Filmele și serialele cu Matt Craven

  • Matt Craven

    Matt Craven

    67 de ani
    Data nașterii: 10.11.1956
    Locul nașterii: Port Colborne, Ontario, Canada
  • Lou (2022)

    O singuratică ursuză care duce o viață liniștită alături de câinele ei înfruntă natura și propriul trecut sumbru când fetița unei vecine e răpită în timpul unei furtuni.

    Regia: Anna Foerster
    40 3
    6.1
  • Sharp Objects (2018)

    Obiecte ascuțite

    Povestea Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile a două fetițe.

    Scenariul: Marti Noxon
    104 14
    8.0
  • Awakening the Zodiac (2017)

    Întoarcerea lui Zodiac

    Povestea urmărește un cuplu ghinionist care descoperă inregistrarile unui criminal în serie. Ei decid să ia legea în propriile lor mâini, riscând totul pentru șansa unei recompense de 100.000 de dolari. Insa curand ajung în vizorul ucigașului.

    Regia: Jonathan Wright
    35 6
    4.8
  • Resurrection (2013)

    Înviere

    Ce se întâmplă când oamenii pe care i-ai jelit și îngropat apar la ușa ta după nici o zi de când ne-au părăsit? Viețile oamenilor din Arcadia sunt schimbate pentru totdeauna după ce ființele dragi care i-au părăsit se întorc printre cei vii.

    Scenariul: Aaron Zelman
    1 0
    7.3
  • Devil (2010)

    Diavolul

    Un grup de oameni rămâne prizonier în lift. În curând își dau seama că și diavolul se află printre ei...

    Regia: John Erick Dowdle
    14 1
    6.3
  • The Longshots (2008)

    Nicio șansă

    Povestea adevarata a Jasminei Plummer care, la numai 11 ani, a devenit primul participant de sex feminin din istoria campionatului de fotbal american Pop Warner...

    Regia: Fred Durst
    4 0
    5.6
  • Raines (2007)

    Extravagantul Raines

    Los Angeles, zilele noastre. Raines, un polițist cu o minte strălucită, rezolvă numeroase cazuri, pe care mulți sunt nevoiți să le abandoneze. Cum? Cu ajutorul imaginației, el își ia drept parteneri... pe cei dispăruți.

    Scenariul: Graham Yost
    0 1
    7.6
  • Disturbia (2007)

    Suspiciunea

    Adolescentul Kale are o viață de invidiat. Își petrece timpul jucând jocuri video, navigând pe net și uitându-se la televizor. E stăpân pe întreaga casă, iar o tânără frumoasă, Ashley, tocmai s-a mutat în casa de alături. Însă ceva nu este în regulă.

    Regia: D. J. Caruso
    21 0
    6.8
  • Deja Vu (2006)

    Dincolo de trecut

    Toți am experimentat neliniștitoarea senzație de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăiești când întâlnești un necunoscut și ai senzația că-l stii de-o viață sau când recunoști un loc deși știi foarte bine că n-ai fost niciodată acolo.

    Regia: Tony Scott
    78 2
    7.1
  • Karol: A Man Who Became Pope (2005)

    Karol, omul care a devenit Papa

    Regia: Giacomo Battiato
    1 0
    6.9
  • Assault on Precinct 13 (2005)

    Asalt asupra secției 13

    Chiar in ajunul Anului Nou, politia din Detroit a reusit sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop, cunoscut ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate.

    Regia: Jean-François Richet
    34 1
    6.3
  • The Clearing (2004)

    Răpire de persoană

    Soții Wayne și Eileen Hayes duc o viață fericită și lipsită de griji. Însă liniștea le este spulberată atunci când Wayne este răpit, ziua în amiaza mare.

    Regia: Pieter Jan Brugge
    9 1
    5.8
  • The Statement (2003)

    Declarația

    Este povestea varstnicului francez, Pierre Brossard (Caine), care ca si simpatizant al nazistilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a fost responsabil pentru moartea a sapte evrei, si acum traieste o viata linistita si anonima in sudul...

    Regia: Norman Jewison
    6 0
    6.2
  • Timeline (2003)

    Cronologie

    Un grup de studenti la arheologie sunt prinsi in trecut atunci cand incearca sa-l aduca inapoi pe profesorul lor disparut, in urma unor experimente cu masina timpului. Grupul lor trebuie sa supravietuiasca duritatii secolului al XIV-lea.

    Regia: Richard Donner
    32 3
    5.6
  • The Life of David Gale (2003)

    Viața lui David Gale

    Printr-o ciudată răsturnare de situație, David Gale, un tată devotat, profesor foarte apreciat și un înverșunat oponent al pedepsei cu moartea se găsește el însuși în celula morții, acuzat de violarea și asasinarea colegei sale Constance Harraway.

    Regia: Alan Parker
    24 0
    7.5