Filmele și serialele cu Michael Fassbender

 • Michael Fassbender

  Michael Fassbender

  47 de ani
  Data nașterii: 02.04.1977
  Locul nașterii: Heidelberg, Baden-Wurttemburg, Germany
 • Next Goal Wins (2023)

  Golul victoriei

  „Golul victoriei” urmărește drumul echipei naționale de fotbal a Samoei Americane, cunoscută pentru înfrângerea lor istorică cu 31-0 din 2001 împotriva Australiei. Fiind în pragul Calificărilor pentru Cupa Mondială, echipa îl angajează pe...

  Regia: Taika Waititi
  11 0
  6.5
 • The Killer (2023)

  Ucigașul

  După un semieșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat, într-o urmărire internațională de răzbunare despre care pretinde că nu este personală.

  Regia: David Fincher
  67 6
  6.7
 • Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

  Regia: Simon Kinberg
  280 37
  5.7
 • Song to Song (2017)

  De la cântec la cântec

  Regia: Terrence Malick
  10 4
  5.6
 • The Snowman (2017)

  Omul de zăpadă

  Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ.

  Regia: Tomas Alfredson
  183 24
  5.1
 • Regia: Ridley Scott
  10 4
  7.0
 • Alien: Covenant (2017)

  Alien: Pactul

  Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

  Regia: Ridley Scott
  410 64
  6.4
 • Trespass Against Us (2016)

  Legea familiei

  De trei generații, clanul de infractori Cutler face legea într-o regiune rurală a Angliei. Când fiul său, Chad, încearcă să se rupă de „tradiția” familiei și să renunțe la infracțiuni, Colby îl obligă într-o noapte să participe la un jaf.

  Regia: Adam Smith
  24 3
  5.8
 • Assassin's Creed (2016)

  Codul Asasinului

  Cal Lynch descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea.

  Regia: Justin Kurzel
  368 55
  5.6
 • The Light Between Oceans (2016)

  Lumina dintre oceane

  The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

  Regia: Derek Cianfrance
  50 2
  7.2
 • X-Men: Apocalypse (2016)

  X-Men: Apocalipsa

  In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

  Regia: Bryan Singer
  134 5
  6.9
 • Macbeth (2015)

  Epuizat de o lungă bătălie, generalul Macbeth ajunge într-o pădure unde i se prevestește că va deveni regele țării. Ros de ambiție și împins de la spate de soția sa, Lady Macbeth, generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan

  Regia: Justin Kurzel
  9 2
  6.6
 • Steve Jobs (2015)

  Povestea filmului se va concentra pe trei lansări cheie ale fondatorului Apple: Mac-urile, compania NeXT şi iPod-ul.

  Regia: Danny Boyle
  5 2
  7.2
 • Slow West (2015)

  Vestul încet

  La sfârșitul secolului 19, Jay Cavendish, în vârstă de 16 ani, călătorește de-a lungul Frontierei Americane în căutarea femeii iubite. Este însoțit de un călător misterios pe nume Silas, care acceptă să-l protejeze - pentru o răsplată

  Regia: John Maclean
  11 1
  6.9
 • Frank (2014)

  În pelicula Frank, un tânăr muzician ambiţios, Jon (interpretat de Domhall Gleeson) îşi dă seama că ceea ce i se întâmplă este un pic cam greu de acceptat, atunci când se alătură grupului pop condus de misteriosul şi excentricul Frank (Fassbender)

  Regia: Lenny Abrahamson
  1 0
  6.9