Filmele și serialele cu Michael Weston

  • Michael Weston

    Michael Weston

    50 de ani
    Data nașterii: 25.10.1973
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Scenariul: Dana Fox, Dara Resnik Creasey
    47 3
    7.5
  • Speed Kills (2018)

    Viteză mortală

    Povestea lui Ben Aronoff, multimilionar și multiplu campion la cursele de bărci, care duce o viață dublă și care își pune în cap atât oamenii legii cât și pe marii traficanți de droguri.

    Regia: Jodi Scurfield
    56 5
    4.3
  • Scenariul: David Hoselton, David N. Titcher
    4 2
    7.2
  • See You in Valhalla (2015)

    Ne vedem în Valhalla

    După moartea misterioasă a fratelui ei, Johana trebuie să se întoarcă acasa după patru ani de lipsa, pentru a-și înfrunta rudele, printre are tatăl dificil și trecutul cu probleme.

    Regia: Jarret Tarnol
    4 2
    5.3
  • Coma (2012)

    Coma: Diagnostic letal

    O tânără studentă în medicină descoperă că ceva sinistru se întâmplă în spital, după ce mai mulți pacienți aparent sănătoși intra in coma pe masa de operație.

    3 0
    5.8
  • Love, Wedding, Marriage (2011)

    Iubire, nuntă, căsnicie

    Proaspăt-căsătorita Ava are parte de un mare succes ca psiholog specializat pe cupluri cu probleme. Filozofia ei de viață, pe care cuplurile venite la terapie o înghit pe nemestecate, se bazează pe căsătoria părinților ei.

    Regia: Dermot Mulroney
    8 2
    4.8
  • State of Play (2009)

    Jocuri la nivel înalt

    Bazat pe mini-seria BBC cu acelaşi nume, lungmetrajul prezintă povestea unei echipe de reporteri investigatori ce lucrează în colaborare cu un detectiv pentru a încerca rezolvarea unui caz de crimă. Amanta unui membru din congresul SUA a fost omorâtă

    Regia: Kevin Macdonald
    33 2
    7.1
  • Pathology (2008)

    Patologie

    Ted, proaspăt absolvent de medicină, are șansa de a se alătura celui mai prestigios program de Patologie din țară. El și un grup de rezidenți inventează un joc, scopul fiind acela de a comite crima perfectă.

    Regia: Marc Schölermann
    7 1
    5.9
  • The Last Kiss (2006)

    Ultimul sărut

    Michael si Jenna sunt impreuna de trei ani si isi doresc sa se casatoreasca. Cu toate acestea Michel este luat prin surprindere in momentul in care Jenna il anunta ca este insarcinata. Lucrurile se complica atunci cand Michael o intalneste pe Kim.

    Regia: Tony Goldwyn
    2 1
    6.4
  • Wedding Daze (2006)

    Febra măritișului

    După ce o pierde pe femeia visurilor lui, Anderson este convins că nu se va mai îndrăgosti vreodată. Prietenii îl presează să revină în jocul întâlnirilor, dar Anderson nici nu vrea să audă. Într-o zi cedează presiunilor

    Regia: Michael Ian Black
    7 0
    5.6
  • The Dukes of Hazzard (2005)

    Cursa din Hazzard

    Baietii familiei Duke, Bo (William Scott) si Luke (Johnny Knoxville) alaturi de superba Daisy Duke (Jessica Simpson) si Unchiul Jesse (Willie Nelson), incearca sa salveze ferma familiei din Hazzard County de lacomia lui Boss Hogg (Burt Reynolds).

    Regia: Jay Chandrasekhar
    19 0
    5.1
  • Helter Skelter (2004)

    Crime la-ntâmplare

    La sfarsitul anilor ‘60 Charlie Manson a innebunit America. Crimele facute de membrii Familiei in numele lui au declansat un fenomen in masa deopotriva periculos si inexplicabil. Iar filmul acesta se bazeaza pe evenimentele reale si ingrozitoare...

    Regia: John Gray
    4 2
    6.4
  • Garden State (2004)

    Un actor ambitios care locuieste in Los Angeles a reusit sa evite mult timp sa mai mearga in orasul sau natal. Dar odata cu reintoarcerea sa in aceste locuri, jocul sortii i-o aduce pe Sam (Natalie Portman).

    Regia: Zach Braff
    4 0
    7.4
  • Evil Alien Conquerors (2003)

    Doi extraterestri diabolici

    My-ik (Dietrich Bader) si Du-ug (Chris Parnell) sunt niste extraterestri diabolici de pe planeta Kabijj. Înarmati cu douã sãbii mai ascutite decât propriile lor minti, acesti extraterestri extraprosti au douã zile si jumãtate la dispozitie pentru...

    Regia: Chris Matheson
    0 1
    4.7
  • Wishcraft (2002)

    Brett Bumpers, un elev inteligent dar nu prea popular, primeste intr-o zi un pachet fara expeditor. Nimic nu prevesteste urmarile acestui incident pana cand tanarul realizeaza ca obiectul primit in pachet ii poate indeplini 3 dorinte.

    Regia: Danny Graves, Richard Wenk
    0 0
    5.2