Filmele cu Ludacris

  • Ludacris

    Ludacris

    46 de ani
    Data nașterii: 11.09.1977
    Locul nașterii: Champaign, Illinois, USA
  • Dashing Through the Snow (2023)

    Magie de Crăciun

    Eddie Garrick este un om cu inimă bună care nu mai crede în magia Crăciunului. În Ajun cât petrecea timp cu fetița lui de nouă ani, întâlnește un personaj misterios, în costum roșu, pe nume Nick.

    Regia: Tim Story
    9 2
    5.6
  • Fast X (2023)

    Furios și iute X

    De-a lungul multor misiuni și împotriva unor șanse imposibile, Dom Toretto și familia sa au depășit fiecare inamic din calea lor. Acum, ei se confruntă cu cel mai letal adversar cu care s-au confruntat vreodată: o amenințare terifiantă care iese...

    Regia: Louis Leterrier, Justin Lin
    248 31
    5.8
  • End of the Road (2022)

    Capătul drumului

    Recent rămasă văduvă, Brenda luptă să-și protejeze familia în timpul unei excursii terifiante în care o crimă și o geantă cu bani pierdută îi expune unui pericol mortal.

    Regia: Millicent Shelton
    9 0
    4.8
  • F9: The Fast Saga (2021)

    Furios și iute 9

    Dom duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său deși pericolul planează asupra orizontului lor pașnic. Amenințarea îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

    Regia: Justin Lin
    296 32
    5.2
  • Show Dogs (2018)

    Operațiunea Ham-Ham

    Un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire "deghizat" ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.

    Regia: Raja Gosnell
    33 3
    4.0
  • The Fate of the Furious (2017)

    Furios și Iute 8

    În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

    Regia: F. Gary Gray
    446 45
    6.6
  • Regia: Benji Aflalo, Josh Comers, Michael Ferrucci
    7 1
    7.3
  • Fast & Furious 7 (2015)

    Furios și iute 7

    Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață

    Regia: James Wan
    125 2
    7.1
  • Fast & Furious 6 (2013)

    Furios și iute 6

    De când Dom și Brian au dat lovitura de la Rio, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniștiți din acei bani, sunt acum nemulțumiți...

    Regia: Justin Lin
    119 3
    7.0
  • Justin Bieber: Never Say Never e o perspectiva rară, o poveste adevărată despre cum s-a ridicat Justin de la nivelul de actor amator în orăşelul Stratford, Ontario, la fenomenul prezent pe internet şi apoi la statutul de super star,...

    Regia: Jon M. Chu
    2 0
    1.7
  • Fast Five (2011)

    Furios și iute în viteza a 5-a

    După ce Dom Toretto este eliberat de fostul polițist Brian O'Conner, eroii fug din țară și strâng o echipă de specialiști ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.

    Regia: Justin Lin
    134 2
    7.3
  • No Strings Attached (2011)

    Fără obligații

    Emma și Adam sunt prieteni de-o viață. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să riște să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-și proteja relația de prietenie, cei doi decid să aibă o relație “fără obligații.” Oare va supraviețui prietenia lor?

    Regia: Ivan Reitman
    29 3
    6.2
  • Gamer (2009)

    Gamer - Jocul Supraviețuirii

    În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entități virtuale, ci chiar oameni în carne și oase, în lupte pe viață și pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 5
    5.7
  • RocknRolla (2008)

    RocknRolla: o poveste despre sex, băieți răi și rock and roll

    Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzacțiile de pe piața imobiliară. Pentru onorarii generoase, el îl ajută pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i împrumută mafiotului, în semn de încredere, o neprețuită pictură.

    Regia: Guy Ritchie
    44 2
    7.2
  • Max Payne (2008)

    Un agent DEA, a cărui familie a fost omorâtă în urma unei conspirații, și un asasin al cărui scop este acela de a razbuna moartea surorii sale, sosesc împreună în New York pentru a rezolva o serie de crime.

    Regia: John Moore
    48 4
    5.3