Filmele cu Maggie Grace

  • Maggie Grace

    Maggie Grace

    40 de ani
    Data nașterii: 21.09.1983
    Locul nașterii: Worthington, Columbus, Ohio, USA
  • Supercon (2020)

    Regia: Zak Knutson
    0 0
    3.7
  • Love, Weddings & Other Disasters (2020)

    Iubire, nunți & alte dezastre

    Dorința unui cuplu de a plănui cea mai reușită nuntă posibilă, într-un timp scurt, declanșează numeroase povești cu personaje neobișnuite. Viețile unei planificatoare de nunți lipsite de experiență, a unui furnizor de mâncare foarte strict, a unei...

    Regia: Dennis Dugan
    6 0
    4.8
  • The Hurricane Heist (2018)

    Cod roșu de jaf

    Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții.

    Regia: Rob Cohen
    165 26
    5.1
  • Aftermath (2017)

    În căutarea răzbunării

    Un bărbat își pierde soția și copilul într-un accident de avion, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Vinovatul este pus sub protecția forțelor de ordine după accident, însă soțul îndurerat și dornic de răzbunare este pe urmele lui.

    Regia: Elliott Lester
    125 24
    5.7
  • The Choice (2016)

    Alegerea

    Travis are un job perfect și prieteni adevăraţi. E interesat de vânătoare, pescuit, se ocupă cu sportul extrem și evită relațile serioase. Dar nu s-a născut încă omul care a reușit să scape de dragostea adevărată...

    Regia: Ross Katz
    22 7
    6.5
  • We'll Never Have Paris (2014)

    Nu vom avea niciodata Parisul

    După ce și-a distrus cererea în căsătorie, Quinn Berman pleacă spre orașul iubirii ca să o câștige înapoi pe Devon, iubirea vieții lui.

    Regia: Simon Helberg, Jocelyn Towne
    3 2
    4.6
  • Taken 3 (2014)

    Taken 3: Teroare în L.A.

    În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat.

    Regia: Olivier Megaton
    83 2
    6.0
  • Regia: Steven Bernstein
    3 0
    6.2
  • When Calls the Heart (2013)

    Glasul inimii

    Regia: Michael Landon Jr.
    4 1
    6.5
  • Taken 2 (2012)

    Taken 2: Teroare în Istanbul

    În această continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-și salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanților de carne vie albanezi.

    Regia: Olivier Megaton
    84 1
    6.2
  • Lockout (2012)

    Misiune pe MS One

    Section 8 este o închisoare spațială plină cu deținuți declarați nebuni. Unui bărbat condamnat pe nedrept (Guy Pearce) îi e oferită libertatea dacă va reuși să o salveze pe fiica președintelui din închisoarea spațială pe care a fost sechestrată.

    Regia: James Mather, Stephen St. Leger
    61 3
    6.0
  • Faster (2010)

    Faster: Iute ca glonțul

    Un fost puşcăriaş (Dawyne "The Rock" Johnson) este obsedat să răzbune moartea fratelui său. Acesta şi-a aflat sfârşitul în timpul unui jaf în care cei doi fraţi au fost trădaţi de un complice.

    Regia: George Tillman Jr.
    39 2
    6.4
  • The Experiment (2010)

    Experimentul

    Remake al thriller-ul Das Experiment, actiunea filmului se axeaza pe un grup de oameni obisnuiti recrutati sa-si asume rolurile de gardieni si prizonieri, ca parte a unui studiu de cercetare pentru a analiza modul in care sunt afectati participantii.

    Regia: Paul T. Scheuring
    9 1
    6.4
  • Knight and Day (2010)

    Întâlnire explozivă

    În comedia de acțiune Întâlnire explozivă, Tom Cruise este un agent sub acoperire, iar Cameron Diaz o femeie prinsă între el și cei despre care susține că l-au înșelat. Aventura lor se întinde pe tot globul.

    Regia: James Mangold
    87 2
    6.3
  • O studentă americană la drept în Londra. Lovită de un taxi negru, ea se trezește amnezică într-o lume la un milion de mile distanță de casă - Wonderland. Îi urmărim aventurile așa cum este purtată printr-o lume plină de individualități ciudate...

    Regia: Simon Fellows
    5 1
    5.8