Filmele și serialele cu Maury Chaykin

  • Maury Chaykin

    Maury Chaykin

    Data nașterii: 27.07.1949
    Decedat: 27.07.2010 (61 de ani)
  • It's a Boy Girl Thing (2006)

    În pielea altuia

    Woody și Nell se cunosc din copilărie. Woody are bursă sportivă. Nell învață pentru a merge la Yale. Nu se pot suferi! O ceartă avută în fața unui exponat aztec dintr-un muzeu are un efect devastator: se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt.

    Regia: Nick Hurran
    12 2
    6.2
  • Where the Truth Lies (2005)

    Aparențe înșelătoare

    O jurnalista, o crima, o ancheta. Cand adevarul minte este povestea angajatei unei companii media care incearca sa dezvaluie adevarul din spatele destramarii, in urma cu cativa ani, a unui celebru grup-comic. Totul s-a legat atunci de gasirea in...

    Regia: Atom Egoyan
    13 2
    6.4
  • Sex Traffic (2004)

    O miniserie in doua parti, difuzata de Channel 4, care a facut audiente record si i-a adus Anei Maria Marinca premiul BAFTA pentru televiziune. Povestea zguduitoare a doua tinere moldovence fortate sa se prostitueze de-a lungul Europei.

    2 0
    7.8
  • White Coats (2004)

    Regia: Dave Thomas
    2 0
    5.4
  • Being Julia (2004)

    Julia

    BEING JULIA este povestea unei mari actrite care, aflata la un moment de rascruce al existentei sale, trebuie sa-si dea seama care este rolul sau, atat pe scena cat si in afara acesteia.

    Regia: István Szalai
    10 1
    7.0
  • Owning Mahowny (2003)

    Vandut pe viata

    Mahowny este managerul unei bãnci care are prostul obicei de a paria pe orice. Pus în situatia de a nu-si putea acoperi pierderile, Mahowny pune la cale un plan ingenios de a sustrage fonduri din bancã.

    Regia: Richard Kwietniowski
    6 1
    7.0
  • The Art of War (2000)

    Arta războiului

    Wesley Snipes joaca rolul lui Neil Shaw, un agent secret care lucreaza pentru Secretarul General al Natiunilor Unite. El traieste intr-o lume de minciuna si intrigi, unde nimic nu este ce pare a fi, iar moartea pandeste la fiecare colt

    Regia: Christian Duguay
    36 2
    5.7
  • Mystery, Alaska (1999)

    Hochei în Alaska

    Locuitorii oraselului Mystery din Alaska nu au bucurie mai mare decat meciurile de hochei. Cei care nu sunt jucatori se distreaza, facand galerie echipei. Cand un canal de televiziune propune celor din Mystery un meci intre echipa lor si puternica...

    Regia: Jay Roach
    11 0
    6.7
  • Entrapment (1999)

    Capcana pentru hoți

    Un expert in furturile obiectelor de arta si o detectiva, specialista a unei agentii de asigurari, sunt prinsi intr-un complicat joc de-a soarecele si pisica, a carui miza este un tablou semnat Rembrandt.

    Regia: Jon Amiel
    44 0
    6.3
  • The Sweet Hereafter (1997)

    Dulcea lume de după

    Drama ce documenteaza efectele unui tragic accident de circulatie petrecut in mijlocul unei comunitati marunte...

    Regia: Atom Egoyan
    4 0
    7.5
  • Mousehunt (1997)

    Vânătoarea de șoareci

    Ernie si Lars Smuntz sunt doi frati care, dupa moartea tatalui lor, mostenesc o fabrica de sireturi si o casa de tara. Dupa ce se muta in noua locuinta, cei doi constata ca aceasta casa are o uriasa valoare arhitecturala si istorica.

    Regia: Gore Verbinski
    28 0
    6.5
  • Cutthroat Island (1995)

    Insula secretelor

    Morgan Adams (Geena Davis) primeşte ca moştenire de la tatăl său aflat pe moarte nava lui de pirat şi o bucată dintr-o hartă inscripţionată pe scalpul lui.

    Regia: Renny Harlin
    51 1
    5.7
  • Devil in a Blue Dress (1995)

    Diavolul în rochie albastră

    1948, Los Angeles. Veteranul Ezikeal Rawlins caută de lucru. La barul prietenului său, el este prezentat lui DeWitt Albright, care caută pe cineva care să-l ajute să găsească o femeie despre care se crede ca se ascunde in comunitatea negrilor din LA.

    Regia: Carl Franklin
    20 1
    6.8
  • Uriasul dar incantatorul caine pe nume Beethoven isi pune inca o data amprenta pe existenta linistita a familiei Newton, care l-a crescut. De aceasta data, Beethoven si iubita sa Missy se imperecheaza si rezulta patru catelusi.

    Regia: Rod Daniel
    9 1
    4.9
  • Money for Nothing (1993)

    Banii n-aduc fericirea

    Aceasta drama este inspirata dupa un caz real. Un docher ramas fara slujba crede ca problemele lui s-au incheiat in momentul in care gaseste pe strada 1,2 milioane de dolari. Dar problemele lui abia de acum incep.

    Regia: Ramón Menéndez
    8 1
    5.7