Filmele și serialele cu Naomie Harris

 • My Last Five Girlfriends (2009)

  Cinci iubite din trecutul meu

  Regia: Julian Kemp
  0 0
  5.7
 • Ninja Assassin (2009)

  Asasinul ninja

  Cules de copil de pe strada, crescut și educat în spiritul ninja de clanul Ozunu - organizație a cărei simplă existență este considerată un mit - Raizo întoarce spatele celor care s-au îngrijit de el.

  Regia: James McTeigue
  31 4
  6.3
 • August (2008)

  În pragul falimentului, Tom (Josh Hartnett) e convins că produsele LandShark sunt încă la mare căutare și destinate să revoluționeze viitorul afacerilor. Tom are dreptate, dar drumul către revoluție nu arată așa cum credea el.

  Regia: Austin Chick
  0 0
  5.3
 • Street Kings (2008)

  Regii străzii

  Ludlow e un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești.

  Regia: David Ayer
  32 3
  6.8
 • Miami Vice (2006)

  Dupa o scurgere de informatii din Joint Inter-Agency Task Force (JIATF), FBI-ul cere ajutor autoritatilor din Miami care nu fac parte din compromisul grup al Agentiei.

  Regia: Michael Mann
  19 0
  6.0
 • After the Sunset (2004)

  După apus

  Dupa un ultim jaf, un hot profesionist (Pierce Brosnan) se retrage pe o insula paradisiaca. Pe urmele lui se afla inamicul sau, agentul FBI Lloyd (Woody Harrelson). Curand intre ei incepe un joc de-a soarecele si pisica.

  Regia: Brett Ratner
  33 0
  6.3
 • 28 Days Later... (2002)

  După 28 de zile

  După ce un virus distrugător a distrus aproape toată planeta, un grup de supravieţuitori încearcă să salveze rasa umană de la dispariţie. Un film apocaliptic, realizat de Danny Boyle (Plaja, Trainspotting).

  Regia: Danny Boyle
  30 3
  7.6