Filmele și serialele cu Orlando Bloom

  • Orlando Bloom

    Orlando Bloom

    47 de ani
    Data nașterii: 13.01.1977
    Locul nașterii: Canterbury, Kent, England, UK
  • Regia: Eshom Nelms, Ian Nelms
    48 8
    5.4
  • Gran Turismo (2023)

    Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la...

    Regia: Neill Blomkamp
    96 6
    7.1
  • Needle in a Timestack (2021)

    Amintirile și timpul

    Dacă iubirea are forma unui cerc, ce limite ai depăși ca să fii cu sufletul tău pereche? În această poveste de dragoste captivantă, Nick și Janine trăiesc în fericire conjugală, până când fostul soț al lui Janine deformează timpul în încercarea de...

    Regia: John Ridley
    7 6
    5.3
  • Wonder Boy (2019)

    Un documentar în care directorul de creație al Balmain, Olivier Rousteing, povestește despre modul în care prind viață creațiile lui și despre căutarea originilor sale.

    Regia: Anissa Bonnefont
    0 0
    6.7
  • The Outpost (2019)

    Avanpostul

    Povestea unei mici echipe de soldați americani aflați în luptă împotriva a sute de luptători talibani în Afganistan.

    Regia: Rod Lurie
    120 15
    6.8
  • Carnival Row (2019)

    Cartierul făpturilor mitologice

    Carnival Row, cu Cara Delevingne și Orlando Bloom, este o lume Victoriană fantastică, plină de creaturi fantastice imigrante. Tratate de oameni ca animale, ele nu au voie să trăiască, să iubească sau să zboare liber.

    Scenariul: René Echevarria, Travis Beacham
    201 6
    7.7
  • Regia: Charles Martin
    2 0
    4.4
  • Retaliation (2017)

    Regia: Ludwig Shammasian, Paul Shammasian
    4 1
    5.5
  • Unlocked (2017)

    Unlocked: Pericol descătușat

    Alice, fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire la Londra. E reticentă în a reveni la fostul job. Ultima ei anchetă eșuase, neputând opri un atac cu zeci de victime. Cu toate astea, un posibil atac biologic la Londra o face să se răzgândească

    Regia: Michael Apted
    274 16
    6.3
  • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

    Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

    Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

    Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
    474 32
    6.5
  • Zulu (2013)

    Acțiunea are loc într-o Africa de Sud trăind cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Polițiștii Brian (Orlando Bloom) și Ali (Forest Whitaker) au parte de provocarea vieții în timpul unei patrule.

    Regia: Jérôme Salle
    1 1
    6.7
  • The Good Doctor (2011)

    Doctorul bun

    Martin Blake este un englez aflat în primul an de rezidențiat, care este repartizat la un spital din California și vrea să-i impresioneze pe șeful rezidenților Waylans, pe asistenta medicală Theresa și pe colegul Dan. Ambițios, anxios și...

    Regia: Lance Daly
    9 0
    5.5
  • The Three Musketeers (2011)

    Cei trei muschetari

    Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

    Regia: Paul W. S. Anderson
    74 3
    5.7
  • Sympathy for Delicious (2010)

    Un talent metafizic

    După ce rămâne paralizat în urma unui accident de motocicletă, Dean, un tânăr DJ din Los Angeles își vede năruindu-se cariera atât de promițătoare înainte de eveniment. Întâlnirea providențială cu preotul Roselli îi deschide ochii.

    Regia: Mark Ruffalo
    2 0
    5.6
  • Main Street (2010)

    Străinul

    Străinul este o dramă contemporană despre mai mulți localnici ai unui orășel din sudul Statelor Unite, ale căror vieți sunt schimbate de sosirea unui străin cu un plan controversat pentru salvarea orașului lor decăzut.

    Regia: John Doyle
    0 0
    4.8