Filmele și serialele cu Orlando Bloom

 • Orlando Bloom

  Orlando Bloom

  45 de ani
  Data nașterii: 13.01.1977
  Locul nașterii: Canterbury, Kent, England, UK
 • Regia: John Ridley
  5 5
  4.4
 • Wonder Boy (2019)

  Regia: Anissa Bonnefont
  0 0
  6.7
 • The Outpost (2019)

  Avanpostul

  Povestea unei mici echipe de soldați americani aflați în luptă împotriva a sute de luptători talibani în Afganistan.

  Regia: Rod Lurie
  109 14
  6.8
 • Carnival Row (2019)

  Un serial original Amazon, Carnival Row, cu Cara Delevingne şi Orlando Bloom, este o lume Victoriană fantastică, plină de creaturi fantastice imigrante. Tratate de oameni ca animale, ele nu au voie să trăiască, să iubească sau să zboare liber.

  Scenariul: René Echevarria, Travis Beacham
  98 5
  7.8
 • Retaliation (2017)

  Regia: Ludwig Shammasian, Paul Shammasian
  4 1
  5.5
 • Unlocked (2017)

  Unlocked Pericol descătușat

  Alice, fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire la Londra. E reticentă în a reveni la fostul job. Ultima ei anchetă eșuase, neputând opri un atac cu zeci de victime. Cu toate astea, un posibil atac biologic la Londra o face să se răzgândească

  Regia: Michael Apted
  265 16
  6.3
 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

  Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

  Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

  Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  451 32
  6.5
 • Zulu (2013)

  Acțiunea are loc într-o Africa de Sud trăind cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Polițiștii Brian (Orlando Bloom) și Ali (Forest Whitaker) au parte de provocarea vieții în timpul unei patrule.

  Regia: Jérôme Salle
  1 0
  6.7
 • The Good Doctor (2011)

  Doctorul bun

  Martin Blake este un englez aflat în primul an de rezidențiat, care este repartizat la un spital din California și vrea să-i impresioneze pe șeful rezidenților Waylans, pe asistenta medicală Theresa și pe colegul Dan. Ambițios, anxios și...

  Regia: Lance Daly
  9 0
  5.5
 • The Three Musketeers (2011)

  Cei trei muschetari

  Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

  Regia: Paul W. S. Anderson
  58 3
  5.7
 • New York, I Love You (2008)

  Noule York, Te iubesc

  O antologie îndrăzneață, proiectul cinematografic New York, I Love You prezintă altoirea a mai multe povești de dragoste petrecute în una dintre cele mai iubite metropole ale lumii: New York

  Regia: Yvan Attal, Fatih Akın, Randall Balsmeyer
  5 0
  6.2
 • Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

  Pirații din caraibe: La capătul lumii

  Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfârșit. Lordul Beckett de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricoșătorului vas-fantomă, „Olandezul Zburător”, și a căpitanului său malefic și răzbunător, Davy Jones.

  Regia: Gore Verbinski
  104 2
  7.1
 • Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

  Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort

  Căpitanul Jack Sparrow se trezește din nou prins într-o intrigă supranaturală. Jack află că are o datorie de sânge în contul legendarului Davey Jones, stăpânul infam al adâncurilor oceanului și Căpitanul corabiei-fantomă The Flying Dutchman.

  Regia: Gore Verbinski
  Oscar-uri:
  113 1
  7.3
 • Elizabethtown (2005)

  O fabula comica, surprinzatoare si sincera despre viata si moarte, Elizabethtown este calatoria unui tanar barbat intr-o directie necunoscuta si a unei femei care il ajuta sa-si limpezeasca conceptiile despre lumea ce il inconjoara.

  Regia: Cameron Crowe
  12 5
  6.4
 • Kingdom of Heaven (2005)

  Regatul Raiului

  Superproductia lui Ridley Scott, Kingdom of Heaven cu Orlando Bloom, Liam Neeson si Jeremy Irons in rolurile principale se anunta una dintre cele mai impresionante pelicule ale anului 2005. Un film despre cruciadele secolului al XII-lea.

  Regia: Ridley Scott
  129 5
  7.2