Filmele și serialele cu Noah Wyle

  • Noah Wyle

    Noah Wyle

    52 de ani
    Data nașterii: 04.06.1971
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Scenariul: Chris Downey, John Rogers
    48 6
    8.2
  • Inspirat din romanul omonim al lui Ron Rash, The World Made Straight este povestea unui tânăr de 17 ani, Travis, care dă din întâmplare peste o fermă de marijuana cândva în anii '70, în Carolina de Nord, ajungând apoi să se implice în traficul de...

    Regia: David Burris
    3 1
    5.5
  • The Librarians (2013)

    Bibliotecarii

    Serialul Bibliotecarii are în centru o organizație antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică și secretă care ne încojoară. Acest grup rezolvă mistere imposibile.

    Scenariul: John Rogers
    137 2
    7.2
  • Snake and Mongoose (2013)

    Snake & Mongoose

    Regia: Wayne Holloway
    0 0
    5.7
  • Falling Skies (2011)

    Asediu din Ceruri

    FALLING SKIES debutează cu imaginea lumii aflate în haos după ce un atac extraterestru a distrus cea mai mare parte a planetei.

    Scenariul: Robert Rodat
    56 3
    7.1
  • The Librarian III: The Curse of the Judas Chalice (2008)

    Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat

    Bibliotecarul Flynn recuperează piatra filosofală în cadrul unei licitații, dar la scurt timp își pierde iubita. Flynn pleacă la New Orleans, unde se îndrăgostește de o cântăreață franceză. Fata e păzitoarea formulei care poate să reînvie vampirii.

    Regia: Jonathan Frakes
    31 0
    6.4
  • An American Affair (2008)

    O poveste americană

    Deși are numai treisprezece ani, Adam Stafford petrece prea mult timp singur, cufundat în gândurile sale. El o spionează pe Catherine Caswell, o fermecătoare blondă trecută de treizeci de ani, care s-a mutat de curând în vecinătate...

    Regia: William Olsson
    7 0
    6.1
  • Nothing But the Truth (2008)

    Adevărul și numai adevărul

    Rachel are un soț iubitor, un băiețel minunat și o meserie la care ține. Ea e jurnalist. Într-o zi, Rachel intră în posesia unei informații secrete, iar articolul prin care dezvăluie identitatea unei agente CIA aflată în misiune îi dă viața peste cap

    Regia: Rod Lurie
    22 2
    7.1
  • The Librarian: Return to King Solomon's Mines (2006)

    Bibliotecarul: Întoarcerea în minele regelui Solomon

    Fynn Carsen, bibliotecarul si aventurierul care are in grija secretele pastrate in cea mai misterioasa biblioteca din lume, are o noua misiune. Carsen trebuie sa porneasca intr-o calatorie spre legendarele mine ale lui Solomon.

    Regia: Jonathan Frakes
    34 1
    6.1
  • The Librarian: Quest for the Spear (2004)

    Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților

    Flynn s-a remarcat in facultate, dar, in urma unui conflict cu un profesor, a abandonat studiile. Dupa un interviu la biblioteca metropolitana, afla ca i s-a oferit de lucru. Ceea ce parea o slujba oarecare, se dovedeste a fi mult mai mult.

    Regia: Peter Winther
    38 1
    6.2
  • Enough (2002)

    Destul

    În filmul Destul! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ - o femeie obișnuită, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui

    Regia: Michael Apted
    27 0
    5.8
  • Fail Safe (2000)

    Pericol nuclear

    In timpul Razboiului Rece, lumea ajunge in pragul unei catastrofe nucleare cand un bombardier american primeste din greseala ordinul de a lansa o bomba atomica asupra Moscovei.

    Regia: Stephen Frears, Martin Pasetta
    1 0
    7.4
  • Pirates of Silicon Valley (1999)

    Pirații Văii Siliciului

    Filmul este un semidocumentar despre oamenii care au pus bazele tehnologiei PC, anii lor de colegiu, primii pasi in fondarea companiilor si actiunilor lor, care au dus la formarea celor doua mari imperii: Apple Computer Corporation si Microsoft Inc..

    Regia: Martyn Burke
    3 0
    7.2
  • The Myth of Fingerprints (1997)

    În familie

    “In familie” este debutul in regie al lui Bart Freundlich si vorbeste despre povestea unei familii destul de defecte care, dupa trei ani de rupturi, se reintalneste in varianta completa ca sa sarbatoreasca Ziua Recunostintei.

    Regia: Bart Freundlich
    0 0
    6.0
  • ER (1994)

    Spitalul de Urgență

    Scenariul: Michael Crichton
    3 1
    7.9