Filmele și serialele cu Mia Wasikowska

  • Mia Wasikowska

    Mia Wasikowska

    34 de ani
    Data nașterii: 25.10.1989
    Locul nașterii: Canberra, Australian Capital Territory, Australia
  • Regia: Mia Hansen-Løve
    13 5
    6.7
  • Blackbird (2019)

    Cu inima împăcată

    O femeie diagnosticată cu o boală în fază terminală își strânge familia în jurul ei pentru un ultim weekend de rămas bun, înainte ca ea să moară.

    Regia: Roger Michell
    6 1
    6.6
  • Piercing (2018)

    Reed își ia rămas-bun de la soție și copil, părând că pleacă din oraș cu treabă. Dar în loc de haine, în bagaje are tot ce-i trebuie ca să comită o crimă. Totul e plănuit la milimetru: se va caza la hotel, va suna o prostituată și o va ucide.

    Regia: Nicolas Pesce
    8 3
    5.5
  • The Man with the Iron Heart (2017)

    Bărbatul cu inima de Fier

    Praga, 1942. Câțiva luptători cehi vor încerca imposibilul: să-l omoare pe Reinhard Heydrich, conducătorul SS și al Gestapoului și arhitectul “soluției finale”.

    Regia: Cédric Jimenez
    122 10
    6.4
  • Alice Through the Looking Glass (2016)

    Alice în Țara Oglinzilor

    În noua peliculă Disney, Alice În Țara Oglinzilor, Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) se reîntoarce pe tărâmul fantastic din Underland şi călătoreşte înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun

    Regia: James Bobin
    33 1
    6.2
  • Crimson Peak (2015)

    Vârful stacoji

    Edith (Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-și refacă viața după un eveniment tragic. Ea se lasă cucerită de un misterios și șarmant gentleman, Thomas (Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak

    Regia: Guillermo del Toro
    33 2
    6.5
  • Madame Bovary (2014)

    Doamna Bovary

    Plictisită de mariajul său cu un doctor și sătulă de viața într-un oraș mic, neliniștita și frumoasa Emma Bovary pleacă în căutarea pasiunii și iubirii, cu orice preț.

    Regia: Sophie Barthes
    7 1
    5.7
  • Maps to the Stars (2014)

    Hărți către stele

    Maps to the Stars este o poveste de Hollywood deturnată, în care doi foşti copii-actori de succes, ajunşi la maturitate, au probleme cu drogurile şi cu piromania, iar o femeie stea de cinema este bântuită de fantoma mamei ei decedate

    Regia: David Cronenberg
    3 1
    6.2
  • Tracks (2013)

    Calea deșertului

    Bazat pe romanul autobiografic al autoarei Robyn Davidson, filmul prezintă călătoria unei femei în neiertătorul deșert australian. Robyn este însoțită în aventură de câinele său, Diggity, 4 cămile și de fotograful excentric Ric Smolan.

    Regia: John Curran
    6 0
    7.1
  • The Double (2013)

    Dublura

    Regia: Richard Ayoade
    7 3
    6.5
  • Only Lovers Left Alive (2013)

    Îndrăgostiții mor ultimii

    Povestea a doi vampiri, îndrăgostiți de secole întregi. Tom Hiddleston, Tilda Swinton, John Hurt și Mia Wasikowska alcătuiesc distribuția

    Regia: Jim Jarmusch
    15 1
    7.2
  • Stoker (2013)

    Legături suspecte

    După moartea soţului, respectiv a tatălui, Nicole Kidman şi Mia Wasikowska, în roluri de mamă şi fiică, sunt vizitate de un unchi misterios (Matthew Goode) care se mută cu ele ca să le susţină, dar care pare să aibă, de fapt, alte motive

    Regia: Park Chan-wook
    14 1
    6.7
  • Lawless (2012)

    În afara legii

    Lawless e adaptarea unui roman istoric cu același nume, semnat de Matt Bondurant: povestea a trei frați care au o mică afacere cu băutură de contrabandă. Afacerea lor va fi amenințată odată cu venirea Prohibiției peste Franklin County, Virginia.

    Regia: John Hillcoat
    65 0
    7.2
  • Albert Nobbs (2011)

    Filmul ne prezintă o femeie care pretinde a fi bărbat pentru a supraviețui într-o lume dominată de bărbați și strânge bani pentru a-și deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat vor duce la complicații.

    Regia: Rodrigo García
    8 0
    6.7
  • Restless (2011)

    Suflet neliniștit

    Filmul spune povestea unei fete bolnave în stadiu terminal ce se îndrăgostește de un băiat fascinat de înmormântări, și a întâlnirii lor cu fantoma unui pilot kamikaze japonez din Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Gus Van Sant
    5 0
    6.7