Filmele și serialele cu Orlando Jones

  • Orlando Jones

    Orlando Jones

    56 de ani
    Data nașterii: 10.04.1968
    Locul nașterii: Mobile, Alabama, USA
  • American Gods (2017)

    Zei Americani

    Cu puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat.

    Scenariul: Bryan Fuller, Michael Green
    313 30
    7.6
  • Enemies Closer (2013)

    Dușmani apropiați

    Undeva în pădurile reci de la graniţa dintre Canada şi SUA, doi duşmani de moarte trebuie să colaboreze pentru a scăpa de un cartel de droguri care va face orice pentru a recupera un transport rătăcit în acea zonă.

    Regia: Peter Hyams
    21 3
    5.1
  • Sleepy Hollow (2013)

    Călărețul fără cap

    În această abordare modernă a poveștii lui Washington Irving, Legenda lui Sleepy Hollow, Ichabod Crane este renăscut în secolul 21 și urmărește Călărețul Fără Cap. Odată cu desfășurarea acțiunii se dovedește că defapt Călărețul Fără Cap este unul...

    Scenariul: Alex Kurtzman, Phillip Iscove, Roberto Orci
    78 0
    7.3
  • Seconds Apart (2011)

    Regia: Antonio Negret
    0 0
    5.6
  • Beyond a Reasonable Doubt (2009)

    Vinovat și victimă

    Remake al celebrului film noir din 1956, Beyond a Reasonable Doubt se învârte în jurul înscenării unei crime. Obsedat să dovedească incompetența unui procuror, un jurnalist își convinge cel mai bun prieten să-i facă acestuia o farsă.

    Regia: Peter Hyams
    10 3
    5.8
  • Regia: Ron Satlof
    0 0
    4.6
  • Primeval (2007)

    Monstrul preistoric

    O echipă de știri care decide să captureze un monstru și să pună capăt atacurilor lui, se afundă în jungla africană pentru a-și vâna prada. Gustave, cum îi spun localnicii, este și el la pândă - întotdeauna în mișcare, întotdeauna ascuns.

    Regia: Michael Katleman
    10 0
    4.8
  • House of D (2004)

    Casa D

    Ajuns intr-un moment crucial al existentei, Tom incepe sa puna in balanta etapele care i-au marcat evolutia. Tanarul porneste de la primele sale amintiri, mai exact de la perioada copilariei. In acest moment actiunea filmului se muta in anul 1973.

    Regia: David Duchovny
    5 0
    6.8
  • Biker Boyz (2003)

    Băieți pe motoare

    Filmul este legendara poveste a lui Manuel Galloway (Fishburne), cunoscut si ca “Regele din Cali”, presedintele unui club de motociclisti afro-americani. Membrii clubului sunt in cea mai mare parte oameni de afaceri care, odata cu venirea noptii,...

    Regia: Reggie Rock Bythewood
    8 2
    4.6
  • Drumline (2002)

    În ritmul tobei

    In ritmul tobei este un film care vine din lumea plina de energie, culori si spectacol a fanfarelor colegiilor americane, o comedie despre un baiat plin de figuri care se asteapta sa conduca fanfara scolii sale catre victorie. Nick este un...

    Regia: Charles Stone III
    7 0
    5.9
  • Say It Isn't So (2001)

    Spune că nu-i așa!

    Un tanar afla ca tanara de care e indragostit îi e soră. Cu inimile zdrobite, se despart. Examinand mai atent problema, el afla ca de fapt s-a produs o greseala in hartii si ca ea nu e sora lui. Face descoperirea asta chiar inainte de nunta ei.

    Regia: J.B. Rogers
    6 1
    5.0
  • Double Take (2001)

    Cască ochii că o-ncurci

    Cam cum ar fi sa cazi "din lac in put". O excelenta comedie de actiune "impanata cu traficantii mexicani, agenti FBI, urmariri si bineinteles femei frumoase.

    Regia: George Gallo
    11 1
    5.4
  • Evolution (2001)

    Evoluție

    Comedia Evoluţie prezintă haosul care se instalează atunci când un meteorit cade pe Pământ, eliberând forme de viaţă extraterestră ce vor da un nou înţeles expresiei “supravieţuieşte cel mai tare”

    Regia: Ivan Reitman
    18 2
    6.1
  • Bedazzled (2000)

    Pact cu diavolița

    BEDAZZLED este o comedie romantică delicioasă în care un programator inhibat, Elliot Richards (Brendan Fraser), se străduiește fără succes să fie băgat în seamă de o colegă de serviciu. Este dispus chiar sa faca pact cu diavolul...

    Regia: Harold Ramis
    39 0
    6.1
  • Chain of Fools (2000)

    Gașca de nebuni

    Filmul e o comedie de actiune care se invarteste in jurul furtului unor monede rare. Hotul (Jeff Goldblum) intra intr-o frizerie si nimereste, fara sa stie ce-l asteapta, pe mainile unui frizer cu nervii zdruncinati, care incepe prin a-i taia o...

    Regia: Pontus Löwenhielm, Patrick von Krusenstjerna
    4 0
    6.0