Filmele și serialele cu María Conchita Alonso

  • María Conchita Alonso

    María Conchita Alonso

    66 de ani
    Data nașterii: 29.06.1957
    Locul nașterii: Cienfuegos, Cuba
  • Jezabel (2022)

    Regia: Hernán Jabes
    0 0
    6.1
  • The I-Land (2019)

    Zece oameni se trezesc pe o insulă fără să aibă idee cum au ajuns acolo şi cum s-ar putea reîntoarce printre cei dragi. Să fie I-Land un joc sinistru, cu participanţi condamnaţi la moarte sigură? Sau un experiment VR cu totul dement?

    Scenariul: Anthony Salter
    17 3
    4.7
  • Kill 'Em All (2017)

    Vendeta

    Kill’em All (2017) urmărește povestea unui bărbat vânat de o bandă criminală internațională, prins într-un plan secret periculos de intrigi și răzbunare.

    Regia: Peter Malota
    79 24
    4.3
  • Povestea filmului se învârte în jurul lui Heidi (Sheri Moon Zombie), un DJ la postul de radio local din Salem, Massachusets și care împreună cu Whitney și Munster formează Echipa de Radio Big H. Heidi primește la un moment dat o cutie misterioasă...

    Regia: Rob Zombie
    1 0
    5.2
  • Without Men (2011)

    Fără bărbați ... sau nu!

    Inspirat de romanul „Tales of the Town of Widows" de James Canon, prezintă povestea Rosalbei (Eva Longoria), care devine primăriță într-un sat (din America Latina) rămas fără bărbați după ce aceștia au fost recrutați de o grupare de gherilă.

    Regia: Gabriela Tagliavini
    4 1
    3.3
  • Dark Moon Rising (2009)

    Omul întunericului

    Amy se îndrăgostește de un mecanic nou-venit în oraș. El îi mărturisește fetei că e blestemat. Pentru că evenimente neobișnuite se petrec de la venirea lui, un fost polițist, un fermier și tatăl fetei vor să-l confrunte pe intrus și să afle adevărul.

    Regia: Dana Mennie
    5 0
    3.9
  • Spread (2009)

    Playboy de L.A.

    Nikki e un armăsar ușuratic ale cărui ținte sunt femeile bogatele. E simplu: le oferă distracție și sex în schimbul unei vieți luxoase, iar intervalul "poveștii de dragoste" este invers proporțional cu talentul său de a seduce următoarea victimă.

    Regia: David Mackenzie
    11 1
    5.8
  • Conner Layne e pe cale sa se insoare cu prima lui dragoste. Planurile esueaza, iar nunta se anuleaza. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Conner pleaca singur in luna de miere, in America Centrala, unde gaseste aventura vietii lui alaturi de cativa...

    Regia: Thomas Whelan
    0 0
    6.3
  • Material Girls (2006)

    Săracele fete bogate

    Tanzie si Ava Marchetta sunt ”Saracele fete bogate”. Doua surori instarite, care au avut dintotdeauna tot ce au dorit. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand compania familiei se confrunta cu un scandal monstruos, care duce la faliment.

    Regia: Martha Coolidge
    3 0
    3.9
  • Chasing Papi (2003)

    Goana după iubițel

    Tomas “Papi” Fuentes, chipesul director al unei agentii de publicitate, este îndrăgostit… de trei femei frumoase, fiecare dintre ele locuind în alt oras. Drăgălasa Patricia în New York, frumoasa Lorena în Chicago si voluptoasă Cici în Miami.

    Regia: Linda Mendoza
    10 1
    4.8
  • Caught (1996)

    Dubla tradare

    Regia: Robert M. Young
    1 0
    6.5
  • The House of the Spirits (1993)

    Casa spiritelor

    America Latina, anii '20. Un bogat proprietar, Esteban Trueba, se căsătoreşte cu tânăra Clara, care are puteri paranormale. De-a lungul anilor, iubirea lor este ameninţată din cauza caracterului posesiv şi autoritar al lui Esteban. Implicat în...

    Regia: Bille August
    17 0
    6.9
  • Predator 2 (1993)

    Anul 1997. Locotenentul detectiv Mike Harrigan impreuna cu intreaga politie au declarat razboi deschis traficantilor de droguri si bandelor de criminali viciosi din jungla urbana a Los Angeles-ului.

    Regia: Stephen Hopkins
    95 0
    6.3
  • Vampire's Kiss (1989)

    Sărutul vampirului

    Peter este nelinistit, cand intr-o seara ii patrunde pe fereastra un liliac. A doua zi, e vizitat de o femeie vampir. De atunci, Peter nu mai are liniste. El se transforma treptat in vampir!

    Regia: Robert Bierman
    8 1
    6.1
  • Extreme Prejudice (1987)

    Pedeapsa capitala

    Un politist texan, Jack Benteen (Nick Nolte), afla ca prietenul sau din copilarie, Cash Bailey (Powers Boothe), supravegheaza afacerile cu droguri dintr-un orasel din Mexic. Dar, acum, nu doar amintirile din copilarie ii leaga pe cei doi, ci si...

    Regia: Walter Hill
    22 1
    6.6