Filmele și serialele cu Matthew McConaughey

  • Matthew McConaughey

    Matthew McConaughey

    54 de ani
    Data nașterii: 04.11.1969
    Locul nașterii: Uvalde, Texas, USA
    Oscaruri:
  • Agent Elvis (2023)

    Un spion pe nume Elvis

    Scenariul: Priscilla Presley, John Eddie, Mike Arnold
    0 0
    6.8
  • Sing 2 (2021)

    Hai să cântăm din nou!

    Buster și noua lui trupă au de gând să debuteze într-un nou spectacol pe Crystal Tower Theater, din fermecătorul Redshore City. Lipsit de relații, el și cântăreții lui trebuie să se furișeze în birourile Crystal Entertainment, conduse de nemilosul...

    Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
    19 3
    7.3
  • The Beach Bum (2019)

    Regele plajei

    Regele plajei spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american scris vreodată.

    Regia: Harmony Korine
    6 1
    5.5
  • The Gentlemen (2019)

    Gangsteri cu stil

    Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

    Regia: Guy Ritchie
    266 22
    7.8
  • Between Two Ferns: The Movie (2019)

    Între două ferigi: Filmul

    Regia: Scott Aukerman
    13 2
    6.1
  • Serenity (2019)

    Calmul dinaintea furtunii

    Steven Knight și Greg Shapiro ne aduc povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

    Regia: Steven Knight
    150 21
    5.4
  • White Boy Rick (2018)

    Băiatul alb Rick

    Povestea tânărului Richard Wershe Jr., care a devenit informator al FBI, în anii '80, și a sfârșit prin a fi condamnat la închisoare pe viață pentru trafic de droguri.

    Regia: Yann Demange
    41 7
    6.5
  • The Dark Tower (2017)

    Turnul întunecat

    Pistolarul Roland Deschain străbate un peisaj deșertic dintr-un sumbru univers paralel, obsedat să dea de "omul în negru" și să ajungă la Turnul întunecat. De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

    Regia: Nikolaj Arcel
    396 46
    5.6
  • Gold (2016)

    Goana după Aur

    Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

    Regia: Stephen Gaghan
    150 12
    6.7
  • Sing (2016)

    Hai să cântăm!

    Plasată într-o lume populată de animale, marca studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut.

    Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
    93 5
    7.1
  • Kubo and the Two Strings (2016)

    Kubo și lăuta magică

    Istețul Kubo duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării. Existența liniștită îi e dată însă peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut.

    Regia: Travis Knight
    25 0
    7.7
  • Free State of Jones (2016)

    Prețul libertății

    În timpul Războiului Civil American, curajosul fermier Newt Knight sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor.

    Regia: Gary Ross
    29 1
    6.9
  • The Sea of Trees (2016)

    Marea de copaci

    Profesorul american Arthur Brennan pleaca in Aokigahara, o padure misterioasa si foarte densa, unde oamenii merg sa isi ia viata. Arthur il intalneste pe Takumi Nakamura, un japonez care s-a ratacit, dupa ce a incercat sa se sinucida si a dat gres.

    Regia: Gus Van Sant
    11 2
    6.1
  • Interstellar (2014)

    Călătorind prin univers

    Protagoniști sunt Anne Hathaway și Matthew McConaughey, membri ai unei echipe de exploratori porniți într-o cutezătoare aventură odată cu descoperirea unui tunel al timpului, ce ar putea fi răspunsul la întrebările omenirii.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri:
    182 3
    8.7
  • True Detective (2014)

    Detectivii din California

    Serialul de succes se centrează acum pe un criminal care acționează într-un oraș murdar și corupt dintr-un district al Los Angeles-ului. În rolurile principale îi vedem pe Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

    Scenariul: Nic Pizzolatto, Issa López
    325 16
    8.9