Filmele și serialele cu Max Casella

  • Max Casella

    Max Casella

    56 de ani
    Data nașterii: 06.06.1967
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Tulsa King (2022)

    La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare după 25 de ani, cap-ul mafiot din New York Dwight „Generalul” Manfredi este exilat sumar de șeful său pentru a se stabili în Tulsa, Oklahoma. Realizând că familia sa mafiotă ar putea să nu aibă...

    Scenariul: Taylor Sheridan
    318 9
    8.0
  • The Tender Bar (2021)

    Dulcele bar

    Regia: George Clooney
    57 2
    6.7
  • Paper Spiders (2020)

    Păianjeni de hârtie

    Melanie nu vrea decât un ultim an de liceu normal, dar viața ei este dată peste cap când mama ei, Dawn, începe să sufere de halucinații paranoice. Filmul e o poveste dulce-amăruie despre maturizare în umbra bolii mintale.

    Regia: Inon Shampanier
    2 0
    6.6
  • Late Night (2019)

    Talk show de seară

    Filmul o prezinta pe Katherine Newbury (Emma Thompson), singura femeie gazda a unui late night talk show, care afla ca urmeaza sa isi piarda postul in favoarea unui barbat mai tanar, mai amuzant si mai popular.

    Regia: Nisha Ganatra
    34 6
    6.5
  • Wonder Wheel (2017)

    Roata minunilor

    Wonder Wheel urmărește povestea a patru personaje ale căror vieți se intersectează în mijlocul agitației parcului de distracții al insulei Coney în anii 1950.

    Regia: Woody Allen
    69 12
    6.2
  • Jackie (2016)

    "Jackie" urmărește povestea Primei Doamne a SUA în cele patru zile de după asasinarea președintelui Kennedy. Este o perioadă pe care ea avea s-o descrie ca cea în care a pierdut "iubirea vieții sale", dar a câștigat "dragostea unei întregi națiuni".

    Regia: Pablo Larraín
    24 7
    6.7
  • Vinyl (2016)

    Vinil

    Vinyl este plasat în New York-ul anilor '70 și explorează trendurile muzicale, pe atunci noi, punk și disco, toate privite prin ochii lui Richie Finestra, un director de casă de discuri care încearcă să găsească următorul "new sound".

    Scenariul: Mick Jagger, Martin Scorsese, Rich Cohen
    9 0
    7.7
  • Christmas Eve (2015)

    Ajunul Crăciunului

    Regia: Mitch Davis
    4 1
    5.0
  • Wild Card (2015)

    Joc periculos

    Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant... O fată bătută și plină de sânge e aruncată din mașină și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la spital

    Regia: Simon West
    48 4
    5.6
  • Fading Gigolo (2013)

    Gigolo de ocazie

    Povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotărăște să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinși în mreje.

    Regia: John Turturro
    4 0
    6.2
  • Un film în stilul specific al fraţilor Coen despre un compozitor-interpret de muzică folk ce încearcă să supravieţuiască pe scena muzicală new-yorkeză a anilor '60. Filmul este inspirat parţial de memoriile postume ale lui Dave Van Ronk.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    5 2
    7.4
  • Oldboy (2013)

    Oldboy: Prizonier în libertate

    După o noapte de beție, Joe este răpit și aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ținut timp de 20 de ani. Eliberat în mod inexplicabil, Joe are un singur scop: sa descopere cine si de ce i-a cauzat acest cosmar.

    Regia: Spike Lee
    17 2
    5.8
  • Killing Them Softly (2012)

    Omorându-i ușor

    Jackie Cogan (Brad Pitt) e un om al legii care investighează un jaf petrecut în timpul unui campionat de poker organizat sub egida Mafiei

    Regia: Andrew Dominik
    23 3
    6.2
  • The Confession (2011)

    Confesiunea

    O poveste unică despre izbăvire și explorarea binelui și răului, având în prim plan un preot și un asasin

    3 0
    7.6
  • The Little Mermaid 2: Return to the Sea (2000)

    Mica sirenă II: Întoarcerea în mare

    Pentru a o proteja de o pericuoloasa vrajitoare, Ariel ii interzice fiicei lui sa intoate in ocean. Cand implineste 12 ani, tanara fuge in adancuri in cautarea aventurii...

    Regia: Jim Kammerud, Brian Smith, Bill Speers
    10 1
    5.5