Filmele și serialele cu Martin Henderson

  • Martin Henderson

    Martin Henderson

    49 de ani
    Data nașterii: 08.10.1974
    Locul nașterii: Auckland, New Zealand
  • X (2022)

    Într-o fermă izolată din Texas, o echipă de filmare sosește pentru a face un film pornografic. Gazdele lor, un cuplu bătrân retras, sunt deosebit de interesate de tinerii lor oaspeți. Pe măsură ce se lasă noaptea, interesul cuplului devine violent.

    Regia: Ti West
    38 9
    6.5
  • Scenariul: Claire Tonkin, Rick Maier
    2 0
    7.5
  • Virgin River (2019)

    Virgin Rive

    Scenariul: Sue Tenney
    20 5
    7.4
  • The Strangers: Prey at Night (2018)

    Necunoscuții: Prada noaptea

    Călătoria unei familii nevoite să se mute ia o turnură neașteptată atunci când opresc într-o parcarea de rulote. Trei psihopați le fac o vizită pentru a le testa limitele într-un joc de-a șoarecele și pisica. Vor face față teribilelor provocări?

    Regia: Johannes Roberts
    18 7
    5.2
  • Miracles from Heaven (2016)

    Miracole din Paradis

    O tânără fată diagnosticată cu o boală digestivă rară are parte de o vindecare miraculoasă după ce supraviețuiește unui terifiant accident.

    Regia: Patricia Riggen
    25 0
    7.1
  • Everest (2015)

    Everest: Cu prețul vieții

    Inspirat de evenimentele incredibile din jurul unei încercări periculoase de a ajunge în vârful celui mai înalt munte din lume, filmul documentează călătoria a două echipe diferite ce vor fi testate de una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă.

    Regia: Baltasar Kormákur
    49 4
    7.1
  • The Red Road (2014)

    Drumul roș

    Hotărât să acopere adevărul cu orice preț, jurământul lui Harold de a servi și apăra se duce de râpă în urma accidentului. Între timp, Kopus profită de ocazie ca să-l șantajeze pe Harold. Rachel își sfidează mama.

    Scenariul: Aaron Guzikowski
    7 1
    7.3
  • Off the Map (2011)

    Scenariul: Jenna Bans
    4 1
    7.2
  • Battle in Seattle (2007)

    Bătălie în Seattle

    Mulțimi de activiști protesteaza împotriva unui summit al Organizației Comerțului Mondial. Revoltele și haosul pun stăpânire pe zonă, protestatarii reușind să pună capăt întâlnirilor înalților oficiali.

    Regia: Stuart Townsend
    7 2
    6.6
  • Smokin' Aces (2006)

    Așii din mânecă

    Stanley își trimite cel mai bun agent, pe Richard, și pe partenerul lui, să-l găsească pe Buddy într-un loc secret. Misiunea: să-l protejeze pe magicianul din Vegas de șeful bandei, Primo Sparazza - despre care se spune că a comis peste 130 de crime.

    Regia: Joe Carnahan
    53 4
    6.6
  • Little Fish (2005)

    Ia-o de la capăt!

    La 32 de ani, dupa patru ani de cand a renuntat la droguri si incearca sa se reabiliteze in ochii mamei sale, care munceste din greu si a crescut-o singura, Tracey si-a propus sa-si deschida propria afacere. Dar fostul ei prieten Jonny (Dustin...

    Regia: Rowan Woods
    5 0
    6.2
  • Bride & Prejudice (2004)

    Mireasă și prejudecată

    Acest musical modern readuce în prim-plan romanul clasic "Mândrie și prejudecată", aparținând lui Jane Austin, și prezintă povestea amuzantă a unei fete puțin probabil în căutarea dragostei!

    Regia: Gurinder Chadha
    4 3
    6.2
  • Perfect Opposites (2004)

    Perfect opuși

    Contrariile se atrag. Si apoi? O comedie romantica despre un cuplu care se confrunta cu tranzitia dintre colegiu si viata de adult. Drew, un ambitios viitor absolvent al facultatii de Drept (Martin Henderson) se indragosteste de Julia (Piper...

    Regia: Matt Cooper
    0 0
    5.5
  • Torque (2004)

    Torque: Circuite de foc

    Motociclistul Cary Ford se intoarce in orasul natal pentru a se reintalni cu prietena Shane. Odata ajuns acasa, Ford este acuzat de o crima pe care nu a comis-o, si este urmarit indeaproape de catre fratele victimei Trey Wallace in scopul razbunarii.

    Regia: Joseph Kahn
    18 0
    4.1