Filmele și serialele cu Liana Liberato

  • Liana Liberato

    Liana Liberato

    28 de ani
    Data nașterii: 20.08.1995
    Locul nașterii: Galveston, Texas, USA
  • Când infamul "Sweet Sixteen Killer" se întoarce la 35 de ani de la prima sa crimă pentru a face o nouă victimă, Jamie, în vârstă de 17 ani, călătorește din greșeală înapoi în timp, în 1987, hotărâtă să-l oprească pe criminal înainte ca acesta...

    Regia: Nahnatchka Khan
    12 3
    6.5
  • Scream VI (2023)

    Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
    52 10
    6.5
  • To the Stars (2019)

    Către stele

    Filmul urmărește prietenia dintre introvertita Iris și Maggie, noua ei colegă. Maggie o ajută pe Iris să iasă din cochilia ei, dar Iris începe să creadă că Maggie are multe secrete.

    Regia: Martha Stephens
    2 1
    6.2
  • Measure of a Man (2018)

    Măsura unui bărbat

    Bobby trebuie să îndure încă o vacanță cu familia în vara lui 1976. În timp ce părinții lui se află în pragul unui divorț și copiii sunt răi cu el, Bobby începe să aibă grijă de casa doctorului Kahn.

    Regia: Jim Loach
    0 0
    6.4
  • Light as a Feather (2018)

    Primejdia plutește în aer

    Un joc nevinovat de-a „ușor ca pana, dur ca lemnul” se termină teribil de prost atunci când cele cinci adolescente care l-au jucat încep să moară exact cum s-a prezis, forțându-le pe supraviețuitoare să încerce să afle cine le vrea răul.

    4 2
    6.5
  • Novitiate (2017)

    Novice

    Regia: Margaret Betts
    20 3
    6.7
  • To the Bone (2017)

    Până la os

    To the Bone este povestea lui Ellen, o tânără care se luptă cu anorexia. Fata îl întâlnește pe William Beckham, un doctor atipic, care o provoacă să își înfrunte boala și să îmbrățișeze viața.

    Regia: Marti Noxon
    26 11
    6.8
  • The Best of Me (2014)

    Cel mai de preț cadou

    Amanda şi Dawson au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei.

    Regia: Michael Hoffman
    36 1
    6.7
  • If I Stay (2014)

    Dacă aș rămâne

    Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare și un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va rămâne în Oregon cu cei dragi.

    Regia: R.J. Cutler
    17 0
    6.7
  • Haunt (2013)

    Invocarea

    Regia: Mac Carter
    0 0
    5.1
  • Free Ride (2013)

    Traficanta

    O mamă singură prinsă în traficul cu droguri din Florida în timpul anilor '70 încearcă să facă o viață mai bună pentru cele două fete ale ei.

    Regia: Shana Betz
    2 0
    5.6
  • Stuck in Love. (2013)

    Blocat în dragoste

    Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt.

    Regia: Josh Boone
    18 1
    7.2
  • Erased (2012)

    Șterși

    Un necunoscut atacă unul din birourile CIA, aflat la subsolul unui hotel european din Bruxeles, Belgia, atacă și ucide toți agenții și paznicii aflați în încăperile subsolului, după care fură un dispozitiv special.

    Regia: Philipp Stölzl
    43 2
    6.0
  • Trespass (2011)

    Ostatici

    Soţii Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani, motiv pentru care au investit în sisteme moderne de securitate. Dar, sunt ei cu adevărat în siguranţă?

    Regia: Joel Schumacher
    17 1
    5.3
  • Trust (2010)

    Încrederea

    Filmul spune povestea lui Annie, o fată de 14 ani ce locuiește împreună cu părinții ei într-un cartier liniștit din suburbii. Viața lui Annie se schimbă radical atunci cand primește un computer de ziua ei și începe să comunice cu un necunoscut.

    Regia: David Schwimmer
    14 2
    6.9