Filmele și serialele cu Matthew McConaughey

 • Matthew McConaughey

  Matthew McConaughey

  51 de ani
  Data nașterii: 04.11.1969
  Locul nașterii: Uvalde, Texas, USA
 • The Beach Bum (2019)

  Regele plajei

  Regele plajei spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american scris vreodată.

  Regia: Harmony Korine
  3 0
  5.5
 • The Gentlemen (2019)

  Gangsteri cu stil

  Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

  Regia: Guy Ritchie
  240 21
  7.8
 • Between Two Ferns: The Movie (2019)

  Între două ferigi: Filmul

  Regia: Scott Aukerman
  13 2
  6.1
 • Serenity (2019)

  Calmul dinaintea furtunii

  Steven Knight și Greg Shapiro ne aduc povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

  Regia: Steven Knight
  137 18
  5.4
 • White Boy Rick (2018)

  Băiatul alb Rick

  Povestea tânărului Richard Wershe Jr., care a devenit informator al FBI, în anii '80, și a sfârșit prin a fi condamnat la închisoare pe viață pentru trafic de droguri.

  Regia: Yann Demange
  39 7
  6.5
 • The Dark Tower (2017)

  Turnul întunecat

  Pistolarul Roland Deschain străbate un peisaj deșertic dintr-un sumbru univers paralel, obsedat să dea de "omul în negru" și să ajungă la Turnul întunecat. De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

  Regia: Nikolaj Arcel
  377 46
  5.6
 • Gold (2016)

  Goana după Aur

  Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

  Regia: Stephen Gaghan
  147 11
  6.7
 • Sing (2016)

  Hai să cântăm!

  Plasată într-o lume populată de animale, marca studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut.

  Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
  82 5
  7.1
 • Kubo and the Two Strings (2016)

  Kubo și lăuta magică

  Istețul Kubo duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării. Existența liniștită îi e dată însă peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut.

  Regia: Travis Knight
  20 0
  7.8
 • Free State of Jones (2016)

  Prețul libertății

  În timpul Războiului Civil American, curajosul fermier Newt Knight sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor.

  Regia: Gary Ross
  28 1
  6.9
 • The Sea of Trees (2016)

  Marea de copaci

  Profesorul american Arthur Brennan pleaca in Aokigahara, o padure misterioasa si foarte densa, unde oamenii merg sa isi ia viata. Arthur il intalneste pe Takumi Nakamura, un japonez care s-a ratacit, dupa ce a incercat sa se sinucida si a dat gres.

  Regia: Gus Van Sant
  8 2
  6.1
 • Interstellar (2014)

  Călătorind prin univers

  Protagoniști sunt Anne Hathaway și Matthew McConaughey, membri ai unei echipe de exploratori porniți într-o cutezătoare aventură odată cu descoperirea unui tunel al timpului, ce ar putea fi răspunsul la întrebările omenirii.

  Regia: Christopher Nolan
  Oscar-uri:
  143 2
  8.6
 • True Detective (2014)

  Detectivii din California

  Serialul de succes se centrează acum pe un criminal care acționează într-un oraș murdar și corupt dintr-un district al Los Angeles-ului. În rolurile principale îi vedem pe Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

  Scenariul: Nic Pizzolatto
  237 12
  8.9
 • The Wolf of Wall Street (2013)

  Lupul de pe Wall Street

  Filmul este bazat pe bestseller-ul cu același titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80, până în anii '90 (când cariera lui este zdruncinată și ajunge să fie condamnat la închisoare)

  Regia: Martin Scorsese
  52 4
  8.2
 • Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986.

  Regia: Jean-Marc Vallée
  Oscar-uri:
  16 2
  8.0