Filmele și serialele cu Maggie Grace

 • Maggie Grace

  Maggie Grace

  38 de ani
  Data nașterii: 21.09.1983
  Locul nașterii: Columbus, Ohio, USA
 • The Hurricane Heist (2018)

  Cod roșu de jaf

  Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții.

  Regia: Rob Cohen
  152 26
  5.1
 • Aftermath (2017)

  În căutarea răzbunării

  Un bărbat își pierde soția și copilul într-un accident de avion, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Vinovatul este pus sub protecția forțelor de ordine după accident, însă soțul îndurerat și dornic de răzbunare este pe urmele lui.

  Regia: Elliott Lester
  123 24
  5.7
 • The Choice (2016)

  Alegerea

  Travis are un job perfect și prieteni adevăraţi. E interesat de vânătoare, pescuit, se ocupă cu sportul extrem și evită relațile serioase. Dar nu s-a născut încă omul care a reușit să scape de dragostea adevărată...

  Regia: Ross Katz
  16 5
  6.6
 • Fear the Walking Dead (2015)

  Frica de Invazia zombilor

  "Fear the Walking Dead" ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi - în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înțeleagă exact ce se întâmplă, când viața, așa cum toată lumea o cunoștea, se...

  Scenariul: Robert Kirkman, Dave Erickson
  709 23
  6.9
 • We'll Never Have Paris (2014)

  Nu vom avea niciodata Parisul

  După ce și-a distrus cererea în căsătorie, Quinn Berman pleacă spre orașul iubirii ca să o câștige înapoi pe Devon, iubirea vieții lui.

  Regia: Simon Helberg, Jocelyn Towne
  3 1
  4.6
 • Taken 3 (2014)

  Taken 3: Teroare în L.A.

  În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat.

  Regia: Olivier Megaton
  60 2
  6.0
 • Regia: Steven Bernstein
  2 0
  6.2
 • Regia: Michael Landon Jr.
  3 1
  6.6
 • Taken 2 (2012)

  Taken 2: Teroare în Istanbul

  În această continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-și salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanților de carne vie albanezi.

  Regia: Olivier Megaton
  57 0
  6.3
 • Lockout (2012)

  Misiune pe MS One

  Section 8 este o închisoare spațială plină cu deținuți declarați nebuni. Unui bărbat condamnat pe nedrept (Guy Pearce) îi e oferită libertatea dacă va reuși să o salveze pe fiica președintelui din închisoarea spațială pe care a fost sechestrată.

  Regia: James Mather, Stephen St. Leger
  40 2
  6.1
 • Faster (2010)

  Faster: Iute ca glonțul

  Un fost puşcăriaş (Dawyne "The Rock" Johnson) este obsedat să răzbune moartea fratelui său. Acesta şi-a aflat sfârşitul în timpul unui jaf în care cei doi fraţi au fost trădaţi de un complice.

  29 1
  6.4
 • Taken (2008)

  Teroare în Paris

  Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a o salva

  Regia: Pierre Morel
  74 0
  7.8
 • The Jane Austen Book Club (2007)

  Cercul literar Jane Austen

  Sase povesti intretesute se petrec, sase luni se scurg si sase cititori gasesc ecouri, predictii, avertismente si intelepciune in sase dintre cartile scriitoarei Jane Austen.

  Regia: Robin Swicord
  7 0
  6.8
 • Suburban Girl (2007)

  Iubire ca la carte

  Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) este o tânără şi ambiţioasă scriitoare din New York, care îşi doreşte foarte mult să devină cunoscută. Ea participă la un eveniment important, unde îl cunoaşte pe mogulul Archie Knox, care începe să o curteze

  Regia: Marc Klein
  2 0
  5.5