Filmele și serialele cu Lorraine Bracco

  • Lorraine Bracco

    Lorraine Bracco

    69 de ani
    Data nașterii: 02.10.1954
    Locul nașterii: Bay Ridge, Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Pinocchio (2022)

    Povestea lui Pinocchio prinde viață de data asta printr-un film live action, CGI. Rescriem povestea păpușii din lemn care pleacă într-o aventură să devină un băiat adevărat. Alte personaje îndrăgite pe care o să le regăsiți sunt: Geppetto,...

    Regia: Robert Zemeckis
    52 3
    5.1
  • Un tanar copywriter devine cel mai faimos om de pe planeta cand este considerat urmatorul Messia...

    Regia: Yaniv Raz
    0 0
    3.9
  • Rizzoli & Isles (2010)

    Jane și Maura: Detectivi în Boston

    Scenariul: Janet Tamaro
    33 0
    7.6
  • Regia: Danny Schechter, Joel Sucher
    0 0
    7.1
  • Tangled (2001)

    Cerc vicios

    Jenny trebuie sa aleaga intre David, un baiat linistit si cumsecade si Alan, un aventurier salbatic si infidel... David trebuie sa aleaga intre prietenie si dragoste. Alan trebuie sa decida pe cine trebuie sa omoare.

    Regia: Jay Lowi
    2 0
    5.5
  • Riding in Cars with Boys (2001)

    Băieții din viața mea

    O zi îti poate transforma viaţa; o zi îţi poate distruge viaţa. Pe parcursul vieţii existã patru sau cinci zile care pot schimba totul. - Beverly DonofrioÎn 1968, o tânără care are visul de a deveni scriitoare rămâne însărcinată la 15 ani.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    6.5
  • The Sopranos (1999)

    Clanul Soprano

    Pentru Clanul Soprano elementele definitorii sunt: personajele cât se poate de credibile, umor de cea mai bună calitate și o poveste care reușește să ilustreze până la cel mai mic detaliu viața tumultoasă a șefului mafiei din New Jersey.

    Scenariul: David Chase
    106 3
    9.2
  • The Basketball Diaries (1995)

    Jurnalul unui baschetbalist

    Povestea adevarata a lui Jim carrol, povestita chiar de el. Jurnalul personal tinut de acesta in perioada adolescentei, perioada critica pentru orice tanar, in care tentatiile strazii, sexul si, mai ales, drogurile, ii pot strica viata.

    Regia: Scott Kalvert
    14 0
    7.3
  • Hackers (1995)

    Meșteritorii

    Dade Murphy era un hacker chiar și în copilărie. A fost arestat și i s-a interzis să folosească orice calculator până la vârsta de 18 ani. Apoi se mută la New York pentru a se întâlni un grup de hackeri. De asemenea, se îndrăgostește de Kate Libby.

    Regia: Iain Softley
    28 1
    6.2
  • Radio Flyer (1992)

    Vis înaripat

    Un proaspat tata (Tom Hanks) isi aminteste, la varsta maturitatii, despre copilaria sa si a fratelui sau mai mic. In 1969, mama lor, ramasa vaduva se muta cu ei in California pentru a incepe o noua viata.

    Regia: Richard Donner, David Mickey Evans
    3 0
    6.9
  • Medicine Man (1992)

    Vraciul din jungla

    Un excentric om de stiinta lucreaza pentru o mare companie farmaceutica, facand cercetari in jungla amazoniana. Compania ii trimite un asistent si un aparat care poate stabili daca medicamentul obtinut de el este leacul impotriva cancerului.

    Regia: John McTiernan
    20 0
    6.0
  • Switch (1991)

    Rocada

    Un misogin pe nume Steve Brooks, lipsit, pleonastic vorbind, de orice consideratie pentru sexul slab, este ucis de prietena sa. Pentru a ajunge in Rai, el are nevoie sa gaseasca pe Pamant o femeie care sa-l iubeasca din tot sufletul.

    Regia: Blake Edwards
    12 0
    5.8
  • Goodfellas (1990)

    Băieți buni

    Filmul este inspirat de un caz real și povestea lui este conturată în jurul lui Henry, mafiotul care își vede prietenii urcând pe scara ierarhică a crimei.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri:
    81 3
    8.7
  • The Dream Team (1989)

    Terapie în grup

    Patru pacienti ai unui spital de psihiatrie pleaca impreuna cu doctorul lor intr-o scurta excursie. Planuita sa dureze doar cinci ore, drumetia se prelungeste datorita disparitiei neasteptate a medicului terapeut.

    Regia: Howard Zieff
    7 0
    6.5