Filmele și serialele cu Logan Lerman

  • Logan Lerman

    Logan Lerman

    32 de ani
    Data nașterii: 19.01.1992
    Locul nașterii: Beverly Hills, California, USA
  • Scenariul: Erica Lipez
    3 0
    7.1
  • Bullet Train (2022)

    Trenul asasinilor

    Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

    Regia: David Leitch
    268 33
    7.3
  • Shirley (2020)

    O apreciată scriitoare de romane horror își găsește inspirația pentru următoarea operă după ce, împreună cu soțul ei, primește in gazdă un cuplu de tineri.

    Regia: Josephine Decker
    8 0
    6.1
  • Hunters (2020)

    Scenariul: David Weil
    82 12
    7.2
  • End of Sentence (2019)

    Călătoria

    După ce rămâne văduv, Frank Fogle pornește reticent într-o călătorie pentru a onora dorința finală a soției lui, aceea de a-i arunca cenușa într-un lac izolat din Irlanda și de a-l lua cu el pe fiul lui înstrăinat, Sean. Când băiatul iese din...

    Regia: Elfar Adalsteins
    5 0
    6.6
  • The Vanishing of Sidney Hall (2017)

    Dispariția lui Sidney Hall

    Sidney Hall devine faimos după ce scrie un roman care se vinde foarte bine. Când adevărul dureros din spatele cărții lui iese la suprafață, relația cu iubita lui se destramă și el dispare brusc.

    Regia: Shawn Christensen
    29 3
    6.8
  • Indignation (2016)

    Regia: James Schamus
    17 1
    6.7
  • Fury (2014)

    Furia: Eroi anonimi

    1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

    Regia: David Ayer
    98 2
    7.6
  • Noah (2014)

    Noe

    E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace.

    Regia: Darren Aronofsky
    63 4
    5.8
  • Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

    Percy Jackson: Marea Monștrilor

    Percy, fiul lui Poseidon, își continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinația? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy și a prietenilor săi...

    35 1
    5.8
  • Stuck in Love. (2013)

    Blocat în dragoste

    Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt.

    Regia: Josh Boone
    18 1
    7.2
  • The Perks of Being a Wallflower (2012)

    Jurnalul unui adolescent timid

    The Perks of Being a Wallflower urmăreşte povestea unui adolescent din anii '90 căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor şi a relaţiilor complicate de către prietenii săi, Sam (Emma Watson) şi Patrick (Ezra Miller)

    Regia: Stephen Chbosky
    9 2
    7.9
  • The Three Musketeers (2011)

    Cei trei muschetari

    Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

    Regia: Paul W. S. Anderson
    74 3
    5.7
  • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

    Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

    Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

    Regia: Chris Columbus
    32 2
    5.9
  • My One and Only (2009)

    Singura mea iubire

    In America anilor '50, stralucitoarea Anne Deveraux (Zellweger) se imbarca intr-o calatorie de-a lungul coastei de est in cautarea unui barbat care sa poata suporta financiar o noua viata pentru ea si fiii ei...

    Regia: Richard Loncraine
    5 0
    6.5