Filmele și serialele cu Nancy Travis

  • Nancy Travis

    Nancy Travis

    62 de ani
    Data nașterii: 21.09.1961
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Scenariul: Chuck Lorre
    33 5
    8.2
  • Squatters (2014)

    Regia: Martin Weisz
    0 1
    5.7
  • Last Man Standing (2011)

    Bărbat în minoritate

    Last Man Standing este povestea lui Mike, un bărbat care încearcă să rămână... bărbat într-o lume din ce în ce mai dominată de femei.

    Scenariul: Jack Burditt
    13 1
    7.5
  • Regia: John Kent Harrison
    0 0
    5.9
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

    Patru prietene și o pereche de blugi

    Au fost odata ca niciodata patru foarte bune prietene. Erau atat de apropiate, incat lucrul de care se temeau cel mai mult era ca intr-o buna zi vor trebui sa se desparta.

    Regia: Ken Kwapis
    15 0
    6.5
  • Rose Red (2002)

    Groaza

    Doctor în psihologie, Joyce Reardon este pasionată de paranormal. Alături de un grup de prieteni, interesaţi ca şi ea de descifrarea unor mistere, Joyce încearcă să pătrundă în tainele unei vechi case - Rose Red - unde, de-a lungul anilor, au avut...

    13 1
    6.7
  • Auggie Rose (2000)

    Substituirea

    La un moment dat viata lui John Nolan ia o intorsatura ciudata, din cauza unui jaf dintr-un magazin de bauturi. Un strain, Auggie Rose, moare in bratele sale, iar John, in mod straniu se simte vinovat.

    Regia: Matthew Tabak
    1 0
    6.3
  • Bogus (1996)

    Acest film fantastic este povestea plina de farmec a baietelului Albert, fiul rasfatat al unei magiciene din Las Vegas de la care a mostenit anumite inzestrari supranaturale.

    Regia: Norman Jewison
    0 0
    5.3
  • Fluke (1995)

    Fluke - o minune de cățel

    Afaceristul Tom este atat de obsedat de succes, incat isi ignora aproape complet sotia, Carol, si fiul, Brian. Dar totul se schimba atunci cand moare intr-un accident de masina si se reincarneaza intr-un catel pe nume Fluke.

    Regia: Carlo Carlei
    7 0
    6.6
  • Greedy (1994)

    Lăcomia

    Unchiul McTeague (Kirk Douglas) este un mosulet simpatic cu o avere si mai simpatica. Desi nu are copii, Joe are o gramada de rude care nu-l plac cu adevarat, dar care fac tot posibilul sa-i intre in gratii in vederea mostenirii unei parti din avere

    Regia: Jonathan Lynn
    8 0
    6.3
  • So I Married an Axe Murderer (1993)

    Însurat cu o criminală

    Charlie, un poet de duzina, nu are noroc la femei pana cand, intr-o buna zi, o intalneste pe Harriet, fata perfecta. Aceasta lucreaza intr-o macelarie si, in ciuda meseriei pe care o are, pare sa fie cea mai dulce si iubitoare femeie din lume.

    Regia: Thomas Schlamme
    6 0
    6.5
  • The Vanishing (1993)

    Dispariția

    După ce au planuit multă vreme o vacanţă pe care au dorit-o perfectă, Diane Shaver (Sandra Bullock) şi iubitul ei Jeff Harriman pleacă împreună în călătoria mult visată. Însă după doar câteva zile, Diane dispare fără urmă. Timp de trei ani,...

    Regia: George Sluizer
    15 2
    6.3
  • Three Men and a Little Lady (1990)

    Trei bărbați și o fetiță

    Trei barbati si un bebelus se petrece la sase ani dupa ce Peter, Michael si Jack practic au adoptat-o pe micuta Mary. Cei trei tati sunt insa devastati cand Sylvia, mama fetei, ia decizia sa isi asume singura cresterea ei si sa se mute in Anglia.

    Regia: Emile Ardolino
    4 0
    5.5
  • Loose Cannons (1990)

    Echipa trăsnită

    Mac este un poliţist cunoscut şi capabil, iar Ellis e noul său coleg. Un coleg cel puţin ciudat care, ori de câte ori se confruntă cu acte de violenţă, se transformă in Popey, Căpitanul Kirk, Road Runner sau alte personaje cunoscute.

    Regia: Bob Clark
    3 0
    4.9
  • Internal Affairs (1990)

    Afaceri interne

    Raymold isi incepe cariera in cadrul departamentului de Afaceri Interne din cadrul politiei din LA. Impreuna cu partenerul sau, Amy, incepe curand sa monitorizeze activitatea politistului Dennis Peck, implicat in afaceri murdare.

    Regia: Mike Figgis
    19 1
    6.5