Filmele cu Louis de Funès

  • Louis de Funès

    Louis de Funès

    Data nașterii: 31.07.1914
    Decedat: 27.01.1983 (68 de ani)
  • The Gendarme and the Gendarmettes (1982)

    Jandarmul și jandarmerițele

    De această data, Cruchot și gașca sa inabilă se mută într-o nouă clădire. Pe lângă echipamente de logistică de ultimă generație, lor li se vor repartiza și patru tinere jandarmițe-ucenice, dornice de acumulări de noi cunoștințe.

    Regia: Jean Girault
    48 0
    6.2
  • The Cabbage Soup (1981)

    Supă de varză

    Claude (Louis de Funès) e un țăran bătrân care locuiește la țară împreună cu vechiul său prieten Francis (Jean Carmet). Cei 2 trăiesc într-un stil rural în comparație cu restul lumii care s-a modernizat. Stau tot timpul beți și mănâncă supă de varză

    Regia: Jean Girault
    15 0
    6.5
  • The Miser (1980)

    Avarul

    Filmul este o adaptare după piesa lui Moliere, în care Louis de Funes face un rol magistral interpretându-l pe Harpagon, un veritabil Hagi Tudose franțuzesc, care fuge de la biserică pentru a nu fi nevoit să contribuie la cutia milei.

    Regia: Louis de Funès, Jean Girault
    40 0
    6.6
  • The Gendarme and the Creatures from Outer Space (1979)

    Jandarmul și extratereștrii

    Inspectorul Cruchot trebuie sa ii salveze pe rezidenții din St. Tropez de o invazie a unor extratereștrii. Pentru că sunt identici oamenilor, jandarmii trebuie să bată în pieptul suspecților și să constate dacă sună asemeni unor canistre goale.

    Regia: Jean Girault
    46 3
    6.2
  • The Discord (1978)

    Zâzania

    Guillaume a dat lovitura. O mașină care poate curăța aerul trăgând tot praful în niște baloane care apoi sunt transportate departe departe, după explicațiile lui. Niște oameni de afaceri japonezi, după o cină cu mult alcool, comandă 5000 de bucăți.

    Regia: Claude Zidi
    22 1
    6.4
  • The Wing or The Thigh? (1976)

    Aripioară sau picior?

    Charles Duchemin (Loius de Funes), o somitate in materie de gastronomie, se razboieste cu patronii restaurantelor, ale caror servicii sunt execrabile. Ghidul pe care el il publica, an de an, serveste tuturor strainilor care viziteaza Franta.

    Regia: Claude Zidi
    36 0
    7.2
  • The Mad Adventures of Rabbi Jacob (1973)

    Aventurile rabinului Jacob

    Regia: Gérard Oury
    31 2
    7.4
  • Delusions of Grandeur (1971)

    Mânia grandorii

    Piesa Ruy Blas a lui Victor Hugo a mai fost ecranizata, varianta de referinta fiind cea din 1947, cu Jean Marais si Danielle Darrieux in rolurile principale.

    Regia: Gérard Oury
    28 1
    7.2
  • Jo (1971)

    Inegalabilul comic Louis de Funes il interpreteaza pe Antoine Brisebard cel care il omoara din greseala pe domnul Jo. Dar odata cu aparitia in scena a inspectorului de politie (Michel Galabru) isi da seama ca a omorat pe altcineva...

    Regia: Jean Girault
    17 1
    7.1
  • Perched on a Tree (1971)

    În pom

    Un cunoscut industrias (Louis de Funes) pierde controlul volanului si, in loc sa se prabuseasca in mare, aterizeaza in varful unui copac. Dupa ce petrece acolo cateva zile, in sfarsit edescoperit de autoritati. Dar va fi salvat?

    Regia: Serge Korber
    8 2
    6.3
  • The One Man Band (1970)

    Omul orchestră

    Asupra trupei de balet conduse de Evans se abate o napasta pe care nu ar fi prevazut-o nici in cel mai negru cosmar al sau: una dintre balerine ramane insarcinata, iar responsabil de aceasta situatie ar putea fi chiar Philippe, fiul sau.

    Regia: Serge Korber
    15 0
    6.2
  • The Gendarme Takes Off (1970)

    Jandarmul la plimbare

    Timpul a trecut. Toata gasca de la cea mai faimoasa si stangace sectie de politie din Franta a fost scoasa la pensie. Asa ca nervosul Cruchot se plictiseste la palatul sotiei sale putred de bogate, jinduind la ceva actiune, ca in vremurile bune.

    Regia: Jean Girault
    49 0
    6.5
  • Hibernatus (1969)

    Paul Fournier, disparut in anul 1905 in urma unui naufragiu, la varsta de 25 de ani, este regasit in Groenlanda, inghetat. Operatia de readucere la viata reuseste si este incredintat familiei, cu recomandarea expresa de a fi ferit de socuri psihice.

    Regia: Édouard Molinaro
    25 2
    6.6
  • The Little Bather (1968)

    Micul scăldător

    Un inginer care proiecteaza barci, genul de om distrat, care comite greseli catastrofale, este dat afara. Insa la aflarea unei vesti bune si banoase, haiosul sau patron se vede nevoit sa faca tot posibilul pentru a-l aduce inapoi pe inventator.

    Regia: Robert Dhéry
    22 0
    6.6
  • The Tattoo (1968)

    Tatuajul

    Félicien Mézeray, un colecționar de artă bogat, descoperă un Modigliani neprețuit tatuat pe spatele unui legionar bătrân, Legrain. Acesta din urmă acceptă să vândă tatuajul doar dacă Mézeray îi va renova casa de la țară.

    Regia: Denys de La Patellière
    15 0
    6.5