Filmele și serialele cu Luke Perry

  • Luke Perry

    Luke Perry

    Data nașterii: 11.10.1966
    Decedat: 04.03.2019 (52 de ani)
  • Once Upon a Time... In Hollywood (2019)

    A fost odată la… Hollywood

    În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

    Regia: Quentin Tarantino
    Oscar-uri:
    206 48
    7.6
  • Race to Win (2016)

    Regia: Teddy Smith
    4 0
    4.9
  • A Fine Step (2014)

    Fandango

    Entuziasmul unei adolescente îndrăgostite de călărie îi ajută pe Calvin Masterson şi pe calul acestuia, Fandango, să-şi depăşească traumele fizice şi emoţionale, după ce un accident pare să le fi curmat cariera competiţională.

    Regia: Jonathan Meyers
    2 0
    5.3
  • Goodnight for Justice (2011)

    Goodnight în numele dreptății

    Cand era numai un copil, John Goodnight a asistat la uciderea intregii sale familii. Acum el ii ajuta pe cei fara aparare.

    6 0
    6.2
  • The Final Storm (2010)

    În calea furtunii

    Silias fuge de o furtună devastatoare şi găseşte refugiu la ferma unui cuplu, Tom şi Gillian. În timp ce se străduiesc şi ţină piept furtunii, Silias pare a fi singurul care îi poate ajuta pe Tom şi Gillian să îşi găsească fiul.

    Regia: Uwe Boll
    0 0
    3.7
  • Etta şi-a crescut singură sora, pe Pamela, după moartea părinţilor. Ea a suferit mult pentru că nu şi-a putut face studiile aşa cum îi promisese tatălui ei. Anii au trecut. Pamela este curtată de Kyle, băiat bun, chiar dacă mai petrece timp la un...

    Regia: Jim Issa
    0 0
    5.3
  • Angel and the Bad Man (2009)

    Îngerul și băiatul rău

    "Îngerul şi băiatul rău" este povestea celebră a luptătorului Quirt Evans care se refugiază în casa familiei Quaker în urma rănilor suferite. Pe măsură ce se recuperează, el se îndrăgosteşte de frumoasa fiică a soţilor Quaker, transformându-se...

    Regia: Terry Ingram
    4 0
    5.1
  • Silent Venom (2009)

    Venin distrugător

    In jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret.

    Regia: Fred Olen Ray
    1 0
    3.2
  • John from Cincinnati (2007)

    John din Cincinnati

    Scenariul: David Milch, Kem Nunn
    0 0
    7.0
  • The Sandlot: Heading Home (2007)

    A doua lovitură

    Regia: William Dear
    0 0
    5.0
  • Descent (2005)

    Intervenție în adâncuri

    Cercul de Foc al Pacificului incepe sa se incalzeasca si sa acumuleze cantitati nemaipomenite de energie vulcanica. Va reusi echipa de oameni de stiinta formata ad-hoc sa ocoleasca o catastrofa globala?

    Regia: Terry Cunningham
    1 0
    3.4
  • Supernova (2005)

    Un astrofizician face o descoperire teribila: Soarele urmeaza sa explodeze, punand astfel capat civilizatiei umane. Un grup de oameni de stiinta pornesc intr-o cursa contracronometru pentru a impiedica dezastrul.

    Regia: John Harrison
    2 0
    3.7
  • Jeremiah (2002)

    Într-un viitor post-apocaliptic, un virus a omorât cea mai mare parte a omenirii. Au supravieţuit doar cei care, la momentul în care virusul a devenit activ, nu ajunseseră la vârsta pubertăţii. Zece ani mai târziu, într-o lume fără bătrâni, un...

    Scenariul: J. Michael Straczynski
    3 2
    7.0
  • Invasion (1997)

    Robin Cook: Invazia

    Ca preambul al unei proiectate invazii a Pamantului, extraterestrii trimit pe Terra mici meteoriti care la atingere activeaza un virus latent existent dintotdeauna in organismul uman. Acest virus produce o mutatie in urma careia cei infectati se...

    1 0
    5.5
  • The Fifth Element (1997)

    Al cincilea element

    Actiunea se petrece in viitor, la o distanta de 250 de ani. Planeta este amenintata de venirea Raului... Numai Al Cincilea Element (interpretat de Milla Jovovich) poate salva lumea de la cucerire. Aceeasi lupta cu Raul are loc la fiecare 500 de ani.

    Regia: Luc Besson
    143 5
    7.6