Filmele și serialele cu Michael Clarke Duncan

  • Michael Clarke Duncan

    Michael Clarke Duncan

    Data nașterii: 10.12.1957
    Decedat: 03.09.2012 (54 de ani)
  • Regia: Kent Moran
    0 0
    5.5
  • The Finder (2012)

    Găsitorul

    Scenariul: Hart Hanson
    1 0
    7.7
  • Cross (2011)

    Zeii străzii

    Callan este posesorul unei vechi cruci celtice cu calități magice care îi dă o putere de neimaginat. Împreună cu o echipă de experți în arme, Callan trebuie să facă față celui mai temut dușman - Gunnar.

    Regia: Patrick Durham
    2 0
    3.0
  • Plin de datorii la mafia locală, patronul unui restaurant pune la cale un concurs prin care doreşte să vadă care dintre eventualii chelneri ar putea câştiga cel mai mult într-o noapte.

    Regia: Kevin Heffernan
    2 0
    6.4
  • Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

    Luptătorul stradal: Legenda lui Chun-Li

    Chun-Li, o adolescentă normală, este martoră la răpirea tatălui ei de către Bison, un temut cap mafiot. Ajunsă la maturitate, frumoasa Chun-Li pleacă în căutarea dreptății, devenind astfel faimoasa luptătoare justițiară a universului Street Fighter

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    21 0
    3.7
  • American Crude (2008)

    Iluzie Americana

    Ani de zile, Johnny (Livingstone) a pus la cale cu succes planuri care aveau sa îl ajute sa traiasca aievea Visul American... Pana în noaptea în care organizeaza o petrecere a burlacilor pentru cel mai bun prieten al sau.

    Regia: Craig Sheffer
    1 0
    3.8
  • Delgo (2008)

    Acest film de animatie se centreaza in jurul unui tanar aventurier pe nume Delgo. El trebuie sa isi adune toti prieteniiin conflictul dintre populatia terestra Lockni, care se ocupa cu intelegerea magiei pamantului si populatia zburatoare Nohrin.

    Regia: Marc F. Adler, Jason Maurer
    3 0
    4.3
  • Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)

    Bun venit acasă, Roscoe Jenkins!

    Când prezentatorul unei emisiuni tv de mare succes se întoarce în orașul său natal din Sud, familia lui este acolo, pregătită să-i aducă aminte că o întoarcere acasă nu seamănă deloc cu o vacanță.

    Regia: Malcolm D. Lee
    13 0
    5.5
  • Kung Fu Panda (2008)

    În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.

    Regia: Mark Osborne, John Stevenson
    35 0
    7.6
  • Slipstream (2007)

    Distorsiuni mentale

    Slipstream este povestea unui scenarist pe moarte și a distorsiunilor mentale pe care acesta le experimentează pe masură ce oameni și evenimente recente din viața sa se întrepătrund cu scenariul unui thriller polițist la care acesta lucrează.

    Regia: Anthony Hopkins
    3 1
    4.8
  • The Last Mimzy (2007)

    Ultimul Mimzy

    Doi copii, Noah si Emma Wilder, descopera o misterioasa cutie, aflata pe o plaja, cu cateva obiecte înauntru. Odata deschisa cutia, se declanseaza o aventura peste imaginatia copiilor.

    Regia: Robert Shaye
    7 0
    6.2
  • Brother Bear 2 (2006)

    Fratele urs 2

    Kenai este în continuare urs, iar micul Koda e bucuros să constate că el și Kenai nu au nevoie decât unul de celalalt. Kenai, însă, visează la o tânără fată pe care a cunoscut-o și a salvat-o dintr-o situație periculoasă pe când el era foarte tânăr.

    Regia: Ben Gluck
    11 0
    6.1
  • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

    Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby

    Atunci cand soferul de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake" si "Bake" pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut drept cel mai tare sofer de curse.

    Regia: Adam McKay
    10 1
    6.6
  • School for Scoundrels (2006)

    Clasa de tăntălăi

    Roger e timid, dar se trateaza... Cum e indragostit de Amanda, Roger e disperat sa capete incredere in el, pentru a avea curaj sa faca primul pas. Solutia? Cursurile lui Dr. P, ale carui metode neortodoxe si adesea periculoase garanteaza rezultate.

    Regia: Todd Phillips
    1 0
    5.9
  • The Island (2005)

    Insula

    Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) descopera cu stupoare ca el si locuitorii unei insule sunt de fapt clone si sunt tinuti in viata doar pentru a se putea folosi organele lor pentru transplanturi. Impreuna cu frumoasa Jordan (Johansson) el evadeaza.

    Regia: Michael Bay
    79 3
    6.8