Filmele și serialele cu Orlando Bloom

 • Orlando Bloom

  Orlando Bloom

  47 de ani
  Data nașterii: 13.01.1977
  Locul nașterii: Canterbury, Kent, England, UK
 • Regia: Eshom Nelms, Ian Nelms
  54 8
  5.4
 • Gran Turismo (2023)

  Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la...

  Regia: Neill Blomkamp
  97 6
  7.1
 • Needle in a Timestack (2021)

  Amintirile și timpul

  Dacă iubirea are forma unui cerc, ce limite ai depăși ca să fii cu sufletul tău pereche? În această poveste de dragoste captivantă, Nick și Janine trăiesc în fericire conjugală, până când fostul soț al lui Janine deformează timpul în încercarea de...

  Regia: John Ridley
  7 6
  5.3
 • Wonder Boy (2019)

  Un documentar în care directorul de creație al Balmain, Olivier Rousteing, povestește despre modul în care prind viață creațiile lui și despre căutarea originilor sale.

  Regia: Anissa Bonnefont
  0 0
  6.7
 • The Outpost (2019)

  Avanpostul

  Povestea unei mici echipe de soldați americani aflați în luptă împotriva a sute de luptători talibani în Afganistan.

  Regia: Rod Lurie
  120 15
  6.8
 • Carnival Row (2019)

  Cartierul făpturilor mitologice

  Carnival Row, cu Cara Delevingne și Orlando Bloom, este o lume Victoriană fantastică, plină de creaturi fantastice imigrante. Tratate de oameni ca animale, ele nu au voie să trăiască, să iubească sau să zboare liber.

  Scenariul: René Echevarria, Travis Beacham
  201 6
  7.7
 • Regia: Charles Martin
  2 0
  4.4
 • Retaliation (2017)

  Regia: Ludwig Shammasian, Paul Shammasian
  4 1
  5.5
 • Unlocked (2017)

  Unlocked: Pericol descătușat

  Alice, fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire la Londra. E reticentă în a reveni la fostul job. Ultima ei anchetă eșuase, neputând opri un atac cu zeci de victime. Cu toate astea, un posibil atac biologic la Londra o face să se răzgândească

  Regia: Michael Apted
  275 16
  6.3
 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

  Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

  Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

  Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  477 32
  6.5
 • Zulu (2013)

  Acțiunea are loc într-o Africa de Sud trăind cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Polițiștii Brian (Orlando Bloom) și Ali (Forest Whitaker) au parte de provocarea vieții în timpul unei patrule.

  Regia: Jérôme Salle
  1 1
  6.7
 • The Good Doctor (2011)

  Doctorul bun

  Martin Blake este un englez aflat în primul an de rezidențiat, care este repartizat la un spital din California și vrea să-i impresioneze pe șeful rezidenților Waylans, pe asistenta medicală Theresa și pe colegul Dan. Ambițios, anxios și...

  Regia: Lance Daly
  9 0
  5.5
 • The Three Musketeers (2011)

  Cei trei muschetari

  Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

  Regia: Paul W. S. Anderson
  74 3
  5.7
 • Sympathy for Delicious (2010)

  Un talent metafizic

  După ce rămâne paralizat în urma unui accident de motocicletă, Dean, un tânăr DJ din Los Angeles își vede năruindu-se cariera atât de promițătoare înainte de eveniment. Întâlnirea providențială cu preotul Roselli îi deschide ochii.

  Regia: Mark Ruffalo
  2 0
  5.6
 • Main Street (2010)

  Străinul

  Străinul este o dramă contemporană despre mai mulți localnici ai unui orășel din sudul Statelor Unite, ale căror vieți sunt schimbate de sosirea unui străin cu un plan controversat pentru salvarea orașului lor decăzut.

  Regia: John Doyle
  0 0
  4.8