Filmele și serialele cu Michael Fassbender

  • Michael Fassbender

    Michael Fassbender

    47 de ani
    Data nașterii: 02.04.1977
    Locul nașterii: Heidelberg, Baden-Wurttemburg, Germany
  • Next Goal Wins (2023)

    Golul victoriei

    „Golul victoriei” urmărește drumul echipei naționale de fotbal a Samoei Americane, cunoscută pentru înfrângerea lor istorică cu 31-0 din 2001 împotriva Australiei. Fiind în pragul Calificărilor pentru Cupa Mondială, echipa îl angajează pe...

    Regia: Taika Waititi
    8 0
    6.5
  • The Killer (2023)

    Ucigașul

    După un semieșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat, într-o urmărire internațională de răzbunare despre care pretinde că nu este personală.

    Regia: David Fincher
    65 6
    6.7
  • Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

    Regia: Simon Kinberg
    279 37
    5.7
  • Song to Song (2017)

    De la cântec la cântec

    Regia: Terrence Malick
    10 4
    5.6
  • The Snowman (2017)

    Omul de zăpadă

    Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ.

    Regia: Tomas Alfredson
    183 24
    5.1
  • Regia: Ridley Scott
    10 4
    7.0
  • Alien: Covenant (2017)

    Alien: Pactul

    Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

    Regia: Ridley Scott
    408 64
    6.4
  • Trespass Against Us (2016)

    Legea familiei

    De trei generații, clanul de infractori Cutler face legea într-o regiune rurală a Angliei. Când fiul său, Chad, încearcă să se rupă de „tradiția” familiei și să renunțe la infracțiuni, Colby îl obligă într-o noapte să participe la un jaf.

    Regia: Adam Smith
    24 3
    5.8
  • Assassin's Creed (2016)

    Codul Asasinului

    Cal Lynch descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea.

    Regia: Justin Kurzel
    368 55
    5.6
  • The Light Between Oceans (2016)

    Lumina dintre oceane

    The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

    Regia: Derek Cianfrance
    49 2
    7.2
  • X-Men: Apocalypse (2016)

    X-Men: Apocalipsa

    In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa.

    Regia: Bryan Singer
    134 5
    6.9
  • Macbeth (2015)

    Epuizat de o lungă bătălie, generalul Macbeth ajunge într-o pădure unde i se prevestește că va deveni regele țării. Ros de ambiție și împins de la spate de soția sa, Lady Macbeth, generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan

    Regia: Justin Kurzel
    9 2
    6.6
  • Steve Jobs (2015)

    Povestea filmului se va concentra pe trei lansări cheie ale fondatorului Apple: Mac-urile, compania NeXT şi iPod-ul.

    Regia: Danny Boyle
    5 2
    7.2
  • Slow West (2015)

    Vestul încet

    La sfârșitul secolului 19, Jay Cavendish, în vârstă de 16 ani, călătorește de-a lungul Frontierei Americane în căutarea femeii iubite. Este însoțit de un călător misterios pe nume Silas, care acceptă să-l protejeze - pentru o răsplată

    Regia: John Maclean
    11 1
    6.9
  • Frank (2014)

    În pelicula Frank, un tânăr muzician ambiţios, Jon (interpretat de Domhall Gleeson) îşi dă seama că ceea ce i se întâmplă este un pic cam greu de acceptat, atunci când se alătură grupului pop condus de misteriosul şi excentricul Frank (Fassbender)

    Regia: Lenny Abrahamson
    1 0
    6.9