Filmele și serialele cu Maximilian Schell

  • Maximilian Schell

    Maximilian Schell

    Data nașterii: 08.12.1930
    Decedat: 01.02.2014 (83 de ani)
    Oscaruri:
  • Black Flowers (2009)

    Regia: David Carreras
    0 0
    4.8
  • The Brothers Bloom (2008)

    Frații Bloom

    Frații Bloom, doi escroci, pun la cale o ultimă lovitură înainte de a deveni oameni cinstiți. Victima? Penelope, o milionară excentrică, a cărei reședință ascunde comori ce le-ar asigura fraților un trai liniștit pentru toată viața.

    Regia: Rian Johnson
    7 1
    6.7
  • Regia: Vadim Glowna
    0 0
    5.2
  • Left Luggage (1998)

    Mostenire ingropata

    La inceputul anilor ’70, in Anvers, tanara Chaya se simte prinsa intre libertinismul generatiei "flower power" si traditiile religioase pe care parintii ei, supravietuitori ai Holocaustului, tin sa le pastreze. Cand se angajeaza ca bona la familia...

    Regia: Jeroen Krabbé
    0 0
    7.3
  • Vampires (1998)

    Vampirii

    Valek, un vampir salbatic in varsta de 600 de ani, este pe cale sa descopere, dupa o indelunga cautare, Crucea Berzierilor, un obiect de cult necesar pentru un ritual care le-ar da vampirilor puterea de a merge in timpul zilei.

    Regia: John Carpenter
    14 1
    6.1
  • Deep Impact (1998)

    Impact nimicitor

    O cometă e pe cale să lovească Pământul. Autorităţile trimit o echipă de specialişti să devieze cometa, însă misiunea dă greş, aşa că omenirea îşi numără acum zilele. Sa existe oare o soluţie pentru iminentul dezastru?

    Regia: Mimi Leder
    54 2
    6.2
  • Telling Lies in America (1997)

    Spunerea de minciuni în America

    Cleveland, 1961. Karchy, mare fan al muzicii rock, primeste un job la un post local de radio! Dar Karchy nu stie in ce se baga, caci libertinajul sexual pe ritmuri rock e in floare si mafiotii profita de oricine pentru a scoate bani.

    Regia: Guy Ferland
    0 0
    6.2
  • Little Odessa (1994)

    Dezmoșteniții din Little Odessa

    Joshua, asasin profesionist, revine în oraşul natal, Brighton Beach, în cartierul de evrei ruşi cunoscut sub numele de Little Odessa. Pentru a salva aparenţele, el încearcă să-şi găsească un serviciu şi să joace rolul unui om normal.

    Regia: James Gray
    16 2
    6.7
  • Abraham (1993)

    Biblia: Avraam

    Pentru a pune la incercare dragostea si credinta lui Avraam, Dumnezeu ii cere acestuia sa-si omoare fiul, pe Isaac, dar un inger vine sa opreasca bratul inarmat al tatalui care se ridica impotriva fiului.

    3 0
    7.0
  • A Far Off Place (1993)

    În deșert nu ești niciodată singur!

    Tanara Nonnie traieste fara griji, alaturi de ai sai, in savana. Cand o banda de raufacatori ii ucide familia, Nonnie si Harry, un tanar orasean aflat in vizita, devin tinta criminalilor. Unica posibilitate de scapare pentru ei este desertul.

    Regia: Mikael Salomon
    1 0
    6.5
  • Stalin (1992)

    Filmul, o biografie a dictatorului sovietic Josef Stalin, este focusat nu numai pe viata personala a acestuia ci si pe strategiile sale politice. O parte importanta a productiei este dedicata masacrului de care Stalin a fost responsabil, ucigand...

    Regia: Ivan Passer
    14 2
    7.0
  • Young Catherine (1991)

    Tineretea Ecaterinei

    Filmul urmareste evolutia succesoarei lui Petru cel Mare, din anii adolescentei sale, pana la incoronarea ca imparateasa a Rusiei.

    Regia: Michael Anderson
    1 1
    7.4
  • The Freshman (1990)

    Novicele

    Dupa ce este jefuit, Clark isi urmareste hotul care, culmea ironiei, ii ofera un job: sa ia un colet de la aeroport si sa-l duca la o adresa anume.

    Regia: Andrew Bergman
    18 0
    6.5
  • Peter the Great (1986)

    Petru cel Mare

    Rusia, la sfarsitul secolului al XVII-lea si inceputul secolului al XVIII-lea. Tarul Petru, suveran reformist si despot, a reusit sa-si elibereze imperiul din chingile Evului Mediu, transformand Rusia, prin metode nu tocmai ortodoxe, intr-un stat...

    3 1
    7.8
  • The Chosen (1982)

    Cei aleși

    O poveste despre tați și fii, despre vechi contra nou, despre credință și îndoială. O poveste despre prietenie, în care doi tineri sunt despărțiți exact de ceea ce i-a unit: credința lor.

    Regia: Jeremy Kagan
    3 0
    7.2