Filmele și serialele cu Lukas Haas

 • Lukas Haas

  Lukas Haas

  46 de ani
  Data nașterii: 16.04.1976
  Locul nașterii: West Hollywood, California, USA
 • Midnight in the Switchgrass (2021)

  Șirul crimelor

  Agenta FBI Rebecca Lombardi (Megan Fox) și un ofițer al poliției statale din Florida fac echipă pentru a întrerupe un șir de crime misterioase.

  Regia: Randall Emmett
  59 13
  4.5
 • First Man (2018)

  Primul om pe Lună

  Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și explorează perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

  Regia: Damien Chazelle
  Oscar-uri:
  181 25
  7.3
 • Dark Was the Night (2014)

  Forță misterioasă

  Un mare rau este declansat într-un oraș mic, atunci când o companie de exploatare forestieră isi stabilește magazinul în pădurile învecinate.

  Regia: Jack Heller
  15 2
  5.6
 • Jobs (2013)

  Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea

  E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul.

  Regia: Joshua Michael Stern
  7 0
  6.0
 • Pawn Shop Chronicles (2013)

  Amanet cu ghinion

  Dispariția unei verighete declanșază o căutare a acului în carul cu fân în care sunt implicați și dependenți de metadonă, skinheads și un imitator al lui Elvis

  Regia: Wayne Kramer
  7 0
  5.9
 • Touch (2012)

  Legături invizibile

  O dramă ce îmbină ştiinţa cu spiritualitatea, Touch explorează pânza invizibilă ce leagă întreaga umanitate. În centrul serialului se află un văduv şi tată singur care, în misiunea sa de a se conecta cu fiul său profund tulburat emoţional, va pune...

  Scenariul: Tim Kring
  10 1
  7.3
 • Red Riding Hood (2011)

  Scufița roșie

  Valerie e o tânără curtată de doi bărbați. Deși ține la Peter, e forțată de părinți să se căsătorească cu înstăritul Henry. Valerie și Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniștea satului este amenințată de un vârcolac

  Regia: Catherine Hardwicke
  22 2
  5.4
 • Inception (2010)

  Începutul

  Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoţ desăvârşit, un adevărat artist în domeniul revoluţionar al extracţiei, adică al furtului de informaţii preţioase din minţile celor care dorm.

  Regia: Christopher Nolan
  Oscar-uri: x 4
  134 8
  8.8
 • While She Was Out (2008)

  O Noapte de Teroare

  Kim Basinger interpreteaza rolul unei casnice care pleaca la mall pentru a cumpara cadouri de Craciun.  Ceea ce parea sa fie o iesire obisnuita la mall se va transforma rapid intr-un cosmar greu de inchipuit.

  Regia: Susan Montford
  9 1
  4.8
 • The Cradle (2007)

  Leaganul fantomelor

  Cand Frank si Julie se muta intr-un orasel izolat cu fiul lor Sam, Julie si Sam se imbolnavesc inexplicabil. Hartuit de cosmaruri terifiante care devin realitate, Frank ii cere lui Helen, moasa locala, sa aiba grija de Sam, iar el cauta cu...

  Regia: Tim Brown
  0 0
  4.0
 • The Darwin Awards (2006)

  Premiile Darwin

  Un detectiv criminalist si un investigator din domeniul asigurarilor incearca sa descopere un potential castigator al premiului Darwin. Premiile Darwin saluta imbunatatirea genomului uman, onorand pe cei care s-au sinucis in cele mai stupide feluri.

  Regia: Finn Taylor
  0 0
  5.9
 • The Tripper (2006)

  Regia: David Arquette
  1 0
  5.0
 • Material Girls (2006)

  Săracele fete bogate

  Tanzie si Ava Marchetta sunt ”Saracele fete bogate”. Doua surori instarite, care au avut dintotdeauna tot ce au dorit. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand compania familiei se confrunta cu un scandal monstruos, care duce la faliment.

  Regia: Martha Coolidge
  3 0
  3.9
 • Last Days (2005)

  Ultimele zile

  Last Days este meditatia fictiva a regizorului Gus Van Sant asupra chinurilor psihologice care au coplesit un muzician de geniu, dar cu multe probleme, in ultimele zile ale vietii sale.

  Regia: Gus Van Sant
  2 1
  5.7
 • Brick (2005)

  Codul morții

  Viața unui adolescent inteligent, dar singuratic, se schimbă când o găsește pe fosta sa prietenă, Emily, moartă. Brendan trebuie să pună indiciile cap la cap, începând cu o convorbire telefonică, în care Emily îi spunea că e într-o încurcătură.

  Regia: Rian Johnson
  16 1
  7.2