Filmele și serialele cu Mitchell Ryan

  • Mitchell Ryan

    Mitchell Ryan

    Data nașterii: 11.01.1934
    Decedat: 04.03.2022 (88 de ani)
  • Aftershock: Earthquake in New York (1999)

    Cosmar in orasul viselor

    New York este orasul care nu doarme niciodata. Dar somnul dispare definitiv cand un cutremur le tulbura linistea. In urma calamitatii mor o multime de oameni, viata isi chimba cursul, oamenii sunt terifiati. Pentru a depasi momentul, primarul...

    2 0
    5.3
  • Grosse Pointe Blank (1997)

    Punct ochit, punct lovit

    Martin si-a facut un nume ca specialist in asasinate. Ajuns in culmea succesului, el totusi simte ca viata lui este goala. Manat de dorinta de a gasi "implinire si adevar", el hotaraste sa participe la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului.

    Regia: George Armitage
    16 2
    7.3
  • The Devil's Own (1997)

    Prieten și dușman

    Brad Pitt joacă rolul lui Frankie McGuire, un adept IRA, mișcarea separatistă irlandeză, care și-a văzut tatăl ucis de soldații Armatei Britanice. El avea să crească sperând că într-o bună zi să-i ucidă pe criminalii părintelui sau.

    Regia: Alan J. Pakula
    25 0
    6.2
  • Dharma & Greg (1997)

    "Dharma & Greg"

    Scenariul: Chuck Lorre, Dottie Dartland Zicklin
    6 0
    6.4
  • Liar Liar (1997)

    Mincinosul mincinoșilor

    Fletcher e un avocat care își câștigă existența mințind pe toată lumea. Acest obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soția lui și începe să-i afecteze și relația cu fiul său, Max. O schimbare drastică va avea loc.

    Regia: Tom Shadyac
    32 0
    6.9
  • Halloween: The Curse of Michael Myers (1995)

    Halloween insangerat

    Cu sase ani in urma, locuitorii unui orasel au fost terorizati de Michael Myers. Disparitia misterioasa a acestuia si a nepoatei sale Jamie a readus pentru o vreme linistea. Dar nimeni nu banuia ca Jamie a fost de fapt rapita de fortele raului...

    Regia: Joe Chappelle
    11 1
    4.7
  • Speechless (1994)

    Fără vorbe

    Julia şi Kevin fac cunostinţă fără să ştie că sunt adversari. Ea scrie discursurile candidatului democrat, iar el discursurile candidatului republican în campania electorală. Deşi fiecare descoperă ocupaţia celuilalt, atracţia e la fel de puternică.

    Regia: Ron Underwood
    7 1
    5.8
  • Blue Sky (1994)

    Cer albastru

    Sotia unui capitan al armatei americane, un specialist care nu este de acord cu testele nucleare, are o aventura cu superiorul acestuia, comandantul unei baze militare din Alabama.

    Regia: Tony Richardson
    Oscar-uri:
    9 0
    6.4
  • Star (1993)

    Vedeta

    Cand Crystal avea 16 ani, si-a pierdut tatal pe care il diviniza, iar viata ei nu a mai fost niciodata la fel. Cu o mama mult prea severa, Crystal pleaca de-acasa fara un ban. Canta intr-un club de noapte din San Francisco, din ce in ce mai apreciata

    Regia: Michael Miller
    0 0
    5.5
  • Hot Shots! Part Deux (1993)

    Formidabilul: Partea a doua

    Pentru că iubita îl părăsește, Topper Harley se retrage la o mănăstire. Liniștea și meditația îi sunt întrerupte de vizita unei femei, agent CIA, care îi solicită sprijin pentru eliberarea prietenului și fostului șef, Denton Walters, luat prizonier.

    Regia: Jim Abrahams
    68 1
    6.6
  • Aces: Iron Eagle III (1992)

    Vulturul de fier III

    Regia: John Glen
    7 0
    3.7
  • Lethal Weapon (1987)

    Armă mortală

    Filmul prezintă povestea prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin, un alb rebel și cam sărit care se aruncă în tot felul de acțiuni riscante, și Roger, polițist de culoare, familist convins, care încă se gândește că ar fi putut fi medic.

    Regia: Richard Donner
    65 0
    7.6
  • Regia: William A. Fraker
    0 0
    5.8
  • The Friends of Eddie Coyle (1973)

    Prietenii lui Eddie Coyle

    Eddie Coyle este un traficant de arme din Boston care nu are de gând să ajungă la închisoare și nici nu vrea să renunțe la stilul de viață pe care îl are. Prin urmare, el continuă contrabanda cu arme, dar devine informator al poliției, precum și...

    Regia: Peter Yates
    3 0
    7.4
  • Magnum Force (1973)

    Forța cartușului

    Inspectorul de la Poliția din San Francisco, "Dirty" Harry Callahan, și noul său partener, Early Smith, sunt suspendați din cadrul Secției de Omucideri din cauza metodelor practicate, ce nu sunt pe placul șefului lor, locotenentul Neil Briggs.

    Regia: Ted Post
    55 0
    7.2