Filmele și serialele cu Michael McKean

 • Michael McKean

  Michael McKean

  75 de ani
  Data nașterii: 17.10.1947
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Regia: David Frankel
  47 1
  6.9
 • My Little Pony: A New Generation (2021)

  My Little Pony: O nouă generație

  Equestria este dezbinată. Dar o eroină plină de optimism este convinsă că poneii tereștri, unicornii și pegașii trebuie să fie prieteni și jură că o va demonstra.

  Regia: Robert Cullen, José Luis Ucha, Mark Fattibene
  5 0
  6.8
 • The Meddler (2016)

  Mama bătăilor de cap

  Cu noul său iPhone, un apartament drăguț și un cont bancar consistent, lăsat de către soțul ei răposat, Marnie se stabileste în Los Angeles pentru a fi aproape de fiica sa Lori, o scenaristă de succes... și pentru a o copleși cu afecțiune maternă.

  Regia: Lorene Scafaria
  7 2
  6.3
 • Better Call Saul este un prolog (prequel) al multi-premiatului serial "Breaking Bad", ai cărui creatori, Vince Gilligan și scenaristul/producătorul Peter Gould sunt, de asemenea și "showrunner-ii" primului sezon

  Scenariul: Vince Gilligan, Peter Gould
  449 18
  9.0
 • 10 Rules for Sleeping Around (2013)

  10 reguli pentru culcatul cu alții

  Filmul urmareste povestea a doua cupluri care aplica 10 reguli pentru o relatie deschisa si o viata fericita.

  Regia: Leslie Greif
  7 1
  3.6
 • The Words (2012)

  Hoțul de cuvinte

  Talentat și inteligent, tânărul Rory pare să le aibă pe toate: o viață frumoasă, o soție care îl adoră, o lume întreagă așernută la picioarele sale. Și totul datorită cuvintelor pe care le-a așternut pe hârtie. Dar cui aparțin de fapt aceste cuvinte?

  Regia: Brian Klugman, Lee Sternthal
  16 4
  7.0
 • Pure Country 2: The Gift (2010)

  Cântărețul 2: Darul

  Trei ingeri ofera darul cantatului unei tinere fete, care la randul ei trebuie sa urmeze o serie de reguli pentru a pastra darul in drumul ei catre faima si avere.

  Regia: Christopher Cain
  9 0
  5.1
 • Whatever Works (2009)

  Orice merge

  Melodie este tânăra și naiva soție a unui bărbat excentric, trecut de prima tinerețe. Acesta, originar din Greenwich Village, ajunge să fie implicat într-o serie de povești de dragoste înainte de a da de Melodie și, trebuie să precizăm, părinții ei.

  Regia: Woody Allen
  8 0
  7.1
 • Un documentar despre chitara electrica din punctul de vedere a trei muzicieni rock importanti si populari: the Edge (U2), Jimmy Page (Led Zeppelin) si Jack White (The White Stripes)

  Regia: Davis Guggenheim
  2 0
  7.6
 • Joshua (2007)

  Povestea lui Brad şi Abby Cairn. Brad şi Abby Cairn sunt cuplul perfect din Manhattan, au apartamentul perfect şi îl au pe Joshua, copilul perfect, fenomenal de inteligent şi talentat. Perfecţiunea se umflă şi crapă ca un balon după naşterea celui...

  Regia: George Ratliff
  3 1
  5.8
 • Relative Strangers (2006)

  Pierdut familie!

  Danny DeVito este producatorul si unul dintre actorii principali ai acestei comedii despre drama prin care trece o persoana care si-a pierdut familia si tragedia pe care o traieste … atunci cand si-o regaseste!

  Regia: Greg Glienna
  4 0
  5.3
 • The Producers (2005)

  Producătorii

  New York, 1959. Max Bialystock a fost pe vremuri regele Broadway-ului, dar acum toate spectacolele sale se termina dupa prima reprezentatie. Lucrurile se schimba cand este vizitat de contabilul nevrotic Leo Bloom.

  Regia: Susan Stroman
  8 1
  6.3
 • And Starring Pancho Villa as Himself (2003)

  În rolul principal: Pancho Villa

  Ne aflăm în anul 1914: în timp ce războiul de rebeliune al lui Villa împotriva forţelor lui Huerta se apropie de un deznodământ nefericit, acestuia îi vine o idee genială pentru a-şi finanţa cruciadele. De fapt, ideea îi este servită pe tavă

  Regia: Bruce Beresford
  6 0
  6.5
 • A Mighty Wind (2003)

  Reuniunea

  Parodie la adresa industriei muzicii folk. Trei grupuri folk binecunoscute se reunesc pentru un concert in New York, interpretand piese delirant de comice si starnind hohote de ras unice si bizare.

  Regia: Christopher Guest
  2 0
  7.2
 • She Gets What She Wants (2002)

  Plesnește-o, e franțuzoaică

  Starla Grady (JANE McGREGOR) are absolut tot ceea ce o adolescenta dintr-un orasel din Texas si-ar putea dori (daca nu il luam in considerare pe nesuferitul ei frate Randolph). Regina a liceului, conducatoarea majoretelor si, inevitabil, iubita...

  Regia: Melanie Mayron
  0 0
  5.0