Filmele cu Leslie Phillips

  • Leslie Phillips

    Leslie Phillips

    Data nașterii: 20.04.1924
    Decedat: 07.11.2022 (98 de ani)
  • Is Anybody There? (2008)

    E cineva acolo?

    În Anglia anilor '80, un băiețel inteligent, curios și singuratic, de 11 ani, pe nume Edward, este crescut într-un azil de bătrâni administrat de către părinții lui. Edward dezvoltă o fascinație morbidă față de fantome.

    Regia: John Crowley
    5 0
    6.6
  • Venus (2006)

    Venus este povestea a doi actori in varsta, Maurice si Ian, care nu au cunoscut niciodata vreun succes cu adevarat notabil. Si acum, la varsta senectutii, rolurile pe care le primesc sunt departe de a fi stralucite. Vietile lor confortabile sunt...

    Regia: Roger Michell
    3 0
    7.1
  • Thunderpants (2002)

    Tunete în pantaloni

    Povestea unui baiat cu uimitoarea abilitate de a invinge vantul, abilitate ce il urca pe culmile popularitatii, iar apoi ii arunca pe cap o condamnare la moarte inainte sa reuseasca sa-si indeplineasca visul de a deveni astronaut.

    Regia: Peter Hewitt
    1 0
    3.8
  • Lara Croft: Tomb Raider (2001)

    Lara Croft: Prădătoarea de morminte

    Calatoriile in locuri misterioase si periculoase, invatarea mai multor limbi straine si vizitarea unor asezari arheologice sunt perfecte pentru o mostenitoare bogata si rasfatata si un foarte bun camuflaj pentru pasiunile ei reale: morminte antice.

    Regia: Simon West
    81 2
    5.8
  • Saving Grace (2000)

    Gradina lui Grace

    Dupa sinuciderea sotului sau, Grace afla ca acesta a lasat-o cu datorii imense, iar banca este gata sa puna sechestru pe tot ce are, inclusiv pe casa ei. Fara nici un venit si ocupandu-se numai de gradinarit, Grace nu vede nici o solutie...

    Regia: Nigel Cole
    6 1
    6.9
  • Regia: Mark Greenstreet
    1 0
    5.4
  • The Jackal (1997)

    Șacalul

    Dupa ce directorul FBI Carter Preston si ofiterul de politie Valentina Koslova reusesc sa elimine un cap al mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta.

    Regia: Michael Caton-Jones
    54 2
    6.4
  • August (1996)

    Ecranizare dupa Unchiul Vania de A.P.Cehov. South Wales, sfarsitul secolului al XIX-lea. Aparenta liniste si calmul vietii de la tara, in care par sa traiasca de o vesnicie locuitorii unei vile, sunt intrerupte de sosirea tiranicului si egoistului...

    Regia: Anthony Hopkins
    0 0
    5.8
  • Regia: Gerald Thomas
    6 0
    3.4
  • King Ralph (1991)

    Regele Ralph

    După ce întreaga familie regală a Angliei își pierde viața într-un accident, se caută cu înfrigurare un nou rege. Și iată că un specialist în arborele genealogic al casei regale britanice îl descoperă pe singurul în drept să se urce pe tron

    Regia: David S. Ward
    12 0
    5.4
  • Scandal (1989)

    Un important om politic al Angliei este încântat de o tânără dansatoare exotică și o invită să locuiască cu el. Bărbatul îi este prieten și mentor și, la petrecerile private, femeia și prietenele ei cunosc membri importanți ai Partidului Conservator.

    Regia: Michael Caton-Jones
    10 0
    6.4
  • Empire of the Sun (1987)

    Imperiul Soarelui

    Povestea unui baiat rasfatat dintr-o familie buna de britanici din Shanghai. Jim (Christian Bale) este despartit de familia sa in timpul invaziei japoneze a Shanghai-ului si invata sa se descurce in viata cu ajutorul unui mercenar (John Malkovich).

    Regia: Steven Spielberg
    32 2
    7.7
  • Out of Africa (1985)

    Afară din Africa

    Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri: x 7
    23 1
    7.1
  • Maroc 7 (1967)

    Regia: Gerry O'Hara
    0 0
    5.1
  • Roommates (1961)

    Regia: Gerald Thomas
    0 0
    5.9