Filmele și serialele cu Nonso Anozie

 • Nonso Anozie

  Nonso Anozie

  45 de ani
  Data nașterii: 28.05.1979
  Locul nașterii: Camden, London, England, UK
 • Sweet Tooth (2021)

  Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe

  Bazat pe îndrăgitele benzi desenate de la DC Comics, Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe este un basm postapocaliptic despre un băiat jumătate om, jumătate cerb, un bărbat singuratic și aventura extraordinară în care pornesc împreună.

  Scenariul: Jim Mickle
  26 1
  7.7
 • Dragon Rider (2020)

  Călărețul dragonilor

  Regia: Tomer Eshed
  2 0
  5.7
 • Guava Island (2019)

  Regia: Hiro Murai
  1 2
  6.6
 • All Is True (2018)

  Ultimul act

  Un portret al lui William Shakespeare în ultimii trei ani ai vieții lui când părăsește Londra și se întoarce la familia lui din Stratford. Filmul îl urmărește pe Shakespeare care încearcă să repare relațiile cu soția și fiicele lui.

  Regia: Kenneth Branagh
  24 4
  6.3
 • Peter Pan (2015)

  Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri

  Joe Wright se inspiră din celebrul roman, dar îi reinventează micului Peter biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi că destinul său este să salveze întregul tărâm

  Regia: Joe Wright
  21 1
  5.7
 • Tut (2015)

  Tut: destinul unui faraon

  18 0
  7.0
 • Zoo (2015)

  Animalele încep să atace oameni din întreaga lume cu o violență ieșită din comun. Un zoolog care organizează expediții în Africa observă comportamentul animalelor și își propune să rezolve situația înainte ca atacurile să devină coordonate.

  Scenariul: Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner
  55 5
  6.7
 • Cinderella (2015)

  Cenușăreasa

  Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună și ai curaj"

  Regia: Kenneth Branagh
  47 3
  6.9
 • Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

  Jack Ryan: Agentul din umbră

  După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina economia SUA. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul pornește să salveze situația.

  Regia: Kenneth Branagh
  75 3
  6.2
 • Ender's Game (2013)

  Jocul lui Ender

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham. Un nou atac e însă iminent, iar Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător.

  Regia: Gavin Hood
  54 2
  6.6
 • Dracula (2013)

  Dracula merge la Londra, dându-se drept un afacerist dornic să aducă în orașul victorian știința modernă. În realitate, el caută să le vină de hac celor care au îndrăznit să îl trădeze în urmă cu câteva sute de ani.

  Scenariul: Cole Haddon
  9 0
  7.3
 • The Grey (2012)

  The Grey: La limita supraviețuirii

  Un grup de sondori de pe o platformă petrolieră ajunge, în urma unui accident de avion, în zona de vânătoare a unor lupi din tundra îngheţată din Alaska

  Regia: Joe Carnahan
  57 4
  6.7
 • Conan the Barbarian (2011)

  Conan barbarul

  După ce a fost martor la uciderea tatălui său și distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan nu mai are altă șansă decât să se alăture unei lumi nelegiuite, în care devine pe rând  borfaș, pirat și apoi războinic.

  Regia: Marcus Nispel
  49 4
  5.1
 • Brighton Rock (2010)

  Un gangster dintr-un mic oras se casatoreste cu o chelnerita care l-a vazut omorand un asasin rival, pentru a o face sa pastreze secretul. Cand membrii bandei sale incep sa se indoiasca de el, ajunge sa fie din ce in ce mai disperat si mai violent.

  Regia: Rowan Joffe
  2 0
  5.7
 • Cass (2008)

  Povestea incredibila a unui orfan jamaican care, adoptat de un cuplu de albi varstnici si crescut intr-o zona a Londrei populata exclusiv de albi, a devenit unul dintre cei mai respectati si de temut oameni din Marea Britanie...

  Regia: Jon S. Baird
  2 0
  6.4