Filmele și serialele cu Mary Elizabeth Mastrantonio

  • Mary Elizabeth Mastrantonio

    Mary Elizabeth Mastrantonio

    65 de ani
    Data nașterii: 17.11.1958
    Locul nașterii: Lombard, Illinois, USA
  • Limitless (2015)

    Fără limită

    Limitless urmărește povestea lui Brian Sinclair, care descoperă puterea unui drog misterios (NZT) pe care îl folosește pentru a ajuta FBI la rezolvarea cazurilor.

    Scenariul: Craig Sweeny
    20 5
    7.6
  • The Russell Girl (2008)

    Sarah Russell

    Sarah Russell, o tanara de 23 de ani, care aspira sa devina cadru medical, isi viziteaza familia pentru a-i impartasi niste vesti importante din viata ei. Dar lucrurile iau o cu totul alta intorsatura, iar tanara este nevoita sa-si infrunte...

    Regia: Jeff Bleckner
    3 0
    6.6
  • Law & Order: Criminal Intent (2001)

    Lege și ordine: Intenții criminale

    "Lege si ordine" prezinta sistemul de justitie din punctul de vedere al infractorilor. ×n razboiul dus de New York Œmpotriva criminalitatii, cei mai periculosi infractori sunt urmariti de detectivii Brigazii Speciale. Acestea sunt povestile lor.

    Scenariul: Dick Wolf, René Balcer
    3 0
    7.5
  • The Perfect Storm (2000)

    Furtuna perfectă

    Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamatul vantului e diferit. Pentru o furtuna de nivelul 12, vantul nu mai geme, ci urla infiorator. E sunetul pe care nimeni nu vrea sa-l auda, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodata.

    Regia: Wolfgang Petersen
    31 2
    6.5
  • Witness Protection (1999)

    Martor sub protecție

    Cum e să-ți iei rămas bun de la toți și de la toate lucrurile cunoscute? Să ți se piardă urma? Să nu mai exiști? O familie va experimenta toate aceste lucruri pe parcursul a cinci zile în care se află în programul de protecție a martorilor.

    Regia: Richard Pearce
    0 0
    6.2
  • My Life So Far (1999)

    Viața mea de până acum

    Povestea se desfășoară după primul război mondial si prezintă o familie de pe o moșie din Marea Britanie. Copiii cresc, încep să fie conștienți de propria sexualitate și apar încurcături în care se amestecă - în cele din urmă - chiar tatăl lor.

    Regia: Hugh Hudson
    2 0
    6.5
  • Limbo (1999)

    Singurul lucru mai periculos decat moartea este... Supravietuirea! Limbo ne spune povestea unor oameni care incearca sa se redescopere pe sine in insulele din sudul regiunii Alaska. Actiunea se invarte in jurul lui Joe Gastineau, un pescar...

    Regia: John Sayles
    6 0
    7.0
  • Three Wishes (1995)

    Cele trei dorințe

    O dramă fantastică despre Jeanne Holman, o femeie a cărei viața se schimbă dramatic după ce îl accidentează pe Jack McCloud. Un bun prilej de a-l revedea pe regretatul actor Patrick Swayze.

    Regia: Martha Coolidge
    2 0
    6.1
  • Two Bits (1995)

    O zi de neuitat

    In America anilor '30, sufocata de criza economica, cea mai mare dorinta a unui copil de 12 ani este sa stranga 25 de centi pentru un bilet la noul cinematograf din oras. Pentru Gennaro este un vis aproape irealizabil fiindca mama lui, vaduva,...

    Regia: James Foley
    5 0
    6.1
  • Consenting Adults (1992)

    Consimtamantul

    Existenta banala si oarecum plictisitoare a familiei Parker ia sfarsit atunci cand in casa de alaturi se muta Eddy si Kay Ottis. Richard si Priscilla Parker se imprietenesc imediat cu ei si incep sa petreaca foarte mult timp impreuna. Eddy pare...

    Regia: Alan J. Pakula
    9 1
    5.7
  • White Sands (1992)

    Nisipuri albe

    Ray Dolezal, seriful unui mic orasel din sud-vest, descopera in desert un cadavru ce avea un pistol in mana si o servieta cu 500 de mii de dolari aruncata langa el. Crima? Sinucidere? Ray isi paraseste sotia si renunta la slujba si isi asuma...

    Regia: Roger Donaldson
    17 0
    6.0
  • Class Action (1991)

    Proces de conștiința

    Jeb Ward este un avocat specializat in cazuri dificile, pe care alti avocati de obicei le refuza. El are un client care da in judecata o companie auto, pentru o problema de securitate. Din cauza unei defectiuni la sistemele masinii, clientul a...

    Regia: Michael Apted
    9 2
    6.4
  • Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

    Robin Hood: Prințul hoților

    Povestea lui Robin Hood e o legendă care a supraviețuit 800 de ani și a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, eroul popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham.

    Regia: Kevin Reynolds
    40 2
    6.9
  • The January Man (1989)

    Calendarul ucigaș

    Nick si Frank Starkey sunt politisti. In urma unui scandal Nick este nevoit sa paraseasca politia. Dar cand politia se confrunta cu un periculos criminal in serie, Nick este din nou chemat pentru a ajuta la prinderea acestuia.

    Regia: Pat O'Connor
    5 0
    5.5
  • The Abyss (1989)

    Abisul

    In timpul Razboiului Rece, un submarin american este atacat si se scufunda. Echipajul unui petrolier primeste misiunea din partea guvernului de a cerceta cauzele accidentului si de a recupera vasul.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri:
    110 5
    7.5