Filmele și serialele cu Natascha McElhone

  • Natascha McElhone

    Natascha McElhone

    54 de ani
    Data nașterii: 14.12.1969
    Locul nașterii: Surrey, England, UK
  • Halo (2022)

    Descriind un conflict epic din secolul XXVI dintre umanitate și o amenințarea extraterestră cunoscută sub numele de Legământul, seria întrețese povești personale atent conturate cu acțiunea, aventura și o viziune imaginativă asupra viitorului.

    Scenariul: Steven Kane, Kyle Killen
    864 16
    7.3
  • The First (2018)

    Destinație: Marte

    Un serial original Hulu, The First prezintă efortul depus pentru realizarea unei prime misiuni cu echipaj pe planeta Marte.

    Scenariul: Beau Willimon
    58 5
    6.6
  • London Town (2016)

    Orașul Londra

    Actorul Jonathan Rhys-Meyers, starul lui The Tudors, îl va interpreta pe Joe Strummer, un muzician britanic care și-a pus amprenta asupra istoriei muzicale a anilor ’70 prin hit-urile lansate cu trupa sa, The Clash.

    Regia: Derrick Borte
    2 0
    6.4
  • Mr. Church (2016)

    Dl. Church

    Pentru că este grav bolnavă, iar puterile o părăsesc câte puțin cu fiecare zi care trece, mama micuței Charlotte este nevoită să apeleze la serviciile talentatului bucătar Henry Joseph Church pentru a le ajuta cu treburile gospodărești. Numai că...

    Regia: Bruce Beresford
    22 1
    7.6
  • Designated Survivor (2016)

    Președinte de rezervă

    În urma unui atac catastrofic asupra clădirii Capitoliului, găsirea responsabilului pentru atentat și oprirea amenințării unui nou atac pe teren american devin o luptă contra cronometru pentru noul Președinte al SUA, Tom Kirkman (Kiefer Sutherland)

    Scenariul: David Guggenheim
    704 15
    7.4
  • Believe (2013)

    Trebuie să crezi

    Regia: David Scheinmann
    0 0
    5.7
  • Romeo & Juliet (2013)

    Romeo și Julieta

    Romeo si Julieta se casatoresc in secret. Dar un eveniment neasteptat le schimba viata atat lor cat si familiilor lor pentru totdeauna.

    Regia: Carlo Carlei
    11 1
    5.8
  • The Kid (2010)

    Regia: Nick Moran
    2 1
    6.8
  • Thorne: Sleepyhead (2010)

    Anchetele detectivului Tom Thorne

    Detectivul Tom Thorne investighează crimele comise de un ucigaș în serie cu evidente cunoștințe medicale, întrucât toate victimele sale par să fi decedat din cauza unor atacuri de cord.

    1 2
    6.7
  • Blessed (2008)

    Un negustor isi pierde dintr-o data tot in ceea ce credea. Cautand mangaiere pe o insula izolata, viata lui este intoarsa pe dos de catre o fetita.

    Regia: Mark Aldridge
    0 0
    6.2
  • Când tatal Mariei Merryweather moare, fetița de numai 13 ani este nevoită să părăsească viața tihnită pe care o dusese pană atunci la Londra. Astfel pleacă să locuiască cu domnul Benjamin, un unchi excentric de a cărui existență nu stiuse până...

    Regia: Gábor Csupó
    23 1
    6.0
  • Californication (2007)

    Californicația

    Un scriitor încearcă să-și împartă viața între carieră, relația cu fiica lui, relatia cu fosta iubita si atractia lui pentru femei frumoase

    Scenariul: Tom Kapinos
    35 0
    8.3
  • Big Nothing (2006)

    Un mare nimic

    Protagonistul filmului, Charlie Wood (David Schwimmer), un ghinionist si profesor somer se vede obligat sa se angajeze la un call center pentru a putea aduce un venit pentru sotia sa Penelope (Natascha McElhone), ofiter de politie local si Emily...

    Regia: Jean-Baptiste Andrea
    14 0
    6.7
  • Revelations (2005)

    Apocalipsa

    Sfarsitul este aici. Semnele sfarsitului sunt peste tot, ne coplesesc cu intensitatea lor, nu le mai putem ignora, nu mai avem cum sa nu le simtim. Un copil are puteri miraculoase, reuseste sa vindece oameni, dar la scurta vreme dupa vindecare...

    Scenariul: David Seltzer
    0 0
    6.3
  • Ladies in Lavender (2004)

    Doamnele de la malul mării

    Surorile Widdingtone, Janet si Ursula stau linistite in casa lor de la tarmul marii. Aflandu-se la varsta a treia, nu pare sa li se mai poata intampla ceva care sa le schimbe vietile. Pana cand, intr-o zi gasesc pe tarm un tanar aproape mort.

    Regia: Charles Dance
    10 0
    7.0