Filmele și serialele cu Melanie Griffith

  • Melanie Griffith

    Melanie Griffith

    66 de ani
    Data nașterii: 09.08.1957
    Locul nașterii: Manhattan, New York City, New York, USA
  • The Pirates of Somalia (2017)

    Pirații din Somalia

    Un tanar jurnalist ambitios se alatura unei bande de pirati periculosi din Somalia din dorinta de a investiga un caz si de a avea un subiect bomba. Insa lipsa sa de experienta risca sa strice totul.

    Regia: Bryan Buckley
    26 7
    6.7
  • JL Ranch (2016)

    Ferma familiei Landsburg

    Filmul prezintă povestea fermierului veteran și fostului șerif John Landsburg (Jon Voight), care este obligat să înfrunte birocrația federală când un vechi dușman, Tap Peterson (James Caan), caută să se răzbune.

    Regia: Charles Robert Carner
    0 0
    5.4
  • Autómata (2014)

    Automata

    Jacq Vaucan este un agent de asigurări ai companiei de robotică ROC. El investighează cazuri de roboţi care au încălcat principalele protocoale de securitate. Ceea ce descoperă va avea efecte profunde asupra viitorului omenirii.

    Regia: Gabe Ibáñez
    31 0
    6.0
  • Back to the Jurassic (2012)

    Înapoi în Jurassic

    Regia: John Kafka, Yoon-suk Choi
    3 0
    4.7
  • A Turtle's Tale: Sammy's Adventures (2010)

    Aventurile lui Sammy

    Sammy, o simpatică broscuță țestoasă, este cel mai curajos dintre semenii săi. Așa cum se întâmplă cu toate broscuțele proaspăt ieșite din ou, Sammy trebuie să își înceapă călătoria inițiatică prin oceanele nemărginite ale Terrei.

    Regia: Mimi Maynard, Ben Stassen
    11 0
    6.0
  • Tempo (2003)

    În viteză

    In timp ce Sarah e trimisa la Munich sa aduca o moneda rara pentru criminalul Shrenger, Jack o intalneste pe Jenny, o tanara ce lucreaza intr-un magazin de bijuterii foarte scumpe. Jenny se indragosteste de Jack si ii arata codurile si ascunzatoarea.

    Regia: Eric Styles
    0 0
    4.6
  • Stuart Little 2 (2002)

    Șoricelul familiei 2

    În timp ce se întorcea de la școală, Stuart (voce Michael J. Fox) salvează o vrabiuță rănită, Margalo (voce Melanie Griffith), din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni.

    Regia: Rob Minkoff
    9 0
    5.5
  • Cecil B. Demented (2000)

    Panică la Hollywood

    La patruzeci de ani Honey Witclock este o vedeta hollywoodiana in mare voga. Disparitia ei creeaza o adevarata panica atunci cand este rapita de un grup de tineri cineasti revoltati. Condusi de un regizor cu mintea ratacita, ei vor sa realizeze...

    Regia: John Waters
    1 0
    6.2
  • RKO 281 (1999)

    Orson Welles, un tânăr regizor, dorește să se răzbune pe un magnat și face un film provocator bazat pe viața lui. Ce nu își imaginează acesta este cât de departe ar merge William Randolph Hearst pentru a împiedica ”Citizen Kane” să fie făcut public.

    Regia: Benjamin Ross
    7 0
    7.0
  • Crazy in Alabama (1999)

    Nebunie în Alabama

    Debutul regizoral al lui Antonio Banderas incepe cu o incursiune in vara anului 1965, când toata lumea din Alabama a innebunit, mai ales stralucitoarea Lucille (MELANIE GRIFFITH) matusa lui Peejoe, un baietel in vârsta de 12 ani.

    Regia: Antonio Banderas
    2 0
    6.2
  • Shadow of Doubt (1998)

    Umbre de îndoială

    Regia: Randal Kleiser
    0 0
    5.2
  • Regia: Larry Clark
    1 2
    6.5
  • Celebrity (1998)

    Celebritate

    Lee, ziarist specializat in show-biz, e vesnic nemultumit. Tocmai acesta e motivul pentru care si-a parasit sotia care, in urma despartirii, sufera un adevarat soc. In acest timp, Lee descopera bucuriile si amaraciunile traiului printre celebritati.

    Regia: Woody Allen
    4 1
    6.3
  • Lolita (1998)

    Venit sa predea in SUA, profesorul Humbert inchiriaza o camera in casa lui Charlotte Heze, dar numai dupa ce o vede pe fiica de 12 ani a acesteia, Dolores, de care se simte imediat atras. Se va casatori cu Charlotte, pentru a fi aproape de fiica ei.

    Regia: Adrian Lyne
    19 4
    6.8
  • Mulholland Falls (1996)

    Calea misterelor

    Cei patru membri Hat Squad, o echipa speciala a politiei din L.A., sunt politisti ce nu ezita sa incalce legea, daca e in favoarea intereselor lor. Cand o femeie este ucisa, cercetarile scot la iveala dovezi ce implica oameni importanti.

    Regia: Lee Tamahori
    21 0
    6.3