Filmele și serialele cu Martin Landau

  • Martin Landau

    Martin Landau

    Data nașterii: 20.06.1928
    Decedat: 15.07.2017 (89 de ani)
    Oscaruri:
  • Remember (2015)

    Răzbunarea amintirilor

    Intriga se concentrează pe Zev, personajul lui Plummer, care este trimis în misiunea de a răzbuna o oroare din cel mai întunecat capitol al istoriei moderne, după ce descoperă că gardianul nazist care i-a ucis familia în urmă cu 70 de ani trăiește.

    Regia: Atom Egoyan
    15 0
    7.5
  • Outlaw Prophet: Warren Jeffs (2014)

    Warren Jeffs: Un profet poligam

    Aceasta este povestea adevărată a lui Warren Jeffs, liderul fundamentalist al mormonilor care s-a aflat mai mult de un an pe lista FBI cu cei mai căutați 10 infractori, acuzat fiind de aranjarea căsătoriilor ilegale ale unor fete minore.

    Regia: Gabriel Range
    2 1
    5.7
  • Anna Nicole (2013)

    Anna Nicole Smith a fost o mamă singură din Texas care a devenit cel mai cunoscut supermodel din lume, dar faima ei bruscă a venit cu un preț și drogurile, alcoolul și comportamentul imprudent au condus-o către un destin tragic.

    Regia: Mary Harron
    8 0
    5.3
  • Frankenweenie (2012)

    Frankeweenie spune povestea lui Viktor Frankestein, un puşti precupat de regie care realizează filme cu monştri ajutat de credinciosul său căţel Bull Terrier, Sparky. Doar că Sparky este călcat de maşină, iar Viktor se trezeşte fără star.

    Regia: Tim Burton
    8 0
    6.9
  • Mysteria (2011)

    Regia: Lucius C. Kuert
    2 1
    3.9
  • 9 (2009)

    Elijah Wood da viata unei papusi mecanice "care se intampla sa aiba sufletul umanitatii incorporat in ea", conform lui Wood. "Practic este vorba despre o lume post-apocaliptica, unde masinile create de om au distrus omenirea si aceste 9 masinarii...

    Regia: Shane Acker
    24 0
    7.0
  • Regia: Robby Benson
    0 0
    6.5
  • The Aryan Couple (2004)

    Cuplul arian

    Drama, regizată de John Daly, cu Martin Lindau, Kennz Doughty și Caroline Carver în rolurile principale, este povestea unui industrias evreu, care este obligat sa-și cedeze afacerea naziștilor pentru ca familia sa să poată părăsi Germania.

    Regia: John Daly
    2 0
    6.4
  • The Majestic (2001)

    Maiestuosul

    Peter Appleton (Jim Carrey) este un tanar scenarist ambitios. El are o viata implinita: a facut un prim film de succes, are o iubita, o cariera in ascensiune. Cand totul ii merge atat de bine, ceva din trecutul lui ii da viata peste cap.

    Regia: Frank Darabont
    2 0
    6.9
  • In the Beginning (2000)

    La început a fost cuvântul

    De la Geneză la Cele 10 porunci, aceste povestiri încă ne farmecă prin incredibila forță a credinței și a spiritului și semnificației lor. Urmăriți-i pe descendenții lui Avraam din zorii omenirii până la Exodul din Egipt sub conducerea lui Moise.

    6 0
    6.3
  • Ready to Rumble (2000)

    Puși pe treabă

    Doi tineri pasionati de wrestling urmaresc un meci, in care vad cum eroul lor favorit, Jimmy King, este eliminat pe nedrept de la titlul mondial, de catre alti 2 luptatori. In urma acestui eveniment cei 2 tineri se hotarasc sa isi ajute eroul sa...

    Regia: Brian Robbins
    1 0
    5.3
  • The X Files (1998)

    Dosarele x

    Agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully au misiunea de a rezolva un caz special legat de distrugerea unei clădiri federale din Dallas, care se soldează cu moartea unui copil și a patru pompieri.

    Regia: Rob Bowman
    46 0
    7.0
  • Una dintre creatiile papusarului Geppetto se trezeste la viata in mod miraculos. Aceasta papusa, Pinocchio, are o mare dorinta si anume sa devina un baietel adevarat candva...

    Regia: Steve Barron
    1 0
    5.2
  • City Hall (1996)

    Primăria

    John Pappas este respectatul şi popularul primar al oraşului New York, iar Kevin Calhoun este idealistul său ajutor, în calitate de viceprimar. În momentul în care un poliţist şi un mafiot se împuşcă unul pe celălalt, iar un copil nevinovat în...

    Regia: Harold Becker
    22 0
    6.2
  • Joseph (1995)

    Iosif

    O poveste a unui om ales de Dumnezeu cu un mare scop, a carui viata a fost greu incercata, fiind urat de fratii care au incercat sa-l ucida, vandut ca sclav, intemnitat, iar apoi ajuns al doilea om ca putere, din lume.

    3 0
    7.6