Filmele cu Michael J. Fox

  • Michael J. Fox

    Michael J. Fox

    62 de ani
    Data nașterii: 09.06.1961
    Locul nașterii: Edmonton, Alberta, Canada
  • Still (2023)

    Regia: Davis Guggenheim
    2 1
    8.1
  • See You Yesterday (2019)

    Ne vedem ieri

    Doi adolescenți geniali încearcă să perfecționeze o mașină a timpului improvizată chiar de ei pentru a se întoarce în timp și a preveni o tragedie.

    Regia: Stefon Bristol
    20 3
    5.3
  • A.R.C.H.I.E. (2016)

    Regia: Robin Dunne
    2 0
    4.9
  • Stuart Little 3: Call of the Wild (2005)

    Șoricelul familiei 3: Chemarea sălbăticiei

    In aceasta aventura animata pasionanta familia Little se avanta in necunoscut atunci cand decide sa faca o excursie undeva departe de oras. La un singur lucru nu se asteptau: la o bestie mare care se presupune ca locuieste in padure!

    Regia: Audu Paden
    2 0
    4.3
  • Stuart Little 2 (2002)

    Șoricelul familiei 2

    În timp ce se întorcea de la școală, Stuart (voce Michael J. Fox) salvează o vrabiuță rănită, Margalo (voce Melanie Griffith), din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni.

    Regia: Rob Minkoff
    9 0
    5.5
  • Interstate 60: Episodes of the Road (2002)

    Interstatala 60

    A inceput ca o dorinta, a devenit o aventura, si s-a sfârsit ca o ultima calatorie.Neal Oliver (James Mardsen) este un tânar artist, dar tatalui sau nu-i convine alegerea facuta si vrea ca el sa ajunga la Oxford. Totul se schimba dupa intâlnirea...

    Regia: Bob Gale
    7 1
    7.6
  • Atlantis: The Lost Empire (2001)

    Atlantida: Imperiul pierdut

    În urmă cu mii de ani, Atlantida era o civilizație înfloritoare. Când Regele și supușii săi au decis să-și folosesca puterile superioare de care dispuneau ca să domine lumea, a avut loc o bătălie îngrozitoare care a dus la distrugerea orașului

    Regia: Gary Trousdale, Kirk Wise
    22 1
    6.9
  • Stuart Little (1999)

    Șoricelul familiei

    Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart.

    Regia: Rob Minkoff
    11 0
    6.0
  • Homeward Bound II: Lost in San Francisco (1996)

    Călătoria 2: Rătăciți în San Francisco

    Shadow, Chance și Sassy, respectiv buldogul, pisica si golden retriever-ul care au devenit celebri datorită filmului "Homeward Bound: The Incredible Journey", se întorc cu noi aventuri.

    Regia: David R. Ellis
    7 0
    5.9
  • Mars Attacks! (1996)

    Marte atacă!

    Nave extraterestre survoleaza capitalele lumii. Când extraterestrii coboară în sfârșit pe Pământ, oamenii pot vedea că ei sunt verzi, veseli și prietenoși. Atât de prietenoși încât într-o singură secundă dezintegrează întreg Congresul SUA!

    Regia: Tim Burton
    25 1
    6.4
  • The Frighteners (1996)

    Un om și trei fantome

    Pentru ca poate sa vada si sa comunice cu fantomele, psihologul Frank Bannister locuieste cu 3 spirite. Rolul acestora e de a speria locuitorii orasului, astfel ajutandu-l pe Frank sa-si promoveze meseria de purificator de suflete, prin exorcizare.

    Regia: Peter Jackson
    13 1
    7.1
  • Tutungeria lui Auggie Wren este inca un loc preferat de intalnire al locuitorilor din Brooklyn. Din povestirile lor, despre viata, despre tutun si dragoste, despre succes sau vafe belgiene, reusim sa ne facem o idee despre cel mai colorat cartier

    Regia: Wayne Wang, Paul Auster, Harvey Wang
    3 1
    6.6
  • The American President (1995)

    Președintele american

    Cum se descurcă un bărbat văduv, lider al unei lumi întregi libere, cu multele și importantele obligații față de țară, cu nevoile obișnuite de om și, pe deasupra, și cu încercările zilnice de a cuceri o femeie?

    Regia: Rob Reiner
    24 1
    6.8
  • Regia: Woody Allen
    3 0
    6.2
  • Greedy (1994)

    Lăcomia

    Unchiul McTeague (Kirk Douglas) este un mosulet simpatic cu o avere si mai simpatica. Desi nu are copii, Joe are o gramada de rude care nu-l plac cu adevarat, dar care fac tot posibilul sa-i intre in gratii in vederea mostenirii unei parti din avere

    Regia: Jonathan Lynn
    8 0
    6.3