Filmele și serialele cu Logan Lerman

 • Logan Lerman

  Logan Lerman

  29 de ani
  Data nașterii: 19.01.1992
  Locul nașterii: Beverly Hills, California, USA
 • Shirley (2020)

  O apreciată scriitoare de romane horror își găsește inspirația pentru următoarea operă după ce, împreună cu soțul ei, primește in gazdă un cuplu de tineri.

  Regia: Josephine Decker
  8 0
  6.1
 • Hunters (2020)

  Scenariul: David Weil
  61 9
  7.2
 • End of Sentence (2019)

  Călătoria

  Regia: Elfar Adalsteins
  5 0
  6.7
 • The Vanishing of Sidney Hall (2017)

  Dispariția lui Sidney Hall

  Sidney Hall devine faimos după ce scrie un roman care se vinde foarte bine. Când adevărul dureros din spatele cărții lui iese la suprafață, relația cu iubita lui se destramă și el dispare brusc.

  Regia: Shawn Christensen
  27 3
  6.9
 • Indignation (2016)

  Regia: James Schamus
  17 1
  6.8
 • Fury (2014)

  Furia: Eroi anonimi

  1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

  Regia: David Ayer
  81 2
  7.6
 • Noah (2014)

  Noe

  E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace.

  Regia: Darren Aronofsky
  51 3
  5.7
 • Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

  Percy Jackson: Marea Monștrilor

  Percy, fiul lui Poseidon, își continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinația? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy și a prietenilor săi...

  26 1
  5.8
 • Stuck in Love. (2013)

  Blocat în dragoste

  Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu buna lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt.

  Regia: Josh Boone
  13 1
  7.2
 • The Perks of Being a Wallflower (2012)

  Jurnalul unui adolescent timid

  The Perks of Being a Wallflower urmăreşte povestea unui adolescent din anii '90 căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor şi a relaţiilor complicate de către prietenii săi, Sam (Emma Watson) şi Patrick (Ezra Miller)

  Regia: Stephen Chbosky
  9 2
  7.9
 • The Three Musketeers (2011)

  Cei trei muschetari

  Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

  Regia: Paul W. S. Anderson
  58 2
  5.7
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

  Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului

  Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

  23 2
  5.9
 • My One and Only (2009)

  Singura mea iubire

  In America anilor '50, stralucitoarea Anne Deveraux (Zellweger) se imbarca intr-o calatorie de-a lungul coastei de est in cautarea unui barbat care sa poata suporta financiar o noua viata pentru ea si fiii ei...

  3 0
  6.5
 • Meet Bill (2007)

  Întâlnește-l pe Bill

  Bill are o slujbă fără viitor la banca deținută de socrul său și se ceartă permanent cu soția. Soarta lui se schimbă când devine mentorul unui băiat ce se întreține singur și care, cu ajutorul unei simpatice vânzătoare de lenjerie, îi redă speranța.

  Regia: Bernie Goldmann, Melisa Wallack
  5 0
  6.2
 • 3:10 to Yuma (2007)

  Drumul dreptății

  Wade si banda sa de hoti au pradat Caile Ferate de Sud. Este prins, iar Evans se angajeaza sa-l duca la trenul care-l va transporta la proces. Cei doi isi castiga reciproc respectul, iar asta ii va ajuta cand misiunea va scapa de sub control.

  Regia: James Mangold
  43 3
  7.7