Filmele și serialele cu Mandy Patinkin

 • Mandy Patinkin

  Mandy Patinkin

  68 de ani
  Data nașterii: 30.11.1952
  Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
 • Life Itself (2018)

  Asta-i viața

  Life Itself spune o poveste în care viețile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersectează de-a lungul deceniilor, de pe străzile din New York până în Spania rurală.

  Regia: Dan Fogelman
  20 4
  6.9
 • Wonder (2017)

  Minunea

  Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă.

  Regia: Stephen Chbosky
  109 5
  8.0
 • Smurfs: The Lost Village (2017)

  Ștrumpfii: Satul pierdut

  În această nouă reinterpretare a poveștii Ștrumfilor, o hartă misterioasă îi provoacă pe Smurfette, Brainy, Clumsy și Hefty să pornească într-o aventură prin Pădurea Fermecată. Cei patru vor face cea mai importantă descoperire din istoria ștrumfilor.

  Regia: Kelly Asbury
  62 9
  6.0
 • Ali and Nino (2016)

  Regia: Asif Kapadia
  37 1
  7.0
 • Wish I Was Here (2014)

  Rolul vieții mele

  Aidan are 30 de ani. Pare că ușile i se trântesc în față și că va trebui să facă schimbări drastice. Înconjurat de o familie ce se arunca în situații trăsnite, Aidan își va da seama curând că trebuie să se concentreze la prezent.

  Regia: Zach Braff
  3 0
  6.6
 • Aceasta aventura 3D animata iti va incalzi inima in momentul in care il vei intalni pe Jock, un catelus iubitor, jucaus si fara frica.

  Regia: Duncan MacNeillie
  1 0
  4.5
 • Homeland (2011)

  Homeland: Rețeaua terorii

  Homeland este un serial creat pentru televiziunea americană de Howard Gordon şi Alex Gansa care se bazează pe serialul israelian Hatufim realizat de Gideon Raff. Personajul principal este Carrie Mathison (Claire Danes) un agent CIA care a ajuns să...

  Scenariul: Howard Gordon, Alex Gansa
  1530 19
  8.3
 • Criminal Minds (2005)

  Minți criminale

  Un grup de agenti FBI analizeaza profilul psihologic al celor mai renumiti si de temut criminali, cu scopul de a le anticipa actiunile si a preveni astfel producerea altor crime. Agentul special Jason Gideon este un analist de top, caruia i se...

  Scenariul: Jeff Davis
  365 5
  8.0
 • Dead Like Me (2003)

  Mort-copt, la munca!

  Ellen Muth revine în rolul lui Georgie ‘George' Lass, o adolescentă care face eforturi să se împace cu viaţa de apoi, dar îşi da seama că şi aici există la fel de multe probleme ca şi în viata obisnuită

  Scenariul: Bryan Fuller
  2 0
  8.1
 • Men with Guns (1998)

  Regia: John Sayles
  1 0
  7.6
 • Squanto: A Warrior's Tale (1994)

  Squanto: legenda ultimului razboinic

  America anilor 1620, inainte de infiintarea coloniei Plymouth. Un tanar si ager indian, Squanto, isi sarbatoreste nunta cu frumoasa Nakooma. Sosirea unor navigatori englezi, aparent exploratori, va pune capat fericirii tinerilor casatoriti....

  Regia: Xavier Koller
  1 0
  6.0
 • True Colors (1991)

  Culorile adevărate

  Peter și Tim incearcă să-și croiască drumul spre o carieră politică. Valorile lor sunt diferite. Tim e decis să intre în justiție, în timp ce Peter e dispus să facă orice pentru a deveni un broker cu putere politică, chiar să încalce regulile.

  Regia: Herbert Ross
  0 1
  6.3
 • Impromptu (1991)

  Invitata la un sfarsit de saptamana la o ducesa, George Sand (Judy Davis) se indragosteste de Frederic Chopin (Hugh Grant). La randul sau, Chopin este atras intr-un mod straniu de scriitoare.

  Regia: James Lapine
  5 0
  6.9
 • Alien Nation (1988)

  Națiunea extraterestră

  In viitorul apropiat, Pamantul va lua primul contact cu o civilizatie extraterestra. Acesti extraterestrii, cunoscuti sub numele de noi veniti, sunt integrati in societatea umana dupa ani la rand in care au fost tinuti in carantina. Cu toate...

  Regia: Graham Baker
  10 1
  6.3
 • The Princess Bride (1987)

  File de poveste

  Cand afla ca nepotul (Fred Savage) sau este bolnav, un bunic grijuliu (Peter Falk) crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el.

  Regia: Rob Reiner
  33 4
  8.1