Filmele și serialele cu Martina Gedeck

  • Martina Gedeck

    Martina Gedeck

    62 de ani
    Data nașterii: 14.09.1961
    Locul nașterii: Munich, Germany
  • Wunderschön (2022)

    Frumusețea

    Regia: Karoline Herfurth
    1 1
    7.0
  • În Münchenul anului 1900, ambițiosul berar Curt Prank vrea să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie construită cu efort și brutalitate.

    Scenariul: Christian Limmer, Ronny Schalk, Alexis Wittgenstein
    6 0
    6.8
  • The Diary of Anne Frank (2016)

    Jurnalul Annei Frank

    Tânăra Anne Frank își consemnează experiențele într-un jurnal după ce familia ei evreiască începe să se ascundă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Hans Steinbichler
    1 0
    6.7
  • The Girl King (2015)

    Regina Kristina

    The Girl King este portretul extravagantei Kristina a Suediei, regină de la vârsta de 6 ani, care a luptat cu forțele conservatoare care se împotriveau ideilor ei de modernizare a țării și care erau intoleranți cu maturizarea ei sexuală.

    Regia: Mika Kaurismäki
    23 4
    5.9
  • Regia: Daniele Luchetti
    1 0
    6.4
  • Night Train to Lisbon (2013)

    Trenul de noapte spre Lisabona

    După o întâlnire întâmplătoare cu o femeie, un profesor elveţian renunţă la slujba sa şi pleacă spre Lisabona în speranţa de a găsi un anumit personaj: un medic şi poet care a luptat împotriva dictatorului portughez Antonio de Oliveira Salazar.

    Regia: Bille August
    13 1
    6.8
  • The Wall (2012)

    Zidul

    Regia: Julian Pölsler
    2 0
    6.7
  • The Door (2012)

    Ușa

    Filmul spune povestea Magdei, o scriitoare în căutarea afirmarii, și a menajerei sale, ostila Emerence (Mirren), o persoană cunoscută și respectată în cartier, dar misterioasă, care nu lasă pe nimeni să-i intre în casă. Ce are de ascuns?...

    Regia: István Szalai
    4 0
    6.4
  • Agnosia (2010)

    Protagonista filmului este o tanara femeie, Joana Prats care sufera de agnozíe, o ciudata boala cu tulburari neuropsihologice a perceptiei. Joana stie un secret si devine victima unui plan malefic de extragere a acestei informatii.

    Regia: Eugenio Mira
    1 0
    5.4
  • Sisi (2009)

    Imparatul austriac Franz Joseph se indragosteste de tanara Elisabeth. Este iubire la prima vedere, dar mama lui Franz Joseph nu este de acord cu dragostea lor.

    2 0
    6.4
  • The Baader Meinhof Complex (2008)

    Gruparea Baader Meinhof

    Ulrike, jurnalist radical din clasa de mijloc, se înrolează în gruparea condusă de Andreas Baader şi devine partizan clandestin. Filmul reconstituie povestea sângeroasă a R.A.F. de la primele atacuri până la sinuciderile în masă din 1977

    Regia: Uli Edel
    9 2
    7.3
  • The Elementary Particles (2006)

    Particulele elementare

    Bazat pe controversatul roman omonim al lui Michel Houellebecq, filmul se concentreaza pe Michael si Bruno, doi frati vitregi foarte diferiti, si deviatiile lor sexuale. Dupa o copilarie nefericita, Michael,cercetator in biologia moleculara, e mai...

    Regia: Oskar Roehler
    1 0
    6.6
  • The Lives of Others (2006)

    Viețile altora

    Un ofițer de securitate est-german primește misiunea de a spiona un dramaturg bănuit de planuri subversive la adresa regimului comunist. În scurt timp, sensibilul și meticulosul securist va fi pur și simplu fascinat de lumea ce i se descoperă prin...

    Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
    Oscar-uri:
    40 3
    8.4
  • The Good Shepherd (2006)

    Agenția secretă

    Pentru Edward Wilson, singurul martor al sinuciderii tatalui sau, onoarea si discretia sunt valori de o importanta covarsitoare. Acestea sunt calitatile care conving CIA, agentie guvernamentala recent creata, sa-l recruteze.

    Regia: Robert De Niro
    44 6
    6.7