Filmele și serialele cu Michael C. Hall

  • Michael C. Hall

    Michael C. Hall

    53 de ani
    Data nașterii: 01.02.1971
    Locul nașterii: Raleigh, North Carolina, USA
  • Regia: Pascual Sisto
    8 2
    5.2
  • Scenariul: Clyde Phillips
    228 3
    8.1
  • The Defeated (2020)

    Învinșii

    În Berlinul anului 1946, un polițist american își caută fratele dispărut și ajută o polițistă germană novice să lupte contra infracțiunilor violente care cuprind orașul.

    9 1
    7.1
  • In the Shadow of the Moon (2019)

    În umbra lunii

    Povestea începe în 1988, când un poliţist devine obsedat de cazul unui criminal în serie care ucide o dată la nouă ani. Doar că poliţistul îşi va da curând seama că diverse aspecte ale crimelor desfid orice explicaţie ştiinţifică.

    Regia: Jim Mickle
    103 24
    6.2
  • Game Night (2018)

    Jocul de-a detectivii

    Game Night (2018) urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși.

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    277 43
    6.9
  • Safe (2018)

    În siguranță

    După ce fiica sa adolescentă dispare, un chirurg văduv dintr-un cartier opulent începe să dezgroape secretele sumbre ale celor apropiați lui.

    Scenariul: Harlan Coben
    38 4
    7.2
  • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

    Regia: Peter Landesman
    50 3
    6.4
  • Justice League: Gods and Monsters (2015)

    Liga dreptății: Zei și monștri

    Wonder Woman vine pe Pamant. Aici, in mediul ostil al unei familii de mexicani imigranti, a crescut si Superman, care a devenit refractar. Batman e savant, iar incercarile lui de a se vindeca de cancer l-au transformat intr-un fel de vampir.

    Regia: Sam Liu
    15 0
    7.0
  • Cold in July (2014)

    Frig în Iulie

    Într-o noapte călduroasă, texanul Richard Dane e trezit de sunetul unui intrus aflat în casa lui, probabil pentru a fura câte ceva. Speriat că li s-ar putea întâmpla ceva soției sau băiețelului său, Dane ia pistolul din sertarul noptierei

    Regia: Jim Mickle
    8 6
    6.7
  • Kill Your Darlings (2013)

    Ucide ce iubești

    Povestea până acum necunoscută a crimei care a adus alături pe atunci tinerii Allen Ginsberg, Jack Kerouac şi William Burroughs, colegi la Columbia University în 1944, şi care a fost scânteia ce a dat naştere unei întregi generaţii - Beat Revolution.

    Regia: John Krokidas
    6 1
    6.4
  • The Trouble with Bliss (2011)

    Nu-i ușor să fii fericit

    Un barbat de 35 de ani (Michael C. Hall) isi deschide sufletul cand incepe o relatie cu fiica de 18 ani a unui fost coleg de clasa.

    Regia: Michael Knowles
    1 1
    5.3
  • Peep World (2010)

    In ziua in care tatal lor implinea 70 de ani, patru frati stabilesc publicarea unui roman scris de fratele cel mai mic, care expune cele mai intime secrete ele familiei.

    Regia: Barry W. Blaustein
    1 0
    5.5
  • Gamer (2009)

    Gamer - Jocul Supraviețuirii

    În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entități virtuale, ci chiar oameni în carne și oase, în lupte pe viață și pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 5
    5.7
  • Dexter (2006)

    În timpul zilei, Dexter e un angajat model al laboratorului criminalistic al poliției din Miami, dar aceasta este doar o mască. În realitate, Dexter este un criminal meticulos care își satisface setea de sânge în timpul nopții

    Scenariul: James Manos, Jr.
    92 5
    8.7