetare pe cont propriu.

    Regia: David Twohy
    29 1
    6.2
  • Stargate (1994)

    Poarta Stelară

    Povestea incepe in Egiptul anului 1928 unde, in timpul unei expeditii arheologice este descoperita o poarta de piatra datand din timpuri stravechi. Pentru a elucida misterul straniei descoperiri, armata apeleaza la ajutorul unui egiptolog.

    Regia: Roland Emmerich
    119 2
    7.0
  • Beyond the Law (1993)

    La granita legii

    Politistul Dan Saxon este recrutat pentru o riscata misiune sub acoperire: trebuie sa se infiltreze intr-un grup de motociclisti ale caror afaceri cu droguri au raspandit moartea si teroarea.

    Regia: Larry Ferguson
    15 0
    6.4