Filmele și serialele cu Michelle Monaghan

 • Michelle Monaghan

  Michelle Monaghan

  46 de ani
  Data nașterii: 23.03.1976
  Locul nașterii: Winthrop, Iowa, USA
 • Every Breath You Take (2021)

  Îmi aparții

  Thriller psihologic captivant, despre un psihiatru a cărui carieră e în pericol când pacienta lui se sinucide. Când el îl invită pe fratele acesteia în casa sa ca să-i întâlnească soția și fiica, viața lui de familie e, dintr-odată, distrusă.

  Regia: Vaughn Stein
  23 5
  5.3
 • The Craft: Legacy (2020)

  Clubul tinerelor vrăjitoare

  Câteva liceene pun bazele unei întruniri a vrăjitoarelor. Sequel al filmului The Craft din 1996.

  Regia: Zoe Lister-Jones
  16 1
  4.4
 • Messiah (2020)

  Mesia

  Un bărbat apare de nicăieri pretinzând că este Mesia și reușește să-și atragă adepți în întreaga lume. Actele sale sunt puse la îndoială de o agentă CIA care nu ştie ce ar prefera: să aibă de-a face cu un escroc sau cu adevăratul Mesia.

  Scenariul: Michael Petroni
  53 2
  7.6
 • Mission: Impossible - Fallout (2018)

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

  Regia: Christopher McQuarrie
  530 35
  7.7
 • The Vanishing of Sidney Hall (2017)

  Dispariția lui Sidney Hall

  Sidney Hall devine faimos după ce scrie un roman care se vinde foarte bine. Când adevărul dureros din spatele cărții lui iese la suprafață, relația cu iubita lui se destramă și el dispare brusc.

  Regia: Shawn Christensen
  27 3
  6.8
 • Sleepless (2017)

  Noapte albă

  Vincent (Jamie Foxx), un polițist cu legături în lumea interlopă, ajunge să întoarcă un club de noapte cu susul în jos în căutarea fiului său răpit.

  Regia: Baran bo Odar
  216 12
  5.6
 • Patriots Day (2016)

  Ziua patrioților

  Patriots Day este relatarea atacului cu bombă de la Maratonul din Boston din 2013. Povestea prezintă rezultatul atacului, cât și vânătoarea care a urmat apoi pentru prinderea teroriștilor responsabili.

  Regia: Peter Berg
  135 14
  7.3
 • The Path (2016)

  Calea

  Scenariul: Jessica Goldberg
  17 1
  7.2
 • Pixels (2015)

  Pixels: O aventură digitală

  Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner pentru a elabora contraofensiva umană

  Regia: Chris Columbus
  25 1
  5.6
 • Fort Bliss (2014)

  Legături de familie

  După ce a lucrat 15 luni în Afganistan ca medic militar, Maggie s-a întors acasă în Texas. Ea este gata să-și reia viața pierdută în timpul plecării ei îndelungate și problematice. Prima ei prioritate este Paul, fiul ei de 5 ani.

  Regia: Claudia Myers
  0 0
  6.4
 • Playing It Cool (2014)

  Cel mai îndrăgostit bărbat

  Ce te faci când te arunci cu toată inima într-o poveste de dragoste, dar sentimentele nu îți sunt împărtășite? Cu inima zdrobită de indiferența alesei sale, un bărbat are o inițiativă surprinzătoare: să scrie despre experiența sa.

  Regia: Justin Reardon
  16 4
  5.9
 • The Best of Me (2014)

  Cel mai de preț cadou

  Amanda şi Dawson au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei.

  Regia: Michael Hoffman
  31 0
  6.6
 • Better Living Through Chemistry (2014)

  Dragostea e chimie, nu magie

  Cu tagline-ul "Fericirea nu are formulă", comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare.

  Regia: Geoff Moore, David Posamentier
  5 0
  6.2
 • Justice League: War (2014)

  Liga dreptății: Război

  Regia: Jay Oliva
  9 1
  7.2
 • True Detective (2014)

  Detectivii din California

  Serialul de succes se centrează acum pe un criminal care acționează într-un oraș murdar și corupt dintr-un district al Los Angeles-ului. În rolurile principale îi vedem pe Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

  Scenariul: Nic Pizzolatto
  241 12
  8.9